Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788007 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı fore_kazık

Pikseli beğenmeyen arkadaşlar için önemli bilgi. Stadı doldurup koltuklara oturunca piksel görünmüyormuş.... Acil bilgi, yayalım :)

Arkadaşlar neden bu kadar takıldınız piksele. Alt tarafı şekil. Maçlar kapalı gişe oynanacağından zaten görünmeyecek. Maç olmayınca piksel olsa kime ne zararı var. İyi veya kötü olur diye yorum yapmıyorum hele bi koltuklar bitsin ondan sonra görürüz güzel oldumu olmadımı. Daha 3 bloğa koltuk takıldı hayran kalanıda var nefret edenide...

Bu konuyu takıntı haline getirenlere de bi istihbaratım var... koltuklar istenildiğinde çıkarılıp yerine düz renk takılabilme özelliğine de sahipmiş ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı attila_metu

Aynen oyle her korkuluk karesine bir koltuk geliyor boylece korkuluklar siritmiyor ve Simetrik duruyor

Basta sallayanlar olmustu korkuluklar icin ama kim dusunmusse cok iyi düşünmüş :claps: :claps:

@nusretaslanturk

Korkuluklari begenmeyenlerden biri bendim. Sebebi de demir parmakliklari andirmasiydi.
Fikrim degismedi.

Çevrimdışı quentine83

@Serkan_KaNaDa  kardeşim ellerine sağlık.eskitme taşların yanına çelik konstrüksiyon biraz alakasız kalıyor aslında.bu şekilde bir kaplama stadın varolan heybetini , ağırlığını ve ihtişamını epey bir arttırır.daha doğrusu 10 numara olur bence.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

şu vincler cikaydi hersey cok iyi gidiyordu kar kesinlesti 1 haftaya yakin calisma olmaz gelecek hafta su 3 gunde ne yaparlarsa kar artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

@Efe koltuk işine daldık çatıyı unuttuk.ben aradaki işleri kaçırdım.şimdiden sonra kaç semer ve kediyolu kaldı.ve vinçlerin cıkmasını engelleyen şey nedir.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sezer94

Abi eksik olan 4 kedi yolunu taksinlar ciksinlar semer nerden cikti yine yaa off
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı binnur32

o kadar kamuoyu yapmaya çalıştık ama şu pikselden vazgeçiremedik .Pikselsiz mis gibi olacaktı.

valla pikselli bundan çok daha göşterişli duruyor sponsor yazılarıda stada hoş bir hava katacaga benziyor hepimiz başta kötü olcak diyorduk ama sahsen ben yapılınca daha güzel oldugu kanısına vardım

Çevrimdışı onurturan

@ahmetx abi satmak gibi oluyo biraz farkındayım ama ben de düz renkçilerdendim eskiden şimdi ise... Neyse bunu size yapamayacağım forza beyaz inci.. (Ama pixeller çok iyi oluyo beaa :psss:)

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Efe

@Efe koltuk işine daldık çatıyı unuttuk.ben aradaki işleri kaçırdım.şimdiden sonra kaç semer ve kediyolu kaldı.ve vinçlerin cıkmasını engelleyen şey nedir.
16 kedi yolu toplam semerde 84 adet gorunuyor semerler kaynak yapilarak takiliyor ocak sonuna kadar cikamaz vincler iceriden bu gecikme semerlerin yeniden imalatindan kaynaklaniyor 40 cm olayindan bi ze cok zaman kaybettirdi yaklasik 3 ayimiza mal oldu sadece bu 40 cm olayi yazik günah :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanın karşısına geçip, elimi duluğuma koyup şunu sormak istiyorum:

Anlatsana biraz, neden piksel? :iblush:

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Başkanın karşısına geçip, elimi duluğuma koyup şunu sormak istiyorum:

Anlatsana biraz, neden piksel? :iblush:

:D
Bak Yusuf pikselli yapmağa şu yüzden karar verdik diye başlar ikinci cümlede ikna eder :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak Yusuf pikselli yapmağa şu yüzden karar verdik diye başlar ikinci cümlede ikna eder :D

:kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi satmak gibi oluyo biraz farkındayım ama ben de düz renkçilerdendim eskiden şimdi ise... Neyse bunu size yapamayacağım forza beyaz inci.. (Ama pixeller çok iyi oluyo beaa :psss:)
piksellinin beğenilmesi en başta beni rahatlatıyor sonuçta olan olmuş en azından bu halinden memnun çok kişi var ya hiç kimse memnun olmasaydı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı osman1903

16 kedi yolu toplam semerde 84 adet gorunuyor semerler kaynak yapilarak takiliyor ocak sonuna kadar cikamaz vincler iceriden bu gecikme semerlerin yeniden imalatindan kaynaklaniyor 40 cm olayindan bi ze cok zaman kaybettirdi yaklasik 3 ayimiza mal oldu sadece bu 40 cm olayi yazik günah :bandit:
Bu 40 cm olayı geçeli 6 ay oldu semerlerdi taktık şimdi tekrar değiştiriyoruz zaten biliyorduk 40 cmi niye daha önce düzeltilmedi bu hata çok büyük başarısızlık gerçekten

Çevrimdışı martin40

Liverpool - Arsenal maçindan, Vodafone Arenada ilk sira böylemi olacak ?

Çevrimdışı burakkk1903

ben birşeyi merak ediyorum madem bu işler yapılacaktı neden diğer vinç söküldü  :alala: Birde bu mebranlar neden daha önceden üretilmedi yani bu işlerde profesyonel değiliz ama insan kendi kendine soruyor .. yine kafamda deli sorular :alala: :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı burakkk1903

Liverpool - Arsenal maçindan, Vodafone Arenada ilk sira böylemi olacak ?
tahminen evet yaklaşık 6 7 metre var saha çizgisiyle bence böyle olacak  :tabe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Burak Akay

Semerler değişti ölçüleri yüksekliği bu demek oluyorki membranlarda değişti bu zamana kadar gelmeme sebebi bu bence
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı onurturan

Hala 84 semerimizin olması beni bitirdi şuan  :duman:

Çevrimdışı martin40

Birde arkadaslar, bir sorum olacakti, bazi Galatasaray maçlarinda, deplasman tribününde Galatasaray taraftarlar doldurmustu ve güzel bir olmustu, Vodafone Arena'da da olurmu ? Hangi maçlarda ?

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Ne semeri ne 84'ü noluyor abi ya bitti derken?

Çevrimdışı ers1903

şu vincler cikaydi hersey cok iyi gidiyordu kar kesinlesti 1 haftaya yakin calisma olmaz gelecek hafta su 3 gunde ne yaparlarsa kar artik

Muhtemelen bir iki mac oynariz,şampiyonluk yarisinda yara alirsak da seneye acilir gibi duruyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Noluyo ya tekrar mı semer takılacak şaka mı bu :alala: :alala:

Çevrimdışı serti67

84 mü hacılar ben pert koltuklarla gelen sevıncımıe benden sokup aldınız yaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS