Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5784614 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

+1903 böyle insanlara hiç bir şekilde musade etmemeliyiz

zaten 1 insan evladı o koltuğu kolay kolay kıramaz...

ama üstüne çıkıp esnekliğini gevşetebilir.. açılır kapanır özelliğini bozabilir ve bence en önemlisi koltuklar devamlı pis ayak izleriyle dolar..

bunu sen ben engelleriz ya da güvenlik uyarır..

ama zaten bizim tezahüratlar vs genelde zıplamalı olduğu için koltukta rahat olmaz.. kafayı gözü yararlar  :D

Çevrimdışı sallapati

aslında siyahı bozan prekastlar değil korkuluklar @sallapati

koltuğun ortasındaki BJK logosunun  olduğu beyaz boşluk bile etkiliyor  :D

Çevrimdışı Factatum

Ben ne düz ne piksel, en iyisi kırçıllı olsun istiyordum Bordo'nunki gibi. Ancak o zayıf ihtimal gerçekleşmedi.  :D

Buna karşın piksellinin de kötü olduğunu düşünmüyorum. Aksine derinlik verdiği kanısındayım.

Bu arada bunu söylemeye pek alışık değiliz ama maaşallah iyi gidiyor koltuklar.  :claps:

Çevrimdışı Burak

Keşke korkuluklarda arkasında ki koltuğun rengine göre boyanmış bir şekilde monte edilseydi, o zaman daha bütün bir görüntü olurdu. Zaten üst kat koltukların çoğu siyah olduğu için orjinalde siyah boyanırlardı, daha sonra da piksel olan kısımlar içinde bazıları beyaza boyanır bütünlük sağlanabilirdi.

Çevrimdışı Ensar

zaten 1 insan evladı o koltuğu kolay kolay kıramaz...

ama üstüne çıkıp esnekliğini gevşetebilir.. açılır kapanır özelliğini bozabilir ve bence en önemlisi koltuklar devamlı pis ayak izleriyle dolar..

bunu sen ben engelleriz ya da güvenlik uyarır..

ama zaten bizim tezahüratlar vs genelde zıplamalı olduğu için koltukta rahat olmaz.. kafayı gözü yararlar  :D
abi hadi sabit koltuga çıkmayı anlarım biz de çıkıyoruz :D ama adam sana açılır kapanır koltuk yapmış yer kaplamıyor bas betona zipla ziplayabildigin kadar önün de mis gibi korkuluk var düşmezsin de , devre arası ac tertemiz koltuğuna otur di mi ama
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

Keşke korkuluklarda arkasında ki koltuğun rengine göre boyanmış bir şekilde monte edilseydi, o zaman daha bütün bir görüntü olurdu. Zaten üst kat koltukların çoğu siyah olduğu için orjinalde siyah boyanırlardı, daha sonra da piksel olan kısımlar içinde bazıları beyaza boyanır bütünlük sağlanabilirdi.

o dediğin zor.. 2-3 yılda bir sponsor değişecek..koltuklarda oynama yapılacak

Çevrimdışı Samet Karabıyık

siyahın yanına beyaz, beyazın yanına siyah. Ne şekilde nasıl olursa olsun dünyanın en güzel renkleri. Pikselli veya pikselsiz fark etmez.  :busted_cop:

Çevrimdışı sallapati

abi hadi sabit koltuga çıkmayı anlarım biz de çıkıyoruz :D ama adam sana açılır kapanır koltuk yapmış yer kaplamıyor bas betona zipla ziplayabildigin kadar önün de mis gibi korkuluk var düşmezsin de , devre arası ac tertemiz koltuğuna otur di mi ama

aynen +1903.. bu alışkanlığı kazanacak taraftarımız

Çevrimdışı Erdem Çözer

siyahın yanına beyaz, beyazın yanına siyah. Ne şekilde nasıl olursa olsun dünyanın en güzel renkleri. Pikselli veya pikselsiz fark etmez.  :busted_cop:

renk mi dedin sen  :busted_cop: :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı warofpoet

pikseli beğenmeyenlerden biri olarak yapıldıkça gözüme hoş geldiğini söyleyebilirim.. üst katta da yazı olan yerler yapıldığından gözümüze beyaz daha yoğun görünüyor. yazı dışında kalan yerler siyah olacağından siyahın baskınlığı artacaktır bence. Ama reklam yazılarını gri yapsalar sadece Beşiktaş JK beyaz olsa daha göze çarpacak şekilde daha güzel olabilirdi sanki. Çok da sıkıntı değil tabi, bitsin de keyfini sürelim  :halay: :halay:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı cadavra

Ya varya bence vodafone kendi cakasini satmak icin koltuk montajıni erkene aldi semer kedi yolu bitiminde mebranla baslasa hayli hayli biterdi o arada korkuluklarda bitmis olurdu gerçi ben koltuga takilmiorum benim icin cati oncelik :) :) :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş amblemli koltuk montajı olsun isterdim ama daha önce diğer stadlarda gördüğüm pixelli koltuk montajının bizim stadta aynı olmadığını görünce şu hali gerçekten hoşuma gitmeye başladı.Özellikle vodafone arena yazısı çok yakıştı :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

zeminin belirli yerlerine konulmuş kum gibi olan şeyler zemin çalışması için mi acaba?

Çevrimdışı mehmetthedum

Sanırım yapılacağı söylenen basın toplantısına ve/veya yeni reklam filmine yazıyı yetiştirmeye çalışıyor olabilirler. Dolayısıyla son 3 basamak gibi, yazıyla direk bağlantısı olmayan yerleri sonraya bırakmış olabilirler. Bilmiyorum, ben böyle düşündüm.

O basın toplantısında yeni kaleci +stoper de olsa ne güzel olur.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Ensar

Sanırım yapılacağı söylenen basın toplantısına ve/veya yeni reklam filmine yazıyı yetiştirmeye çalışıyor olabilirler. Dolayısıyla son 3 basamak gibi, yazıyla direk bağlantısı olmayan yerleri sonraya bırakmış olabilirler. Bilmiyorum, ben böyle düşündüm.

O basın toplantısında yeni kaleci +stoper de olsa ne güzel olur.
iyi düşünmüssün olabilir bence de
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı safakseref

çok mu kötü oldu böyle  :alala:

gözüm 0,75 dereceydi 2'ye yükseldi hocam bu ne böyle.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 17:38:30 safakseref ]

Çevrimdışı e.keles

yeni inonu foto yollasa da bir de kusbakisi gorsek nasil son durumlar :)

Çevrimdışı emre1

alt kat pikselli olmaması lazım çünkü üst kat başlangıç görüntüsü, alt katın son 6-7 basamağında olması gerekir ki beyazdan siyaha geçelim.. çünkü üst katın başlangıçı ağırlıklı beyaz yani üst katın ilk 4-5 sırası ince ayrıntıya takılmazsak bembeyaz görüntü havası veriyo daha sonra siyaha geçiliyo e alt katın son 5-6 basamağına siyahları koyarsak sanki 1.kat beyazdan siyaha 2. kat tekrar beyaza dönüp siyaha geçiş gibi olmaz mı arada localarda var daha garip geldi bana alt kat full beyaz olsun abi yaa  :D :D

Çevrimdışı avsaribra

Yol yakınken üst katın altındaki şu beyazları siyahla değiştirelim.Siyah çok klas duruyor vazgeçin şu piksel sevdasından
:ok:

Çevrimdışı Emre.Guler

çok mu kötü oldu böyle  :alala:

takılan koltuklarda en altta siyahlar fazla seyrekleştiği için aşağı kata bu kadar piksel koymazlar belki hiç koymayabilirlerde

Çevrimiçi Kartal Ç

üst kattaki beyaz piksellerin rastgele dağıtılmış şekilde değilde atkattan üst kata beyaz alevler yükseliyormuş gibi olması çok hoşuma gitti açıkçası :photo:

Çevrimdışı trojan

@sallapati alt siyah üst beyazda derinlik oluşmuyor faruk denemişdi onu

hem gündüz hem tamamlanmadığı hem de poşetli olduğu için öyle duruyor olabilir.