Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5780979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı eşbaşkan

Kapalı alt kamera çekimlerinde en çok görünen yer olacak.

Çevrimdışı Kemal33

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Guncel bi foto lazim 3.cu blokta koltuklar ne kadar ilerledi bi görelim :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı safakseref

Merhaba arkadaşlar stad bittikçe heyacan artıyor çok güzel olacak inşallah stadımız.

hoşgeldin abi.

Çevrimdışı sallapati

Vodafone un büyümesi demek Beşiktaş ın büyümesi demek..

farkındaysanız büyük firmalar üç büyüklerden birine sponsor olmaya çekinirler. Diğer 2sini karşısına almamak için...

mesela Turkcell milli takıma sponsor oluyor. Klupler Birliğine sponsor oluyor.
Ülker uzun bir zaman 3 büyüklerin hepsine destek verdi (son zamanlarda sadece FBye veriyor)

Vodafone bırak bize sponsor olmayı , adamlar Metin Ali Feyyazlı , Süreyya Abi'li , futbolcularımızla Bilic ile reklamlar yayınlıyorlar..

Böyle sponsor bulmuşuz öpüp de başımıza koymamız lazım..

Çevrimdışı ahmetx

Konya stadi , Şukru saraçoğlu , Toki arena ve bizim stadın alt tribun sıra sayısı kaç acaba ?
20,27,36,27
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 14:58:57 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@Necmi Abi ben ona da karşı değilim isterse sadece Vodafone yazsın adamlar dünya para döküyor yazacaklar tabi hakları ve  kamera v.s. nereye konacak nasıl gösterecek o da ödemli lakin ben geniş açıdan baktığım zaman Vodafone Arena Beşiktaş JK diye okumayı sanki stad Beşiktaşa değil Beşiktaş stada ait/bünyesinde gibi algılıyorum, normal konuşurken stadı anlatırken birine Beşiktaş JK Vodafone Arena diye belirtiyoruz ama bu şekilde tam tersi oluyor o yüzden rahatsız oldum açıkçası.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 14:58:38 Tahsin Ç. ]

Çevrimdışı ahmetx

Catinin bir tarafindan membrana neden baslanmiyor sizce?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çünkü membranlar hazır değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı sallapati

20,27,36,27

toki arenanın ilk katı 36 ama 2ye bölünmüş durumda.. iğrenç duruyor..
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 14:59:18 ahmetx ]

Çevrimdışı Necmi

Merhaba arkadaşlar stad bittikçe heyacan artıyor çok güzel olacak inşallah stadımız.
Aramıza hoşgeldin

Çevrimdışı serti67

beyaz pıcselı fazla ttutmuslar bıraz daha az olabılırdı not begenmdım dıe solemıyorum beyaz fazla olmus geldı gozume
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cadavra

çünkü membranlar hazır değil.
Hazir olsa dahi yeni gelen semerler bitmeden baslamaz zanlimca

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

beyaz pıcselı fazla ttutmuslar bıraz daha az olabılırdı not begenmdım dıe solemıyorum beyaz fazla olmus geldı gozume

aynen.. bana göre de ne kadar fazla siyah o kadar güzel görünüyor

Çevrimdışı oguzhan1310

Merhaba arkadaşlar yeni katiliyorum araniza. Aklima takilan ve beni gercekten rahatsiz eden bi konu var. Deplasman tribunu olayi. Ya şu deplasman tribununu başka biyere yapamazlar mi ? Stadin en guzel yerine yapmak zorundalar mi ? Sizce de cok kotu bi goruntu olmaz mi

Aynı konudan muzdaribim. Kombine alacağım yeni açık düşünüyorum ama deplasman türbünü işi bozar mı acaba  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

Hazir olsa dahi yeni gelen semerler bitmeden baslamaz zanlimca

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni semerler şeffaf membranla ilgili atexle ilgili değil.

Çevrimdışı oguzhan1310

Bu arada membranlar ne zaman gelmeye başlayacak haberi olan var mı ?
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 15:04:53 oguzhan1310 ]

Çevrimdışı ahmetx

aynen.. bana göre de ne kadar fazla siyah o kadar güzel görünüyor
işte piksel olayı çok hassas bir şey en iyisi hiç karıştırmamaktı .

Çevrimdışı trojan

Vodafone arena bir marka, bir ürün. Bildiğiniz gibi sadece stadyum değil. Sponsor yazma işine çok takmayalım. Bu bir ortaklıktır. Onlar bizim marka değerimizi arttırken biz de onlara topluluğumuzla reklam fırsatı veriyoruz.

İnşaat süresince gerek reklamlarla gerek sosyal medya yönetimiyle taraflı tarafsız sempati topladılar. Sadece para değil böyle operasyonlara da ihtiyacımız vardı.

Stad mimarı asimetrik sütunlar için ritm katıyor demişti ki bence haklı. Piksel olayı da ritm ve hareketlilik katarken sponsor isminin aşırı patlamasını da engelliyor.

Çevrimdışı idil

Aynı konudan muzdaribim. Kombine alacağım yeni açık düşünüyorum ama deplasman türbünü işi bozar mı acaba  :ebebe:

Belki yeni açık en çok kapasiteye sahip yer diye Oray'ı seçmişlerdir. Mesela eski açık seçseler kapasite daha az olduğu için üst katın yarısı boydan boya rakip taraftara tahsis edilecekti. Kötü bir görüntü olabilirdi ?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

toki arenanın ilk katı 36 ama 2ye bölünmüş durumda.. iğrenç duruyor..
ara katı balkon tribün yapmaları lazımdı

Çevrimdışı sallapati

güncel fotolar..

yeni açık küfeki işi devam ediyor.. boşluğu tamamlıyorlar..

Çevrimdışı tayfunyasar

hevesimiz kursağımızda kalmasında, çok değil 45 gün önce 2017ler konuşuluyordu. çatı kalkamazsa ne yaparız nasıl ederiz diyorduk? stad bitiyor çok şükür.

koltuk konusuna bir şeyler söylemek gerekirse; pikseli severim ama alevli piksel apaçi bir hava katacak diye korkmuyor değilim.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx