Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773241 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı osman1903

Bende öyle bekliyordum.toki arenada da ga la ta sa ra y yazıyor çok kötü duruyor inşallah bizde böyle olmaz diyordum korktuğum oldu.Sonunda Arena da yazacaksa bari şöyle birşey yapsalar vo dafon eAre na
Bunları kafaya takmaya gerek yok baktılar olmadı 1 günde değiştirirler hemen bi görelim de bakın bi gün bitmeden yazdılar vodafonu

Çevrimdışı ZEKI

trolleme forumu fena yaparım :bandit:
senin okulun yokmu git ders çalış @Abdullah
bece back to the tomorrow yapmis @Abdullah ellerine saglik tesekkurler

Çevrimdışı Anıl

trolleme forumu fena yaparım :bandit:
senin okulun yokmu git ders çalış @Abdullah
İşi gücü troll @Necmi abi :D

Çevrimdışı Erhan

Ytong gaz betonlar ile kolonların yanları doldurulacak diye düşünüyorum.Ve bu şekilde küfeki gazbetona montelenerek kolonun vidalı kısmı kapatılmış olucak.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

passo aldin mi peki aktifbanki seviyorsunda @Yunus Emre Dökmeci
Mecbur  alacak  @ZEKİ  yoksa  mabede  giremez.   :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Şu güzel olur ya. Olsa keşke

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzel yapılırsa orjinal bi şey ortaya çıkar ama Türk işi olursa stadyum pavyona dönebilir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı osman1903

bunlar fifa 15 ultimate team'dan alıntı.Aynı şekilde oynuyorum bende çok zevkli  :super: Keşke bu şekilde kareografi yapılsa diğer o sopalı bayrak,davul,pankart falan çocuk işi gibi..
Eyvallah beğenmezsinde çocuk işi lafı nedir be insanlar o çocuk işi dediğin şeyi yıllardır yapıyor biraz dikkatli konuş derim

Çevrimdışı A_Aydin

Bunları kafaya takmaya gerek yok baktılar olmadı 1 günde değiştirirler hemen bi görelim de bakın bi gün bitmeden yazdılar vodafonu
Bir günde değişir de, değiştirirler mi?Zannetmiyorum.Her bir noktası en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve planlanmış stadın koltuk düzeni deneme yanılmayla olmaz.

Çevrimdışı ahmetx

Ytong gaz betonlar ile kolonların yanları doldurulacak diye düşünüyorum.Ve bu şekilde küfeki gazbetona montelenerek kolonun vidalı kısmı kapatılmış olucak.
ytonglar bazı yerlerde tribün bitimlerinde güvenlik amaçlı örülecekmiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Karton kaldırma işi çok saçma değil mi ? Yoksa bir tek bana mı saçma geliyor.  :)
19 mayıs aklıma geliyor.Ama 3d koreografi içinde karton kaldırma kabul edilebilir.

Çevrimdışı kansavkaplan

Bir şey sormak istiyorum, koltuk döşenen bölümde çok büyük demirler var koltukların önlerinde koruma demirleri gibi.
Bütün stadda o demirler olacak mı? Olacaksa kötü bir görüntü vermez mi hiçbir stadda öyle bir şey görmedim de...

Çevrimdışı ahmetx

Piksel bu muhteşem stadın estetik olarak en belirgin yanlış tercihi bencede.
Tek iyi tarafı bu kadar sponsor yazısının etkisini azaltacak olması, simsiyah koltukların arasında beyaz sportoto ve denizbank yazıldığını düşünebiliyor musunuz?
hele üst kata yazı yazılacaksa piksel yapmanın hiç mantığı yoktu ama  bir bitsin bakalım .

Çevrimdışı osman1903

Bir şey sormak istiyorum, koltuk döşenen bölümde çok büyük demirler var koltukların önlerinde koruma demirleri gibi.
Bütün stadda o demirler olacak mı? Olacaksa kötü bir görüntü vermez mi hiçbir stadda öyle bir şey görmedim de...
Burası tt arena dışardan hissediliyo mu

Çevrimdışı GökhanG

sadece üst katlarda olacak korkuluklar
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı ahmetx

Daha 4 tane T,12 tane normal kedi yolları gelmedi. :busted_cop:

Çevrimdışı ahmetx

Koltuklar full siyah olsaymış, yazılarda bembeyaz harika olurdu.

Çevrimdışı GökhanG

Aslında şafak sayar gibi beklediğimiz yuvamızın açılışında güzel bi kareografi olsa çok güzel olurdu ama çarşının olduğu tribünde kareografi olmaz,tartışma yaratmak için demiyorum bunu deve erol abimiz kareografiye karşı..

Bence yeni açıkta beşiktaş armasının,eski açıkta da gururLan kareografisi(eski açık ufak olduğu için zor olur kabul) kareografileri olsa,kapalıda da çarşı istediği organizasyonu yapsa davullu zurnalı.. Tadından yenmez.. :bandit: :bandit:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı GörkemGörkem

şunu görünce "uaion" diye bi firmayla sponsorluk anlaşması yaptığımızı sanıp google'da aradım ya lan...

Sen yine düzgün görmüssün harfleri ben ilk panikten varan otobüs sirketi sandım

Çevrimdışı ahmetx

Sahada 8 kamyon mıcır var,toplam 212 kamyon mıcır dökülecek.

Çevrimdışı ahmetx

Bugün stada güneş paneli örnekleri gelmiş,kaynaklar kurudu stad da görseydik ...

Çevrimdışı osman1903

Sahada 8 kamyon mıcır var,toplam 212 kamyon mıcır dökülecek.
Bence yanlış yazılmıştır o 212 olur mu o kadar ki?

Çevrimdışı aesenkaya

Bugün stada güneş paneli örnekleri gelmiş,kaynaklar kurudu stad da görseydik ...

İş ona kalsın 2 gecede dökülür takma kafana onu.

Çevrimdışı ahmetx

Bence yanlış yazılmıştır o 212 olur mu o kadar ki?
212-220 neyse kamyon mıcır az değil yahu

Çevrimdışı ahmetx

efendim saygılar hürmetler  :evillol: abi yeter ya sen de mi çalış diyorsun valla yoruldum bıktım artık  :bansign:
@Abdullah hangi rüzgar attı seni bu ellere

Çevrimdışı GörkemGörkem

bugun paylaşıldı mı bilmiyorum gözden de kaçırmış olabilirim , görmeyenler için . Olabilecek kareografi şovları

O tribunde komple kareografi olmaz diye düsünüyorum cünkü o tribunun 4 te 1 ine yakını rakibin.