Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5772241 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sozkul

Dostum neresi yanlış millet dalga geçmiş hala anlamadım yemin ederim.

DAFON da hem VO hem E eksik, ama sen bir tek E'yi ciddiye almışssın belki ondandır.  :)

Çevrimdışı canergiray77

abiler, kardeşler, twitterde birşeyler gördüm doğru mu acaba mebrana renk veren ışıklar olacakmış taraftarın sesine göre renk mi ne değiştirecekmiş inşallah doğrudur efsane olur öyle olursa
(daha önce konuşulduysa özür diliyorum konuyu en son 124 başlıkta bırakmıştım)
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sozkul

bu pixel in neresini beğenirler anlamadım gitti. Sade tek renk olması her zaman daha iyidir.

Piksel bu muhteşem stadın estetik olarak en belirgin yanlış tercihi bencede.
Tek iyi tarafı bu kadar sponsor yazısının etkisini azaltacak olması, simsiyah koltukların arasında beyaz sportoto ve denizbank yazıldığını düşünebiliyor musunuz?

Bu ytonglar ne için kullanicak sorulduysa onceden kusura bakmayin kacirdimda

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Nasil bir taraftar profilimiz var anlasilir gibi degil. Adamlar ciddi ciddi bosuna vodafone yazmasinlar maliyetli olur her mac kirariz yorumlari yapiyor sagsa solda.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı canergiray77

Nasil bir taraftar profilimiz var anlasilir gibi degil. Adamlar ciddi ciddi bosuna vodafone yazmasinlar maliyetli olur her mac kirariz yorumlari yapiyor sagsa solda.
abi onlar taraftar değil değişik varlıklar isim bile bulamıyorum bu kadar alınteri emekçi işçilerin emeğine oraya dökülen paralara acımaz mı bu insanlar gerçekten yazık @Sedat_BJK
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sozkul

en son passodan saydığımda bu şekildeydi. arkadaşlar doğru saydıysa  1015 olan bloklar 1050 veya 1080 olmuş (hangi rakam doğru arkadaşlar :director:)
.bu oranlara göre 1400 ila 2600 arası artış olması muhtemel.
yakın zamanda passoyu yeniden saymak gerekecek.

ilk passo açıldığında passodaki toplam rakam 38500 dü.benim hesbıma göre yüzde 12-13 hesaplanmıştı.son pasolig düzenlemesinde yaklaşık yüzde 10 kapatılmış.geriye yüzde 2 -3 civarı bir fark kaldı.koltuklar takıldıktan sonra son rakam belli olur.

Passodaki sayım doğru sonuç veriyor mu sizce? bildiğim kadarıyla hiçbir bloğun tamamını komple kombine satışına açmıyorlar zaten.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Karşıyım ama isim yazılıyorsa da hatrı sayılır bi para versinler. Miktarı bilmiyorum.

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı denizaydogdu

bugun paylaşıldı mı bilmiyorum gözden de kaçırmış olabilirim , görmeyenler için . Olabilecek kareografi şovları
Kartal

Çevrimiçi murat

Passodaki sayım doğru sonuç veriyor mu sizce? bildiğim kadarıyla hiçbir bloğun tamamını komple kombine satışına açmıyorlar zaten.

satışa açılmayan koltuklarda planda görünüyordu @sozkul  abi.bir yerden sonra doğru sonucu verecek :)

iyi geceler @Abdullah
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 23:09:31 MURAT ]

Çevrimdışı Ensar

bugun paylaşıldı mı bilmiyorum gözden de kaçırmış olabilirim , görmeyenler için . Olabilecek kareografi şovları
çok güzel olmuş bunlar :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Abdullah

satışa açılmayan koltuklarda planda görünüyordu @sozkul  abi.bir yerden sonra doğru sonucu verecek :)

iyi geceler @Abdullah
gece derken abi  :D

Çevrimdışı mellfred

[/quote]
gurur lan güzel görünüyor

Çevrimiçi Necmi

İyi akşamlar forum ahalisi  :bandit:
trolleme forumu fena yaparım :bandit:
senin okulun yokmu git ders çalış @Abdullah

Kirişlerin ordaki ytonglarla ne yapacaklar arkadaslar az bi bilgilendirme yapabilirmisiniz?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı asi_kartal

Bizim stad bu kadar yüksek mi ya  biraz abartı olmus sankim sıra sayıları :evillol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı osman1903

Koltuk bereketine bak nerdeyse 40 sayfa bugünü özet geçebilecek bir hayırsever var mı nerelere ne yazılacak semerler ne ayak falan?

Çevrimiçi Samet Ç

abiler, kardeşler, twitterde birşeyler gördüm doğru mu acaba mebrana renk veren ışıklar olacakmış taraftarın sesine göre renk mi ne değiştirecekmiş inşallah doğrudur efsane olur öyle olursa
(daha önce konuşulduysa özür diliyorum konuyu en son 124 başlıkta bırakmıştım)
Başkanda söylemişti bir sene önce bunu.

Çevrimdışı boateng

bunlar fifa 15 ultimate team'dan alıntı.Aynı şekilde oynuyorum bende çok zevkli  :super: Keşke bu şekilde kareografi yapılsa diğer o sopalı bayrak,davul,pankart falan çocuk işi gibi..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Koltuk bereketine bak nerdeyse 40 sayfa bugünü özet geçebilecek bir hayırsever var mı nerelere ne yazılacak semerler ne ayak falan?

Çim için 80 bekliyoruz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı osman1903

Bu sesle değişecek ışıklandırma falan olursa sağlıklı olmaz o renk değişecek diye k.ç.nı Yırtanlar olur Ahmet abi bağır bağır koyuya döndü iyice falan :)

Çevrimiçi Samet Ç

Karton kaldırma işi çok saçma değil mi ? Yoksa bir tek bana mı saçma geliyor.  :)

Çevrimdışı A_Aydin

Vo dafo ne yazsalar daha iyi gorunur idi...
Bende öyle bekliyordum.toki arenada da ga la ta sa ra y yazıyor çok kötü duruyor inşallah bizde böyle olmaz diyordum korktuğum oldu.Sonunda Arena da yazacaksa bari şöyle birşey yapsalar vo dafon eAre na

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sesle değişecek ışıklandırma falan olursa sağlıklı olmaz o renk değişecek diye k.ç.nı Yırtanlar olur Ahmet abi bağır bağır koyuya döndü iyice falan :)

Evet beyler bugün yeşilin altına düşürmüyoruz hadi gırtlaklara kuvvet :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."