Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5771586 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ozan062

:money:

muhakkak ama bari çeşidi arttıraydık sallıyorum catıda nike tribünde pepsi diğer yerlerde vodafone bolunseydi:)

gerci bu cesitlendirme tribün isimlerinde yapıldı onlar egerki koltuklarada tasınırsa inanın birsey demem:))  ama gonlumden gecen yukardaki gibi bişi olurdu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Statta kafamızı çevirdiğimiz her yerde vodafone logosu yazsı göreceğiz illa ki çünkü stadımızın adı vodafone arena sponsorumuz o ama ben bu spor toto ve denizbank  olayına çok taktım şu an. Stadımızı el bebek gül bebek büyükttük stat hazır oldugunda boş iken fotoğraflar paylaşılacak ve sport toto deniz bank kabak gibi ortada. Şu stada 5 sene sonra  sponsor olup yazılsa garipsemezdim  ama bu nedense bi taraftar olarak ruhumu incitti paraya yenilme hissi verdi inşAllah olmaz.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Anıl1903

Yalnız karşıdan bakıldığında her korkuluk arasına bir koltuk gelecek şekilde ayarlayan adam en güzelini yapar. Muhteşem bi simetri olmuş. Her dikdörtgene bir koltuk geliyor.

İçim rahat artık. Bu kadar detay düşünüldüyse köşelerde ne kayma olur ne bişey. En güzeli olacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak 
///
İyi yakalamışsınız hatalar olsa bile minimum düzeyde olur,temennimiz hiç olmaması o ayrı.

Çevrimdışı poedr

Koltuklardaki geçiş ve şekillere dikkat edersek sanki piksel geçişinden çok karanlığa yükselen beyaz alevi andırıyor gibi. Ve öyle olacaksa gerçekten çok orijinal bi fikir.
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Emre.Guler

Sanki a harfini bir piksel sola kaçırmışlar. Diğer harflerin arası 2 piksel ama a ile d arası 1 pikselken a ile f arası 3 piksel. Var bence orada bir hata.
F ile o arasindada 1piksel var a ve o harfi yuvarlak karakterler olduğundan orta kısımları 1er piksel fazla.  Yani yanlışlık yok

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfun_bjk

iyiaksamlar arkadaslar kapalı ve numaralı tribunlere sponsor alınmayacakmıydı? bununla ilgili bir gelişme varmı? eğer vodafone arena yazıyorsak numaralıya tribun sponsoru alınmayacağı anlamına mı gelir bu

Çevrimdışı Barış Hoca

Şuan olacağından emin olduğumuz bir tek vodafone var o da bunda yok  :)

Bu alt kat değil mi? Bence aynen bu şekilde olacaktır. Keşke olmasa ama.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı boateng

kale arkası olarak bişey falan düzenlense 3d kartonlarla falan,yönetimle iletişime geçilse F.O. bir maçlık halleder zaten yoksa bu maraton gösteriyle renklilere alay konusu oluruz.

Çevrimdışı Sezer94

Kapali ust

VODAFONE LOGO - VODAFONE

Kapali alt

BESIKTAS LOGO - BESIKTAS (VEYA BESIKTAS JK)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Cati membrani taraftarin sesinin yuksekligine gore renk degistirebilirmis.Bunun icin firmanin yetkilileriyle bugun görüşülmüş.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı emre1

şimdi 4 tribünede sponsor alınacak demi hatta 2 tanesi belli oldu benim tahminim alınan sponsorların isimleri yazılmıcak gibime geliyor.çünkü eski açığa denizbank sponsor oldu ve o ismini yazdırıyor varsayarsak, kapalıya sponsor olan benim de ismim yazsın dicek e oraya isim yazıcak yer kalmıyor üstte vodafone arena altta Beşiktaş yazıcak o zman birinin ismini yazıcaz diğerinin yazmıcaz konuma düşüceğimiz için her ne kadar sponsorların isminin yazılı olduğu bi görsel paylaşılmış olsada ben yazılmıyacağını düşünüyorum bu mantıktan yola çıkarak

Çevrimdışı BlackEagle26

Kesinlikle açılış için orjinal bir tribun şov lazım. Derbi maçi veya avrupa maci gibi alişilmiş olmamalı. Gerekirse yoneticilerde el atmalı

Çevrimdışı Blackmd1

Cati membrani taraftarin sesinin yuksekligine gore renk degistirebilirmis.Bunun icin firmanin yetkilileriyle bugun görüşülmüş.
Olurmu ki Öyle Birşey ? :D

Çevrimdışı denilanz

F ile o arasindada 1piksel var a ve o harfi yuvarlak karakterler olduğundan orta kısımları 1er piksel fazla.  Yani yanlışlık yok

Vodafone Arena amblemine bakarsan yazı stilinde a harfinin d ile f harfinin tam ortasında olduğunu görürsün. Yani a harfi bir piksel solda ve hatalı bence. Ha, düzeltirler mi veya düzeltmeye değer mi onu bilemiyorum.

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 22:33:18 Ömer ]

Çevrimiçi Necmi

şimdi 4 tribünede sponsor alınacak demi hatta 2 tanesi belli oldu benim tahminim alınan sponsorların isimleri yazılmıcak gibime geliyor.çünkü eski açığa denizbank sponsor oldu ve o ismini yazdırıyor varsayarsak, kapalıya sponsor olan benim de ismim yazsın dicek e oraya isim yazıcak yer kalmıyor üstte vodafone arena altta Beşiktaş yazıcak o zman birinin ismini yazıcaz diğerinin yazmıcaz konuma düşüceğimiz için her ne kadar sponsorların isminin yazılı olduğu bi görsel paylaşılmış olsada ben yazılmıyacağını düşünüyorum bu mantıktan yola çıkarak
Eski açık = Denizbank
Yeni açık = sportoto
Numaralı üst = aktifbank
Kapalı = Büyük ihtimal vodafone tribünü olacak diğer üç tribün kesin
ama aktif bank ismi tribüne yazılmıyor diğer ikisi alt tribünlere yazılacak

Çevrimdışı warofpoet

bende okudum o yazıyı ama membran renk değiştirmiyo aydınlatma için öyle bişey düşünülmüş. ses şiddetine göre çatıya tutulan ışığın rengini değiştirecekler sanırım.. bağırdıkça rengi kızaran bir çatı olsa mesela millet iyice coşardı heralde  :)
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Savaş

Şu güzel olur ya. Olsa keşke

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emre1

Eski açık = Denizbank
Yeni açık = sportoto
Numaralı üst = aktifbank
Kapalı = Büyük ihtimal vodafone tribünü olacak diğer üç tribün kesin
ama aktif bank ismi tribüne yazılmıyor diğer ikisi alt tribünlere yazılacak
peki abi kapalı vodafone tribünü olarak anılacaksa vodafonedan ekstra tribün reklam ücreti alınması gerekmiyo mu vodafone ile olan anlaşmamızda tribün sponsorluğu gibi bi madde yok sanırım demi

Çevrimdışı Deniz

İnsallah tribune baska sponsor ismi yazilmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

siyah koltukların ortasındaki bjk logosu uzaktan bakıldığında çok ayrı hava katmış  , valla koltukları görünce şimdi siyah olsaymış diyorum.

Simsoyah olsun Kara duvar olsun dedik ama kimseye dinletemedik :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savaş

inşallah
Yazılsın ben yazılmasına karşı değilim ama bu paralara yazılması çok komik olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Simsoyah olsun Kara duvar olsun dedik ama kimseye dinletemedik :bandit:
çok güzel olacaktı halbu ki
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone ile 10 yıllık bir anlaşma var, onlarınki sanırım 1 er yıllık(emin değilim) yazılmaz diye düşünüyorum
Tribun sponsorluk anlaşmaları 5 ve 10 yillik..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık