Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

kapalıda  vodafone yazıyor hahaha.. logosu da olacak mı acep?

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  vodafone arena yazacaklar herhalde

evet yukarıdaki mesajımda söyledim ya vodafone arena ya da vodafone ve simgesi olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Bu arada boşluk bırakılan yerlere de beyaz koltuk takılmış sanırım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı merzifonkartali

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 16:06:31 merzifonkartali ]
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı Ensar

sponsor yok :)

Alt katlar beyaz ok ama sponsor ismi yok :D

"BEŞİKTAŞ JK" yazıcak sadece :)
cursedofdragon kardeşim nasılsın iyisin inşallah :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Bu bileziklerin üstünün komple ytongla örülüp küfeki kaplanması uzun sürmez mi yav baya,bana geç kaldılar o işe başlamak için gibi geldi.

Çevrimdışı cursedofdragon

kapalıda  vodafone yazıyor hahaha.. logosu da olacak mı acep?

gülüncek ne var bunda :) Adamlar en büyük sponsorumuz denizbank vs yazılacaksa bu adamlar hayli hayli hakediyorlar :)

Çevrimdışı sallapati

@ahmetx vodafone yazısı gölgeli mi olur dersin?.. düz gibi görünüyor...  çapraz gölgeli olsa daha iyi olur gibi..

Çevrimdışı BlackEagle26

Kırmızı vodafone logosu olmaz inşaĺlah.

Çevrimdışı sallapati

gülüncek ne var bunda :) Adamlar en büyük sponsorumuz denizbank vs yazılacaksa bu adamlar hayli hayli hakediyorlar :)

tepki anlamında gülmedim.. hoşuma gitti güzel.. logosu da olsun

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Siyahların arasında bırakılan boşluklara beyaz koltuk takılır.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

cursedofdragon kardeşim nasılsın iyisin inşallah :D

O zaman maketteki gibi oluyor kardeşim :)

Üst katta Vodafone arena yazıp alt katta BEŞİKTAŞ JK olmaz.

Eski açıkta yada yeni açığın alt katına BJK yazıcaklar kırmızı koltuklarla başka sponsorluk beklemiyorum :D

Çevrimdışı TTurk

evet yukarıdaki mesajımda söyledim ya vodafone arena ya da vodafone ve simgesi olacak.
Yazinin konumuna bakilirsa Vodafone Arena Yazmasi cok muhtemel

Çevrimdışı emre1

böylelikle kapalı üst neredeyse beyaz koltuk gibi oldu :) zaten beyaz piksel var 9-10 basamak sonra siyaha geçiyo derken koca bi vodafone yazısı beyaz ile neredeyse siyah yalan oldu  :D :D

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx vodafone yazısı gölgeli mi olur dersin?.. düz gibi görünüyor...  çapraz gölgeli olsa daha iyi olur gibi..
kenarları siyah koltuk olacağından 3. renk kullanmaları gerekir .Bence gölgesiz olacak.

Çevrimdışı Ensar

O zaman maketteki gibi oluyor kardeşim :)

Üst katta Vodafone arena yazıp alt katta BEŞİKTAŞ JK olmaz.

Eski açıkta yada yeni açığın alt katına BJK yazıcaklar kırmızı koltuklarla başka sponsorluk beklemiyorum :D
hadi göreceğiz bakalım :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Yazının arasına siyah koltuklarda takıldığı zaman çok daha hoş görünecek :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Yazinin konumuna bakilirsa Vodafone Arena Yazmasi cok muhtemel

bende öyle tahmin ediyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2016, 16:09:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
vodafone ve sağa logo gelecek gibi.
vodafone arena yazmaya kalksalar ortadan başlamazlardı eski açığa uzar çünkü.
sol tarafa vo gelecek sağ tarafa logosu...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı BJKTÜRK23

15 ocak'ta SIS in kendi işlerine başlaması muhtemel mi? Çatıcılar semer ve kalan kedi yolu parçalarını 2 günde halledebilir mi?

Kartal Gol Gol Gol

İmkansız  :tabe:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sallapati

kenarları siyah koltuk olacağından 3. renk kullanmaları gerekir .Bence gölgesiz olacak.

gri koltukla gölge yapalardı iyiydi..

Çevrimdışı sallapati

valla ilk gördüğümde DALAN yazıyor zannettim.. dalan sabunları mı tribüne sponsor oldu dedim :D

Kırmızı vodafone logosu olmaz inşaĺlah.

keşke olsa siyah ile kırmızının uyumu mükemmel olur :)

Çevrimdışı Mehmet92

Çimler hibrit olmayacağı için sis ekibinin ocak ayı içerisinde başlama zorunluluğu ortadan kalktı.Nerden baksan 30-35 gün kazanmış durumdayız serme çime geçerek.Mevzu çatı iskeletinin bitmesi şu an için bir de membranlar,diğer her şey şükür muhteşem ilerliyor.