Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749885 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı selçukaras

@8bir isimli üyemizden gelen fotoğraf.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Ne kadar güzel bir izleme açısidir. Ne ondeki ne arkadaki otururken rahatsiz olmaz. Görüş acisi falan inanilmaz rahat olacak

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

koltuk takılan bloğun tamamı 1080 koltuk alıyor :)
en üst sıra yatayda 50 koltuk sıra sayısı 14 14x50=700 koltuk
çıkış kapıları arası yatayda 40 koltuk sıra sayısı 7 40x7=280 koltuk
en alt balkona yakın bölüm yatayda 50 koltuk sıra sayısı 3 50x2=100 koltuk
700+280+100=1.080 koltuk  :D
arkadaslar  bunu bi yere  not edelim  ben de  ayni  hesaba ulastim  .. Ileride  kltuklar tamamlaninca  kac bin kisilik oldugunu tamamen  analriz  bu sayede .. Tangaz arkadasa tesekkurler ..
Yorgo

Çevrimdışı ONUR1903

en üst sıra yatayda 50 koltuk sıra sayısı 14 14x50=700 koltuk
çıkış kapıları arası yatayda 40 koltuk sıra sayısı 7 40x7=280 koltuk
en alt balkona yakın bölüm yatayda 50 koltuk sıra sayısı 3 50x2=100 koltuk

bende bu bloğu 1050 koltuk saydım.aşağı yukarı tutuyor hesap.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ahmetx

bence alt katta da piksel geçişi olacak full beyaz kalmayacak alt katın en üst 3-5 sırasında siyah koltukları göreceğiz :)
üst kat ilk sırada tek tük siyah var bu alt katın full beyaz olacağının işaretidir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

en üst sıra yatayda 50 koltuk sıra sayısı 14; 14x50=700 koltuk
çıkış kapıları arası yatayda 40 koltuk sıra sayısı 7; 40x7=280 koltuk
en alt balkona yakın bölüm yatayda 50 koltuk sıra sayısı 2; 50x2=100 koltuk
en en alt katta ucundan beyaz beyaz  gorunen koltuklar da var  onlarla  beraber saydin di mi dostum ? 
Yorgo

Çevrimdışı Bekrakn

90 artılardaki galibiyet golüne ne kadar sevinirsem bu koltuklara da o kadar sevindim :sevinc :sevinc

belki bir iki blok takıp uzun bi süre ara verirler. daha rayların, korkulukların montaj işi çok. ama en azından biraz gazımızı aldı bu iş  belki bunun da etkisi vardır hemen başlamalarında. taraftar çalışma olmadıkça stres yapıyor malum

bu arada ziyaretçi olarak 550 kişi var konuyu inceleyen. buyrun gelin uzakta kalmayın
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 12:30:22 Bekrakn ]

Çevrimdışı cursedofdragon

ya uğraştırma beni şimdi burda bi ton muhabbeti döndü resim düştü felan varsa bi bildiğin söyle :D

en son yöneticilerimizden biri sponspor isminin yazmayacağını söylemişti :D

Sadece BEŞİKTAŞ Yazıcak demişti :)

Ben öyle hatırlıyorum :)

Çevrimdışı M.Çakır

Of of of koltuklar efsane oluyo  :ishock: :halay: Cümleten hayırlı olsun. Koltukları bi sayıyım dedim gözler şaşı oldu  :evillol: :evillol:
Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı Ali Aba

hepimize hayırlı olsun allahım nazarlardan esirgesin  :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı sallapati

ray olayı müthiş hızlandırıyor koltuk olayını.. inanılmaz hızlı başladı maç   :D :D

Çevrimdışı Tolga

Sonunda koltuk montajı da başlamış hayırlı olsun :D

Yalnız baya hızlı ilerlemiş. Ayrıca pikselli de çok güzel duracak bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ers1903

üst kat ilk sırada tek tük siyah var bu alt katın full beyaz olacağının işaretidir .

Alt kat beyaz baslayip loca koltuguna dogru siyaha donecek :) tam istedigim gibi olacak insallah :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı McAdnan

Madem koltuklar başlamış, buraya da vereyim selamımı ... mabed enfes oluyor, bu forumda emeği geçen herkese başta necmi abi, efe, faruk, ahmetx ve adını sayamadığım diğer arkadaşlara teşekkür ederim... :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

yooo sana öylemi geldi :upto:
Araya ufak tefek geçişler yapmışlar o yüzden sordum. Piksele karşıyım ama bu şekil abartmadan güzel durmuş.

Çevrimdışı Emre_ZA

Herkese merhaba arkadaşlar,

Ayağımız uğurlu geldi, bu sabah karar verdim üye olacağım diye, işlemleri yaptım hızlıca onaylandı teşekkür ederim. Foruma daha bakmamıştım, koltuk montajlarımız hayırlı uğurlu olsun.

Bilgi sahibi arkadaşlardan kalan işlerle ilgili bir periyod tahmini almak mümkün müdür? 19.03 tarihine 66 gün kaldı yanlış hesaplamadıysam..

Çatı / 60 gün?
Zemin / 60 gün?
Küfeki kaplamaları / 30 gün?
Elektrik işleri / 45 gün?
İnce işçilik-localar-boya / 60 gün?
Çevre düzenlemesi / 30 gün?

Sadece tahminlerinizi öğrenmek isterim..

Herkese selamlar..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı tangaz

en en alt katta ucundan beyaz beyaz  gorunen koltuklar da var  onlarla  beraber saydin di mi dostum ?

ewet dostum saymaz olurmuyum hiç ;)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

haklı olabilirsin yaşayıp göreceğiz  :D
açıkcası bitsin de ben pikselli veya değil hiç o detaya takılmayan taraftar grubundaydım :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhaba arkadaşlar,

Ayağımız uğurlu geldi, bu sabah karar verdim üye olacağım diye, işlemleri yaptım hızlıca onaylandı teşekkür ederim. Foruma daha bakmamıştım, koltuk montajlarımız hayırlı uğurlu olsun.

Bilgi sahibi arkadaşlardan kalan işlerle ilgili bir periyod tahmini almak mümkün müdür? 19.03 tarihine 66 gün kaldı yanlış hesaplamadıysam..

Çatı / 60 gün?
Zemin / 60 gün?
Küfeki kaplamaları / 30 gün?
Elektrik işleri / 45 gün?
İnce işçilik-localar-boya / 60 gün?
Çevre düzenlemesi / 30 gün?

Sadece tahminlerinizi öğrenmek isterim..

Herkese selamlar..
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı FARUK

Madem koltuklar başlamış, buraya da vereyim selamımı ... mabed enfes oluyor, bu forumda emeği geçen herkese başta necmi abi, efe, faruk, ahmetx ve adını sayamadığım diğer arkadaşlara teşekkür ederim... :claps:
Hoşgeldin :)

Çevrimdışı cadavra