Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740466 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mehmetthedum

Olamaz. Çünkü kat arası zemin seviyesinde. Oradan girecekler, niye aşağı insinler.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Orada engelli trübünü var bildiğim kadarıyla.

Acaba engelli kardeşlerimiz için o kısma şöyle birşey yapılacak olabilir mi?

Engelli tribünü bu bölgede olacak diye biliyorum.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Orada engelli trübünü var bildiğim kadarıyla.

Acaba engelli kardeşlerimiz için o kısma şöyle birşey yapılacak olabilir mi?

engelli tribünü tamamıyle düz ayak çok iyi düşünülmüş yeni açık köprülerden geçtikten sonra dümdüz gidip çıkış kapısından yerine ulaşıyor ne asansör çıkıyor nede basamak inmek zorunda kalıyor yukarıdaki resimdeki gibi bir aletede gerek kalmıyor :icool: o bölümün boş bırakılmasının en büyük sebebi değişik boyuttaki koltuk ankrajı onların gelmesini bekliyorlardır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugun vincler isiklandirmadan birini takmis.Isiklandirma islemi basladiysa iyi.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Soyle birsey aklima geldi o bosluk hakkinda.

Necmi abinin dedigi gibi raylar belli bir olcude geliyordur. Iki bosluk arasina takilan kucuk raylar belki baska bir yerden kesilen parcaciklardir ve bunlari atip ziyan etmek istemiyorlardir.

Kalan kucuk boslugu doldurmak icin biryerlerden kucuk parcalar artmasini bekliyor olabilirler.

Mantikli bence   :D

Çevrimdışı CrossBoy

Necmi abinin dedigi gibi raylar belli bir olcude geliyordur. Iki bosluk arasina takilan kucuk raylar belki baska bir yerden kesilen parcaciklardir ve bunlari atip ziyan etmek istemiyorlardir.

Kalan kucuk boslugu doldurmak icin biryerlerden kucuk parcalar artmasini bekliyor olabilirler.

Tamam ama öyle birşey olsa boşluğu ortada mı bırakırsın yoksa sonda mı?

Çevrimdışı idil

resim var mı?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Barış1903

O değilde küfeki işleri çok yavaş ilerliyor. Ben bunu aynı anda tam kapasite her işe odaklanamadığından kaynaklandığını düşünüyorum.

Çevrimdışı ers1903

Bugun ogle saatlerinde stadin oradan gectim,yeni acik ,kapali tribun kosesinden disaridan iceriye ytong aliyorlardi paket halinde sari naylonlu idi 7-8 koca paket tribunun en ust noktasina bırakılmıştı yani en ust bilezik kismindaydi ne icin olduğunu cozemedim :)

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Yalçın

Bugun ogle saatlerinde stadin oradan gectim,yeni acik ,kapali tribun kosesinden disaridan iceriye ytong aliyorlardi paket halinde sari naylonlu idi 7-8 koca paket tribunun en ust noktasina bırakılmıştı yani en ust bilezik kismindaydi ne icin olduğunu cozemedim :)

Aynen ben de gordum. Hatta Yen Acik trbunun Kucukciftlik Park tarafi bolumundeydi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı arda_2732

Herkese merhabalar. Forum ilk kurulduğu zamanlardan beri, bitmeyen harfiyat mı dersiniz eski açık rampa mı çatı halatları mı vs, hepsini sizlerin bilgilendirmesi, resimleri videoları drone çekimleri sayesinde öğrendim  :claps:. Bugüne kadar hep ziyaretçiydim artık dayanamadım ve ben de üye oldum bu güzide insanların bulunduğu foruma.

Hepimizin dediği gibi artık inşaat mühendisliği öğrencisi kadar en az terimlere hakimiz  :lol:

Benim kişisel görüşüm hiç 19.03 gibi bir beklentiye sokup da kendimizi üzmememiz gerekiyor, çünkü oldukça zor. Aaa çok rahat tıkır tıkır takıyoruz dediğimiz kedi yollarında bile baksanıza ne zamandır eksik parça bekleniyor. Ki hep bi gecikmeler oldu, yine de olacaktır (hava şartları ekonomik durum vs). Şampiyonluk kutlamasını mabedimizde yapar, ilk resmi maçı da tüm düzenlemeler bittikten sonra 2016-2017 sezonunun açılış maçıyla yaparız inşallah  :super:

Çevrimdışı gokhanwww

Gercekten bu hesaplari yapmanıza ne gerek var anlayamıyorum??  Soncta dolacak oyle kalmayacagna göre yok ordan bu cıkarılıp o kesilecek diğerine yapıstıralacakmiş falan gerekk yok bu kadar beyni gereksz seylere yormaya diilmi;-)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Herkese merhabalar. Forum ilk kurulduğu zamanlardan beri, bitmeyen harfiyat mı dersiniz eski açık rampa mı çatı halatları mı vs, hepsini sizlerin bilgilendirmesi, resimleri videoları drone çekimleri sayesinde öğrendim  :claps:. Bugüne kadar hep ziyaretçiydim artık dayanamadım ve ben de üye oldum bu güzide insanların bulunduğu foruma.

Hepimizin dediği gibi artık inşaat mühendisliği öğrencisi kadar en az terimlere hakimiz  :lol:

Benim kişisel görüşüm hiç 19.03 gibi bir beklentiye sokup da kendimizi üzmememiz gerekiyor, çünkü oldukça zor. Aaa çok rahat tıkır tıkır takıyoruz dediğimiz kedi yollarında bile baksanıza ne zamandır eksik parça bekleniyor. Ki hep bi gecikmeler oldu, yine de olacaktır (hava şartları ekonomik durum vs). Şampiyonluk kutlamasını mabedimizde yapar, ilk resmi maçı da tüm düzenlemeler bittikten sonra 2016-2017 sezonunun açılış maçıyla yaparız inşallah  :super:

hoşgeldin birader

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şu eski acik ust kat bi uzatilsa stad daha iyi görünecek :)
o zaman kusursuz olacak işte tek kusuru  o  :akuma: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Exory_1903

Herşeyi geçtim şu çatal merdiven işinden vazgeçildi ya gerisi hiç önemli değil :)

Katılmamak ne mümkün, duruş görünüş berbattı bir nebze olsun kendine geldi stad
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

REsim ?

Çevrimdışı ers1903

Engelli kardeslerimiz,abilerimiz için ayrilan  yeri bir türlü anlayamadim,yazik olacak oradan sahayi gormek mumkun olmayacak herkes ayakta olacak ..

Çevrimdışı TTurk

merdiven yapılan her yere mutlaka saha çıkışı boşlukta bırakılıyor orda öyle bir boşluk yok
Kapalinin raylari yapilirken de ayni seyi yaptilar. Daha sonra parca ilave ediyorlar

Çevrimdışı cadavra

Su mebranlarla kedi yolunun kalani gelsede bi keiflensek yahu yetismesinde deilimde insaatin seyrini takip etmek pek keifli

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

çArşı grubu yarın akşam açılış organizasyonunun detaylarını paylaşacak.

Galiba stadın 19 Martta açılacağı söylenmiş onlara.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Emre.Guler

çArşı grubu yarın akşam açılış organizasyonunun detaylarını paylaşacak.

Galiba stadın 19 Martta açılacağı söylenmiş onlara.
Detay dedikleri ihtiyaçları olan malzemeler sadece. Fikirlerini sunup onay bekliyorlardı en son klüpten.  Kendi kendilerine hazırlanıyorlar yani kluple beraber organize bir durum değil dolayisiyla birilerinin onlara tarih verdigini sanmiom

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi