Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749044 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Bu kedi yolları ile ilgili T şeklinde olursa orta kısımda kedi yollarının oturduğu ve montaj yapılacağı destek yerleri var dışarıya uzayan kısımda böyle bir destek varmı ? Kedi yolu nereye monte edilecek havada asılı kalmayacak herhalde.
Nasıl yapılacak bilmiyorum ama semerlerin yatay bağlantılarına asılacak şekilde olabilir

Çevrimdışı Deadam

madem bu tür gecikmelere tamam diyorsak o zaman açmayalım bu yıl bu zeminde de konser yaptırıp daha sonra bir kerede zemin yapalım hem sermenin de maliyetinden kurtulmuş oluruz...

Bu yıl sezon sonu veya 2016-2017 başlangıcı sorun olmamalı 2 yılda neler yapıldı onu görmek lazım.
Ellerinden gelen en hızlı şekilde yapılıyor diye düşünüyorum. Keyfi bir olay olmaz.
Karamsar hava yaratmak bize birşey kazandırmıyor.
5-6 gün sonra başkan çıksa son iç saha maçımızı mabedimizde oynayacağız dese çok şey mi değişir. Beşiktaşımız büyüklüğünden, stad inşaatı değerinden birşey mi kaybeder. Çok takılmayın. Hep birlikte izleyip görelim. Ne zaman yetişecek.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Membranlar serilmeye başlamadan kimse rahatlamaz. Bir an önce membranların stada gelmesi lazım.. İnsanlara 19.03 diye algı yaratıp sonra duraklarsan doğal olarak bir tepki oluşur. Birbirimize karşı anlayışlı olalım yeter.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı YunusEmre

Bu yıl sezon sonu veya 2016-2017 başlangıcı sorun olmamalı 2 yılda neler yapıldı onu görmek lazım.
Ellerinden gelen en hızlı şekilde yapılıyor diye düşünüyorum. Keyfi bir olay olmaz.
Karamsar hava yaratmak bize birşey kazandırmıyor.
5-6 gün sonra başkan çıksa son iç saha maçımızı mabedimizde oynayacağız dese çok şey mi değişir. Beşiktaşımız büyüklüğünden, stad inşaatı değerinden birşey mi kaybeder. Çok takılmayın. Hep birlikte izleyip görelim. Ne zaman yetişecek.

Türkiye standartlarına göre çok hızlı yaptık şu ana kadar ama 13 aydan fazla olmuş çatı başlayalı halen eksik parçaları konuşuyorsak ortada sorun var demektir.. ve her geçiken durum açılışı geciktiriyor.. bizler bir an önce mabedimize geçmeliyiz deyip burda her anını takip ediyoruz ve artık geçelim valla eğer bir sorumsuzluk varsa muhakkak cezası olmalıdır kesilmelidir...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erdem Çözer

eksik parça olduğundan daha doğrusu şu an takılması gereken ama sahada olmayan bir parça olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bu kedi yolları ile ilgili T şeklinde olursa orta kısımda kedi yollarının oturduğu ve montaj yapılacağı destek yerleri var dışarıya uzayan kısımda böyle bir destek varmı ? Kedi yolu nereye monte edilecek havada asılı kalmayacak herhalde.
semerlerden sarkitilacak aparatlarla tutturulabilir yada baska türlu ama o sekilde yapilmak zorunda dunyadaki bir cok stadta bu sekilde orda nasil yapildiysa bizde de yapilacak ayrica stadta hala ilerleme olmadi 2017 de dense inanirim diyen arkadaslar var ya onlarin gözleri bozuk  yaa burda yazdiklarimiz mozambikce yada kendi kendilerine kafalarinda kurup yaziyorlar cati 1 yilda bitti ama 1 yilda 3 kere cizim tahtasina gitti bu yukseklik denen illet yuzunden bu parcalarin 1 tanesinin degismesi demek komple catinin tekrar test edilmesi demek on taraftaki semerlerin ne oldugunu kimse bilmiyor eger yeniden imal edileceksr kesin onlar bekleniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

süper olur hocam ben toplantı günü statda hazır olurum :ok: :ok:

beni de yazın aga  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eksik parça olduğundan daha doğrusu şu an takılması gereken ama sahada olmayan bir parça olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Vinçler sahanın içerisinde ısınma antremanı mı yapıyor o zaman?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Burak Akay

Bazı gazetelerde çıkan çim serimi başlıyor haberi var peki Drenaj'ıda yaz ayına bırakabilirler mi? şuan ağırdan alınma sebebide bu olabilir bence
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı dessocu

yerdeki parçalar bitti ama çatı bitmedi.

Çevrimdışı Efe

Vinçler sahanın içerisinde ısınma antremanı mı yapıyor o zaman?
kesin parca bekleniyor o vinclerin kirasi bile buyuk para birde aylardir burdalar 1 gun dahi tutmazlar iceride ozelliklede paletliyi daha montaj yapilacak parcalar kesin var bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kesin parca bekleniyor o vinclerin kirasi bile buyuk para birde aylardir burdalar 1 gun dahi tutmazlar iceride ozelliklede paletliyi daha montaj yapilacak parcalar kesin var bence
İşte biz de onu diyoruz da insanlar yalancı yerine konuyor ona şaşırıyorum @Efe. Bir şey beklemese neden dursun o vinçler orada. Çoktan sökümüne başlanmıştı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Benim anlamadığım madem daha çatının montaj işi tam olarak bitmedi başkan neden 1 hafta sonra vinçler çıkacak sonra da zemine başlayacağız dedi.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

İşte biz de onu diyoruz da insanlar yalancı yerine konuyor ona şaşırıyorum @Efe. Bir şey beklemese neden dursun o vinçler orada. Çoktan sökümüne başlanmıştı.
aynen oyle inşallah bu hafta şu işi bitirirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

al benden de o kadar, kendimiz yazip kendimiz inaniyoruz eksik parcalar bekleniyor diye.
daha oncede yazdim eksik denilen yerlerin 3 u zaten cikis kapilarinin oraya denk geliyor. Gerekirse cikis kapilairnin ordan vinclerle dahi takilir. Bence catida yatay halatlari takiyor vincler.

Çevrimdışı Erdem Çözer

vinçler şu an yaralanmış parçaların boyalarını düzeltiyor gibi.. büyük vinçte bazı fotolarda hala arkalara uzanmış görünüyor.. oralara bir şeyler taşıyor olabilir..

ama bütün parçaları çoktan gelmiş olan çatının 4 köşesinin şu an takılması gerekecek eksik parçası olması nasıl mantıklı geliyor anlamıyorum..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

enteresan bir durum var şu an

Mir ofis Etna membranı - SİS de İz inşaatı bekliyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Benim anlamadığım madem daha çatının montaj işi tam olarak bitmedi başkan neden 1 hafta sonra vinçler çıkacak sonra da zemine başlayacağız dedi.

vinclerin sokumune basladik dedi o dogru 1 tanesi gitti ama parcalarin gelecegini soylemediler heralde haftaya cikariz falan demislerse oda oyle soyledi bu hafta cözulse artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

al benden de o kadar, kendimiz yazip kendimiz inaniyoruz eksik parcalar bekleniyor diye.
daha oncede yazdim eksik denilen yerlerin 3 u zaten cikis kapilarinin oraya denk geliyor. Gerekirse cikis kapilairnin ordan vinclerle dahi takilir. Bence catida yatay halatlari takiyor vincler.
yatay halat mı ? Oda ne ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

enteresan bir durum var şu an

Mir ofis Etna membranı - SİS de İz inşaatı bekliyor  :D
Hep böyle olmadı mı? Devamlı birileri diğerini bekliyor. Çatıcılar kaba inşaatı kaba inşaat fore kazıkları. Birisindeki bir aksaklık ve gecikme hepsini etkiliyor doğal olarak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Çatıda kesinlikle eksik parçalar var , aksi takdirde vinçler 1 sn bile beklemezler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çatıda kesinlikle eksik parçalar var , aksi takdirde vinçler 1 sn bile beklemezler.
Hadi 1 tane kalsın 2 si birden bekliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

vinclerin sokumune basladik dedi o dogru 1 tanesi gitti ama parcalarin gelecegini soylemediler heralde haftaya cikariz falan demislerse oda oyle soyledi bu hafta cözulse artik
İçerideki son 3 ya da 4 maç hedefleniyorsa biraz hızlanmak lazım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dessocu

yok mu gidip şu adamların ne yaptığına bakacak bir babayiğit?