Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750072 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cmravclr

Burada polemik yaratmak istemiyorum siteye de daha çok mesaj yazan değil tüm yazılanları okuyan kişiler arasındayım. O kişinin linkini dahi kullanmadım sadece ismini yazdım fotoğrafın sadece eski olduğunu belirtmek için ama mesajım yine de silinmiş.

Çevrimdışı gokhanwww

Slm arkadaslar, böyle modetn yapulan bir stadn catısını seffaf yapmyosun maliyet göstererk tamam.. Ama hc işlevi olmayacak ısıtma için ufoları sıra sıra takarsak komik olur...ne sistemler var dış ısıtmada alev oluyor alev..

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emrecakmak

Öncelikle herkese merhabalar, forumdaki ortamı görünce bu sabah 4 gibi üye oldum üyeliğimiz onaylanmış :)

Aklımda bir soru var, çatıda eksik olan parçalar bunlar mı?

Bir de koltuk montajı ne zaman olacak bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

Çevrimdışı tangaz

başkan geçenlerde söyledi iz inşaat parasının tamamına yakınını aldı

Sayın Başkanımızın beyaz yalanları hepimizin malumu bir de tamamına yakını demek sana göre %90 bana göre %80 başkana göre %70 olabilir :D sonuç olarak hakediş gecikmesi nedeniyle bir şeylerin aksadığı gün gibi ortada bunca yıllık bir makina mühendisi olarak bundan hiç şüphem yok benim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı YunusEmre

vall artık malezeme eksikliğinden dolayı beklemelerin yaşanması oldukça can sıkıcı noktaya ulaştı.. tamam kaza oldu daha sonra aksaklıklar oldu vs sürekli ertelemeler gerçekleşti ama kedi yolu en baştan belliydi bu kadar mı geciktirilir temini yine ön parçalar eğer var ise daha 1 yıl önceden 40 cm olayı vardı o günden bugüne halledilemediler mi nedir bu bekleyiş yani.. sabır sabır diye diye kendimizi yeyip bitiriyoruz ya.. membran daha dikiliyor deniliyor da arkadaş ellerinde başka yetiştirecekleri iş mi vardı da sıra mı yaptılarda bitmedi bu işler...bu gecikmelerin firmalara faturlandırılması lazım artık...

Çevrimdışı YunusEmre

Sayın Başkanımızın beyaz yalanları hepimizin malumu bir de tamamına yakını demek sana göre %90 bana göre %80 başkana göre %70 olabilir :D sonuç olarak hakediş gecikmesi nedeniyle bir şeylerin aksadığı gün gibi ortada bunca yıllık bir makina mühendisi olarak bundan hiç şüphem yok benim...

iz inşaat ne yaptı da parasını istiyor daha çatı bitti mi ki parayı problem ediyorlar adamlar kazma vurmadan dünyanın parası verildi onlara...

Çevrimdışı denizaydogdu

:D bu açılışın yanından geçemeyiz, Super Bowl 2015 sezon açılışı olmalı bu. Neden yanından geçemeyiz, çünkü bu tarz bir meblağın altında Beşiktaş çok zor kalkar. Yoksa, ABD'de Super Bowl sezon açılışlarında sahneyi hazırlayan ekibi getir, Rihanna'yı getir, Adele'i getir veya ne bileyim başka birini getir böyle büyük, yap bileti ortalama 150.TL, kazanacağın paranın yapacağın reklamın hesabı olmaz, yıkarsın ortalığı.

Aslında yapılabilir nedeni ise IMG grup ile anlaştık bu ve buna benzer konser ve organizasyonlar için , onların bakış açısına göre bu olacaktır bence .
. Bilmeyenler için IMG grup bizim Türk çakma organizasyon şirketlerine benzemez adamlar işlerinde çok iyiler. Bu bizim için çok büyük bir şans olacak.

http://www.milliyet.com.tr/dogus-tan-dev-isbirligi/ekonomi/ekonomidetay/21.05.2012/1543140/default.htm
Kartal

Çevrimdışı Efe

Öncelikle herkese merhabalar, forumdaki ortamı görünce bu sabah 4 gibi üye oldum üyeliğimiz onaylanmış :)

Aklımda bir soru var, çatıda eksik olan parçalar bunlar mı?

Bir de koltuk montajı ne zaman olacak bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.
evt o bide tribune dogru giden bolumude var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

iz inşaat ne yaptı da parasını istiyor daha çatı bitti mi ki parayı problem ediyorlar adamlar kazma vurmadan dünyanın parası verildi onlara...
adam peşin çalışıyor demek ki  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

bizim stadada böyle açılış istiyorum heybetine yakışır bir açılış olsun dün lyon'un açılış videosuna baktım kısa adamlarda william'ı getirmiş dünyaca ünlü sanatçı lazım Dünya basınında yer almalıyız acayip reklam olur amerikadan bile gelen olur 150 200 tl ideal bu tarz açılışlara
( localar dahada pahalı olsun açılışta yabancı turistlere konserler için )  :super: :sevinc :halay: :ishock: :steamed:  @faith
Stat acilislarinda cok az biletli giris olur. Kombine ve loca alanlar ucretsiz bir sekilde giris yapar. O yuzden oradan istenilen gelir pek elde edilmesi dusunulemez. Kombinelilerden para istenmesi de zaten sacma olur.

MeselaTT Arena'nin acilisinda 2.000 bilet vardi sanirim satisa cikan onda da gs store'da 200TL uzeri alisveris yapanlara ucretsiz bilet verilmesi vardi.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

bence para konusunda sıkıntı olsa hic çalismazlar suan çapraz halatlar takiliyor mesela onlar takilmazdi oluklar takiliyor yine onlarda yapilmazdi ayrica beklenen parcalar sadece kedi yoluda olmayabilir cati bir dizi degisimden gecti parcalar anca yetismistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

adam peşin çalışıyor demek ki  :D

peşin güzel bir sopayı hakketmek üzereler artık...

Çevrimdışı tangaz

ben kontrat falan görmedim ödeme dekontu görmedim siz gördüyseniz (adamlar kazma vurmadan dünyanın parası verildi die net konuştuğunuza göre net bilgi sahibisiniz demektir) bilemem ama ben 17 yıllık mühendislik+şantiye+iş teslimi+hakediş tecrübeme istinaden bir yorum yapıyorum... bu arada iz inşaat ne yaptı da parasını istiyor demek haksızlık olmuyor mu? bakınız vodafone arena çatısı adamların yaptıkları ortada...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ikarus

Artık öyle bir konuma geldik ki stad 2017 de açılacak dense inanırım

Çevrimdışı YunusEmre

ben kontrat falan görmedim ödeme dekontu görmedim siz gördüyseniz (adamlar kazma vurmadan dünyanın parası verildi die net konuştuğunuza göre net bilgi sahibisiniz demektir) bilemem ama ben 17 yıllık mühendislik+şantiye+iş teslimi+hakediş tecrübeme istinaden bir yorum yapıyorum... bu arada iz inşaat ne yaptı da parasını istiyor demek haksızlık olmuyor mu? bakınız vodafone arena çatısı adamların yaptıkları ortada...

daha bu işler başlanmadan çatının parasının yarısı ödendi dendi ve burda da ödendiği üzerine epey bir konuşuldu.. evet bugün çatı bu durumda ama gecikme de tamamen iz inşaat kaynaklı.. aralık 2014 te ilk çatı kolunu takıldı üzerinden 13 aydan fazla süre geçti.. yapılan işin parasının büyük çoğunluğunu ödedik dedi başkan ama aldıkları paranın hakkını verdiler mi tam ben ona bakarım.. membranı bekliyoruz onun anlaşması da geçen yıl oldu ve üzerine bir de bu firma amatör branşlarda sponsor oldu.. buda şirkete tepkim normal bence.. bakın şirket için yazdım sizin yazdıklarınıza karşı bir tutumum yok belirtmek isterim öncelikle..

Çevrimdışı brci

yav yılbaşından sonra kedi yolları hariç ( atladığım var mı bilmiyorum ) adam akıllı hiçbir ilerleme olmadı .. onlar da zaten şu an eksik gözüküyor . Başkan çıkıp biz stad yaptık değil de çatı kaldırdık diycek diye korkuyorum artık  :uyucam:

Çevrimdışı Kartal39

evt o bide tribune dogru giden bolumude var

Bu kedi yolları ile ilgili T şeklinde olursa orta kısımda kedi yollarının oturduğu ve montaj yapılacağı destek yerleri var dışarıya uzayan kısımda böyle bir destek varmı ? Kedi yolu nereye monte edilecek havada asılı kalmayacak herhalde.

Çevrimdışı ahmetx

peşin güzel bir sopayı hakketmek üzereler artık...
Sen git bi sopa atı ver bir de borcu sonra ödeyeceğiz de  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

Valla bu umutsuz ve karamsar havayla hiç bir yere varamayız.

Kocaman bir Kulüp, büyük bir inşaat firmasından  bahsediyoruz. plansız programsız olmakla itham ediyoruz.

Sabır ve sebata ne oldu, vinç içerdeyse yapacak işi olduğu için içerdedir. İşi bitince gider.
Stad Öyle yada böyle 2016 yılı içerisinde açılacak yani nedir bu karamsarlık.

İnşaatın çok büyük kısmı bitti bu kadarını yapan kalanınada yapacaktır muhakkak.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı YunusEmre

Valla bu umutsuz ve karamsar havayla hiç bir yere varamayız.

Kocaman bir Kulüp, büyük bir inşaat firmasından  bahsediyoruz. plansız programsız olmakla itham ediyoruz.

Sabır ve sebata ne oldu, vinç içerdeyse yapacak işi olduğu için içerdedir. İşi bitince gider.
Stad Öyle yada böyle 2016 yılı içerisinde açılacak yani nedir bu karamsarlık.

İnşaatın çok büyük kısmı bitti bu kadarını yapan kalanınada yapacaktır muhakkak.

madem bu tür gecikmelere tamam diyorsak o zaman açmayalım bu yıl bu zeminde de konser yaptırıp daha sonra bir kerede zemin yapalım hem sermenin de maliyetinden kurtulmuş oluruz...

Çevrimdışı Erdem Çözer

ödeme sıkıntısı olan firma çalışmaya devam ediyor ama tam da o 4 köşeyi ödeme sıkıntısından getirmiyor mu yani  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 13:16:04
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
stat 2017 de açılacak inandın mı :evillol:
ne konuma gelmiş stat.
işlerin hızlandırılıp serme çim felan yapılıp erken açılma ihtimalinin yükselmesi mi seni rahatsız etti :us:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı heart

abartmayın lütfen.
işler olabildiğince hızlı yapılmaya çalışıyor. iki parça gelmedi diye 2017 yılında mı açılacak ? belki beklenen parçalar geldi şu anda montajı yapılıyor. içeriden bir haber yok iyi ve ya kötü. karamsarlığınızla başkalarını etkilemeyin lütfen. çoğu bitti azı kaldı. siz istediğinize inanın ancak insanları ümitsizliğe sürüklemeyin.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Mehmet92

Geçen sene forum olarak daha umutluyduk yemin ederim,zaman geçtikçe ister istemez insanlar ümidini kaybetti demek ki.Artık stad bu noktaya geldikten sonra 2016 yılı içerisinde bir günde açılması kesin,ben çok daha katıydım mayıstan 1 gün geç açılması skandal olur falan diyodum ama değişti düşüncelerim keyfini çıkartıyorum elbet açılıcak bu stad,bizim de kombinemiz var açıldığı gün orada olacağız.Beklemekten başka yapıcak bir şey yok.