Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5755524 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi murat

temizlik değil; kapalı tribün altındaki odalar için tribün üzerinde sızdırmazlık testi yapılıyor.
:hosgeldin

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Keske yarina kadar kedi yollari bitmis vincler gitmis olsaydi , haftabasina guzel baslardik

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı riza calli

temizlik değil; kapalı tribün altındaki odalar için tribün üzerinde sızdırmazlık testi yapılıyor.
O kadar kar yagmur yağdı su gecirmediyse test yapmaya gerek yok.bence temizleme maksadıylay yapılyor.

Çevrimdışı Efe

Vinçler gitmiyor zaten :)
Eğer beklenen birşey olmasa paletli sökümü başlardı bence

bencede kesin bisey bekliyorlar belkide kedi yollarini yada baska bisey var diger vincte kapali bekliyor oda gitmedi tabi o paletliyide sokecek o yuzden gitmiyordur bu haftada boyle gecmese gitseler artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

aynen böyle olacagini dusunuyorum bursa stadinda da 4 taraftan bizdede oyle olacaktir
burada Eskişehir'in yeni stadında da 4 köşeden dışarı doğru uzantılar var

Çevrimdışı Efe

burada Eskişehir'in yeni stadında da 4 köşeden dışarı doğru uzantılar var
hepsi oyle abi bizde de olacak onlari bekliyorlar yuksek ihtimal onlar baya uzun fazla parcadan olusacaktir buda demek oluyor vincler en az 1 hafta 10 gun daha iceride kalir oyle bisey olacaksa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı betoo38

Sizin stad inşaatı için psikolojik bitti sınırınız ney?

Membranın bitmesi
Koltukların bitmesi
Zeminin yeşillenmesi

Ben membran bittikten sonra bitti ulan diye arkama yaslanıcam :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk maçın oynandigi gün :)

Çevrimdışı Uğurcan

Bir forum sitesinde gördüm burada paylaşmam sıkıntı olmaz herhalde daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın  :)
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 13:16:19 Uğurcan ]
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı ahmetx

Bu kedi yollarının bugüne kadar üretilmemesinin sebebi ne ola ki,aynı şekilde membranların ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Uğurcan

Kusura bakmayın paylaştıktan sonra farkettim hemen kaldırdım bu site ile kavgalı olan arkadaşın ismi yazıyordu fotoğrafta.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar günaydın. Daha önce paylaşılmış olabilir ama görmeyenler de olmuştur. Kedi yoluna ulaşımı merak edenler için şöyle bir fotoğraf buldum. Yalnız merak ettiğim konu boş bırakılan 4 köşe de bu şekilde mi olacak? Kedi yoluna ulaşım için 4 köşe fazla değil mi? 1 ya da 2 yerden ulaşım yetmiyor muydu? Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen . herkese iyi pazarlar.

Evet. Fotoda olduğu gibi her dört köşeye 1+3 kedi yolu gelecek.
Merdivenlerle beton ringine inilecek
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı AigleBordeaux

konu disi biraz ama gaziantep arenanin çatisi guzel olmus gorunusu icinide membranla kaplamislar ve hic demir yigini gorutunsu yok  . Stad guzel oluyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

konu disi biraz ama gaziantep arenanin çatisi guzel olmus gorunusu icinide membranla kaplamislar ve hic demir yigini gorutunsu yok  . Stad guzel oluyor
Evet Gaziantep araena Guzel stad oluyor gercekten :ok:

Dis kaplamasida iyi Baklava seklinde yapiyorlar + Olarak renderdeki gibi olursa eğer Alianz arena gibi isiklandirmasida olacak , Kesinlikle Bursa ve Konya sdatlarindan daha guzel bir stad oluyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Membranın bitmesi
Koltukların bitmesi
Zeminin yeşillenmesi

Demirören'in başkanlığı bırakması
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi murat

torku neyse de kertenkele arena çöp zaten,yerinde görme imkanım oldu her metrekaresinden nasıl deyim ''cimrilik'' akıyor..herşeyi biraz yapmışlar ama hiçbirşeyi doğru düzgün yapmamışlar..
daha bitmeden animasyon grafiğe göre türkiyenin en iyi stadı ilan edenler vardı.onlar animasyondaki stadı beceremediler biz ise bu kadar güzel bir stadı animasyona yeterince dökemedik.biz derken @FARUK tan bahsetmiyorum. :D

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Membranın bitmesi
Koltukların bitmesi
Zeminin yeşillenmesi

Koltukların başlaması
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mustij1903

Kartallara iyi pazarlar.31. Ocaktan itibaren portal da toplu foto görememek ne sıkıcı bir durum.
Hele birde benim gibi İstanbul dışında yaşayıp daha canlısını bile göremeyenler için :(  Tüm Kartallara Selam olsun bu arada.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı idil

Membranın bitmesi
Koltukların bitmesi
Zeminin yeşillenmesi

koltuklar
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Kartal Ç

Transfermarktta dolaşırken farkettim. Kadroda inönüde yani gerçekten evinde oynamış olan sadece 9 oyuncumuz var.
oğuzhan, olcay, quaresma, ersan, veli, ismail, necip, serdar, mustafa. Kadronun yarısından azı.
Vodafone arenanın açılışıyla birlikte her bir oyuncuya artık evlerinde olduklarını hissettirmek için loca katları arasındaki led ekranlardan kayan yazı olarak
tüm oyuncuların anadillerinde "yuvana hoş geldin" tarzı kayan yazılar geçse çok hoş olur.

Çevrimdışı cadavra

Transfermarktta dolaşırken farkettim. Kadroda inönüde yani gerçekten evinde oynamış olan sadece 9 oyuncumuz var.
oğuzhan, olcay, quaresma, ersan, veli, ismail, necip, serdar, mustafa. Kadronun yarısından azı.
Vodafone arenanın açılışıyla birlikte her bir oyuncuya artık evlerinde olduklarını hissettirmek için loca katları arasındaki led ekranlardan kayan yazı olarak
tüm oyuncuların anadillerinde "yuvana hoş geldin" tarzı kayan yazılar geçse çok hoş olur.
Guzel fikir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK