Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756967 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

70 gün dedin de aklıma geldi, gelecek hafta sis, stada girecekse ve adamlar ekme hibrit çim için 70 günde hazırlama vaat ettiklerine göre, neden rulo çim yapıyoruz, zaten zemin yetişiyor mart 20 gibi
yetismeme ihtimaline karsi hibritten vazgecilmistir bi kar yagdi 4 gun kaybettik 2 kere daha yagsa 8-10 gun buna isteki gecikmeleride ekle 15 gun en az 70 gun oldu 85 gun 10 nisana bile şüpheli olurdu o yuzden sermeyi yapsinlar acalim 19 unda ihtiyacimuz var vodadone arenaya ilk su paletli reyizi bi yolcu etmek gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kapalı ve numaralı daki çapraz bağlantı beklediğimiz bölgelere halat takılmış sanırım
Dün den bu yana sepetli vinçler le oradalar bakmak için foto bekliyordum
aynen faruk takilmis bende ne yapiyorlar oralarda hala diye dusunuyordum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı iyimserure

yetismeme ihtimaline karsi hibritten vazgecilmistir bi kar yagdi 4 gun kaybettik 2 kere daha yagsa 8-10 gun buna isteki gecikmeleride ekle 15 gun en az 70 gun oldu 85 gun 10 nisana bile şüpheli olurdu o yuzden sermeyi yapsinlar acalim 19 unda ihtiyacimuz var vodadone arenaya ilk su paletli reyizi bi yolcu etmek gerek
gecikme ihtimali varsa serme çim en mantıklısı o zaman riske etmeye gerek yok

Çevrimdışı ahmetx

Kale arkalarında ve numaralıda orta bölümlere çıkış koymamaları çok güzel oldu ,en çok tercih edilen kısımlarda çıkış yok.Keşke kapalı ortada da çıkış olmasaydı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

gecikme ihtimali varsa serme çim en mantıklısı o zaman riske etmeye gerek yok
aynen açabilecek duruma gelecek 2 aya stad saha yüzünden beklemek herkesin canını sıkardı ilk başta bende karşıydım hibrit yapılsın öyle açılsın diyordum ama 19.03 e yetişecekse ruloyu sermeleri çok daha mantıklı gelmeye başladı işin ucunda tek düşüncemiz şampiyonluk var çünkü vodafone arenanın ters etki yada lehe etki yapıp yapmayacağının şuan konuşalacak bi durum olmadığını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bende konserlerden dolayı hibrit çimin yenilenmesi gerektiğinden dolayı serme çimi mantıklı buldum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Kale arkalarında ve numaralıda orta bölümlere çıkış koymamaları çok güzel oldu ,en çok tercih edilen kısımlarda çıkış yok.Keşke kapalı ortada da çıkış olmasaydı.
aslında oda olmaya bilirdi 1903 tribününü bölmemek için mecbur yapmışlar ben olsam o kapıyı kaldırıp 1903 tribününü 2 ye bölerim :evillol: sağ 1903 sol 1903 tarafını seç  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Sarp

Fikret Orman çok sert sözler zikretmiş Gs stadı konusunda.
Sizce haber doğru mu? 

Çevrimdışı Efe

pazartesi çatıcılar çıkar mı sahadan acaba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Kapalı ve numaralı daki çapraz bağlantı beklediğimiz bölgelere halat takılmış sanırım
Dün den bu yana sepetli vinçler le oradalar bakmak için foto bekliyordum

Vay Faruk yakalamışsın yine :claps: :bandit:

Çevrimdışı Erhan

@FARUK , @Erhan fatzerin verdiği rakam doğru çıkdı.

Aynen Ahmet abi depoda bi yerdeymiş demek ki halatlar takmışlar :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman çok sert sözler zikretmiş Gs stadı konusunda.
Sizce haber doğru mu? 
kaynak verde okuyalım.

Çevrimdışı Sarp

Express Gazete Özel Haber İşte o açıklamalar; Galatasaray, stat konusunda beleşe kondu. Stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar. Galatasaray'ın stadının lokasyonu kötü değil. Ama her şeyi devlette bekleyip işi beleşe getirmeyi seviyorlar. Galatasaraylıların yerinde olsaydım, o araziyi yapma karşılığında alır stadı ben yapardım. Ordan da gelir elde ederdim. Galatasaray'ın stadının yapıldığı yer, İstanbul'un en lüks, modern ve pahalı yerlerinden biri. Üç beş kuruş verip orayı yaşanacak bir yer hale getirebilirlerdi. Onlar monşer. Onlar sadece eliyle puro işareti yapmayı bilirler... 50 milyon dolar transfer yapıp takımı oyuncu çöplüğüne çevirken, üç beş verip stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar. Biz kendi kaynaklarımızdan bir stadyum yapıyoruz. Değirmenin suyu nereden geliyor diye soranlar bu işi bilmiyorlar. Müteahhit gibi her çalışmayı yakından takip ediyorum. Sabahtan akşama kadar stattayım.

Çevrimdışı Ensar

Express Gazete Özel Haber İşte o açıklamalar; Galatasaray, stat konusunda beleşe kondu. Stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar. Galatasaray'ın stadının lokasyonu kötü değil. Ama her şeyi devlette bekleyip işi beleşe getirmeyi seviyorlar. Galatasaraylıların yerinde olsaydım, o araziyi yapma karşılığında alır stadı ben yapardım. Ordan da gelir elde ederdim. Galatasaray'ın stadının yapıldığı yer, İstanbul'un en lüks, modern ve pahalı yerlerinden biri. Üç beş kuruş verip orayı yaşanacak bir yer hale getirebilirlerdi. Onlar monşer. Onlar sadece eliyle puro işareti yapmayı bilirler... 50 milyon dolar transfer yapıp takımı oyuncu çöplüğüne çevirken, üç beş verip stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar. Biz kendi kaynaklarımızdan bir stadyum yapıyoruz. Değirmenin suyu nereden geliyor diye soranlar bu işi bilmiyorlar. Müteahhit gibi her çalışmayı yakından takip ediyorum. Sabahtan akşama kadar stattayım.
başkan böyle açıklamalar yapmaz muhtemelen yalanlanacaktır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Bu açıklamalar başkanın değilde bizim Melih Gökçeğin ağzıyla söylenmiş gibi duruyor.

Çevrimdışı Sarp

Aynı fikirdeyim. Sanki başkanı zor durumda bırakmak için kasten yapılmış bir haber.
Her ne kadar özel haber denilse de altında bir muhabir adı yazmıyor.
Sıkıntılı olan şey bunu hürriyet gibi gazetelerin itibar edip ana sayfalarına taşıması.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 22:19:45 Sarp ]

Çevrimdışı Erdemm

Çevrimdışı Mehmet92

Sizin stad inşaatı için psikolojik bitti sınırınız ney?

Membranın bitmesi
Koltukların bitmesi
Zeminin yeşillenmesi

Ben membran bittikten sonra bitti ulan diye arkama yaslanıcam :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Şu son paylaştığım fotoda boş bırakılan kedi yolu kısmında kedi yolu için bağlantı bölgesi var gibi görünüyor
Boş kalmayacak sanırım parça bekleniyor olabilir

Çevrimdışı Sarp

Başkanın televizyonumuza verdiği röportajı hatırlarsanız, medyadan bazı kişilerin kendisi ile
ilgili sipariş haber yaptıklarını söylemişti. Ben kim olduklarını biliyorum, beni karalamaya çalışıyorlar
demişti. Sanırım deşifre olmaları gözlerini korkutmamış.

Çevrimdışı klubnika01

bu toki arenanın merdiven boşluk ölçüleri nedir acaba varmı bilen.dikkat ettimde 3 kişi yanyana yürüyebilir çok geniş ve çirkin bir görüntüsü var

Çevrimdışı Efe

Şu son paylaştığım fotoda boş bırakılan kedi yolu kısmında kedi yolu için bağlantı bölgesi var gibi görünüyor
Boş kalmayacak sanırım parça bekleniyor olabilir
bende ondan korkuyorum eğer parça bekleniyorsa zaman kaybı yaşanıyor şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Skorboardlar için de vinç gerekmeyecek mi?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.