Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757445 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı osman1903

@osman1903

Öğrenci Taraftarlarımızın İndirimli Kombine Alımı:
Öğrenci taraftarlarımız, öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisi ile beraber BJK Plaza C Blok 5. Katta bulunan kombine satış ofisinden kombine koltuklarını %10 indirimli satın alabilirler. Öğrenci indirimli kombine satışları yalnızca Güney Kale Arkası (Eski Açık) tribün için yapılmaktadır.
*Öğrenci kimliği arka yüzünde mevcut öğretim yılı bandrolü olması zorunludur.
Teşekkürler alt üst farkeder mi acaba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 16:55:23 Erhan ]

Çevrimdışı Anıl1903

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 16:39:17 westeagle03 ]

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Toplantı nedeniyle şehir dışındayım. Kahve arası foruma bakayım dedim, sinirim bozuldu. İlk defa konu dışı yazacağım, affola...
Metal müziği 23 senedir gururla dinlerim. Bazı arkadaşlar için "ÖKÜZ gibi bağırmak" olan heavy metal, beğenin veya beğenmeyin dünyada 100 milyonlarca dinleyicisi ve kendisine göre bir felsefesi olan bir tür... Bu şekilde konuşma Ve ukalalık yapma hakkını kendinizde nasıl Görüyorsunuz anlamak mümkün değil. Beğenmediğimiz veya yapmadığımız herşeyi küçük görüp aşağılamak zorundamıyız?? Daha da ağır yazardım ama yeri ve Zamanı değil...
Diğer büyüklerimden ve arkadaşlarımdan tekrar özür diliyorum....
:claps: :super: katiliyorum  eski ve halen  dinleyicisi olarak  ..  Biraz  saygi ..!!!  :akuma: Sahsen  benim su ana dek  en derin uzuntulerimde  en  mutlu anlarimda  metal  vardi,  olacak da ! .. 
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 16:48:20 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

o maçı bende iyi hatırlarım ama en güzeli bir maçta 1-1 berabere kalmışlardı zafer turu atanları gördüm ben.
ahahah  :)))  Siyah  beyazi yanyana   gorduler  mi alerji  kapiyorlardi .. Altay maclari bile  adamlara  sikinti yaratir  olmustu  o donem :))
Yorgo

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Aslinda varya necmi abiye cabuk ulasmamiz gerektiginde "renktaş" yazabiliriz.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Westeagle03 teşekkürler fotoğraflar için çok net

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı horizon75

kedi yollarin koşeleri neden takilmamiş??
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!

Çevrimdışı Efe

paletliyi sökume baslamadilar hala hafta ici ne olacak bakalim biran öncr sökülmesi gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kedi yollarin koşeleri neden takilmamiş??
onlar sahaya getirilmedi neden takilmadiklariyla ilgili bi bilgi yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Aslinda varya necmi abiye cabuk ulasmamiz gerektiginde "renktaş" yazabiliriz.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şansını zorlama bence bana ulaşmak böyle bir durumda hayırlı olmaz :bandit:
yeni üyelere ses etmem ama eski üyelerin başına ne gelir bilinmez :evillol:

Çevrimdışı mikailtatli

Saha icinde dokuz tane kamyon + vinc var vede micir dokmusler numarali yeni acik kosesine. 
Gelismeleri izleyip gorecegiz bakalim.

En azindan bos durmuyorlar ve suana kadarda hic tamamen durmadi insaat  :ok:

Çevrimdışı warofpoet

Güncel

kapalının eski açık alt köşesi neden koyu rennk ?? temizleme çalışması falan mı var ?
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

Numaralı alt katta branda gibi bir şey var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

kapalının eski açık alt köşesi neden koyu rennk ?? temizleme çalışması falan mı var ?
Evet koltuk için çalışma başlamadan önce temizleniyor tribünler ıslaklık nedeniyle öyle görülüyor

Çevrimdışı mikailtatli

Koltuk raylarin motaji nerdeyse 40% lara ulasti. Korkuluklarda 10% lara yaklasti gibi gozukuyor.

Ama saha icindeki 6 vinc in suan ne yaptiklarini cozemedim  :alala:

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 21:03:44 mikailtatli ]

Çevrimdışı warofpoet

Evet koltuk için çalışma başlamadan önce temizleniyor tribünler ıslaklık nedeniyle öyle görülüyor

anladım @FARUK  sağol... bu arada canlı yayın kamerasından bi haberi olan var mıdır ? çatı da monte olduğuna göre engel olan bişey yok sanırım artık ? Bence açılmalı , direnajı koltuk montajını izleyelim hiç yoktan

Çevrimdışı FARUK

anladım @FARUK  sağol... bu arada canlı yayın kamerasından bi haberi olan var mıdır ? çatı da monte olduğuna göre engel olan bişey yok sanırım artık ? Bence açılmalı , direnajı koltuk montajını izleyelim hiç yoktan
Bu şekilde bir soruya vodafonearena hesabı cevabı
https://twitter.com/VodafoneArena/status/685532509455695874

Çevrimdışı warofpoet

Bu şekilde bir soruya vodafonearena hesabı cevabı
https://twitter.com/VodafoneArena/status/685532509455695874

şaka gibi bence... stadı takip eden insanlar zaten bihaber değil stattan.. hemen her gün resim çekiliyor, drone ile görüntü alınıyor ara ara... Bi ara çatı kalksın kamera açılacak falan deniyordu, göze gelmekten mi korkuyorlar anlamadım.  :alala:

Çevrimdışı mikailtatli

Yeni acigin arka tarafindaki kum yigini ve saha icindeki micirlar ins drenaj icindir  :bandit:

Çevrimdışı cadavra

Paletli hala calisio ne yapio is kaldi mi ki vinclik

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi