Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758468 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Izmirden herkese gunaydin. Merhabalar. Uzun zamandir takip ettigim beşiktaşarena ailesine, bugun itibariyle ben de dahil oldum. En yakin zamanda stadimiza kavuşmak dilegiyle.
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Kartal Ç

Cakil taslarinida cikaricaklar mi ?

@Efe saymayı bitirdi mi ki  :evillol:

Onlar daha yeni geldi ya çıkarmazlar. Hatta daha fazlası gelir bence.

Ben temizlik için şu iş makinalarının neden gelmediğini merak ediyorum. Şantiyede greyder ekskavatör kepçe silindir görmeyi özledim :D

Çevrimdışı cagdas44

abiler herkes demiş yok taylor swift, murat boz diye falan diye ama ben birol can'ın kesinlikle ve kesinlikle getirilip açılış konserini yapması taraftarıyım. ardından kim çıkar bilmem ama birol can kesinlikle çıkmalı. bu camiaya emek vermiş bir adam sonuçta. marşlar yazmış besteler yapmış. birol can bence bir konser olacaksa en önce çıkmalı.

kimsenin birol abiyi söylememesine de üzüldüm. bu kadar mı umursamıyoruz bizden olanı...

Akşamki mevzu bizden olandan ziyade bize para getirecek olana yönelik olduğu için bir çok isim dillendirilmedi. Adı geçen yabancı isimler konser verdiğinde yurtdışından dahi izleyici getiren dolar euro üzerinden bilet sattıran bildiğiniz bacasız sanayi çalışması yaptıran kişiye dönüyorlar. Tabii birde uluslararası medya boyutu var.

Çevrimiçi Necmi

necmi abi ben de kavga ediyorum abi. kız arkadaşım sabah akşam stada bakıyorsun deyip söyleniyor arayüzü falan mı değiştirsek başka yere bakıyoruz deriz.  :D :D :D
Daha iyi bir fikrim var Beşiktaşla arama girme de @ozan m.
eşlerde pek işe yaramaz ama kız arkadaşlarda yarıyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gunaydin Besiktas Arena

Harika bir hava var disarida, bugun guzel calismalar devam eder insallah

Bu arada gece acilis ile ilgili guzel mesajlar atılmıs. Bende kendi sahsi fikrimi soyleyeyim.
acilisi keske Celine Dion ile yapsak,  arkasindan da Metalica, Iron Maiden, Manowar konserleriyle taclandirsak. Birde ustune 2016 da  geri donecegi soylenen Jimmy Page  gelirse sahesen hayir demem.

Gencligimizde Led Zeppelin, Metalica dinleyerek az okuz gibi bagirmadik @Sezer94 benzetme hic olmamis  :akuma:
adele gelsin bence açılışa

Çevrimdışı tangaz

Akşamki mevzu bizden olandan ziyade bize para getirecek olana yönelik olduğu için bir çok isim dillendirilmedi. Adı geçen yabancı isimler konser verdiğinde yurtdışından dahi izleyici getiren dolar euro üzerinden bilet sattıran bildiğiniz bacasız sanayi çalışması yaptıran kişiye dönüyorlar. Tabii birde uluslararası medya boyutu var.

ben yönetimin yerinde olsam bu konser mevzuunu geniş kitlelere yaymak adına bunu bir festival havasında yapar farklı günler farklı türlerden yerli ve yabancı sanatçıların konser vermelerini sağlardım. madem halkın takımıyız halkımızda da bir çeşitlilik varsa her görüşe ve zevke ulaşmalıyız die düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı smtcglr

Bu asker arkadaşınıza kısa özet geçicek biri var mı  :) çatı işleri bitti mi büyük paletli dolanıp duruyor hala  :alala:

Çevrimdışı cagdas44

Bu asker arkadaşınıza kısa özet geçicek biri var mı  :) çatı işleri bitti mi büyük paletli dolanıp duruyor hala  :alala:

Neden takılmadığı bilinmeyen 4 köşe hariç kedi yolu montajı bitti, paletlilerden birisi gitti, drenaj çalışmasının pazartesi başlaması bekleniyor

Çevrimdışı gokhanwww

Stad kolonlarının üçindeki tribünler dışarudan herhangi kaplama olacakmı yada boyanacakmı yoksa beton haliyle mi duracak?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrkunCoskun

İzmir'den Günaydın Arkadaşlar..

İzmir'de müthiş bir Beşiktaş açlığı var. En son 2 sene önce Bucaspır TK maçına gelmişti takım onda da Eneramo falan oynamıştı. Galatasaray her sene 1 defa gelip Atatürk stadını doldurup iyi bir ciro elde edip gidiyor.

Çevrimiçi Necmi

girip takıp edecek merak edecek konu kalmadı diyorsunuz yani...stadın şurası nasıl olacak burası nasıl olacak diye konuşmaya gerek yok yani. dünya kadar borcun harcın yanında bizim tek derdimiz şarkıyı kim söyleyecek bu mudur önemli olan. benim için stad bitsin ben maçıma gideyim konser olmasada olur.
valla o tarz müziklerden hiç hazetmesemde parayı getirende onlar avrupada böyle büyük konser alanı yok denecek kadar az
ve bu gruplar böyle yerler arıyor. biletlerde sağlam para yazın vereceğimiz 5-6 konser bize bir sezonun tribün gelirini getirir.
yani tamamen duygusal işte. Ciddi toplulukların yurt dışından bile izleyicisi olur. sezon biter konserlerini verirsin 10-15 M$ cebine
koyarsın sonra sahanı kazır tekrar çim ekimi yapar yeni sezona hazırlanırsın. Yerli sanatçılarla yapsan yaz boyu her akşam konser yapsan bu parayı kazanamazsın.
konserleri vodafone yapacak ve gelirini komple Beşiktaşa bırakacak bu sponsorluk gelirinden bile kârlı bir iş

Çevrimiçi Necmi

Stad kolonlarının üçindeki tribünler dışarudan herhangi kaplama olacakmı yada boyanacakmı yoksa beton haliyle mi duracak?

çoktan yapıldı onlar beton değilki füme rengi epoksi bir sıva yapıldı alt kısımlarda andezit kaplandı
çok şık oldu @gokhanwww  içerlerde görünen beton bir yüzey kalmadı

Çevrimdışı Kadir G.

Metallica, İron Maiden, Manowar çok güzel olur gerçekten. Ön gruo olarak yurtdışında Metallica'dan önce Apocalyptica Türkiyede Pentagram çıkıyor onlarda tuzu biberi olurdu.

Metal gruplarını ard arda yapıp daha sonra Rihanna gibi sanatçılarıda çıkarabiliriz izleyicisi çok.

Çevrimdışı fani madida

İzmir'den Günaydın Arkadaşlar..

İzmir'de müthiş bir Beşiktaş açlığı var. En son 2 sene önce Bucaspır TK maçına gelmişti takım onda da Eneramo falan oynamıştı. Galatasaray her sene 1 defa gelip Atatürk stadını doldurup iyi bir ciro elde edip gidiyor.
valla çok haklısın su statsız ortamda kesinlikle izmir'de 2-3 maç oynamalıydık ama izmir'de de stat yok. Atatürk stadını 4-5 takım kullanıyor zaten o yüzden orada oynamak da çok zor
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı OrkunCoskun

valla çok haklısın su statsız ortamda kesinlikle izmir'de 2-3 maç oynamalıydık ama izmir'de de stat yok. Atatürk stadını 4-5 takım kullanıyor zaten o yüzden orada oynamak da çok zor

Resmi dönemlerde olmayabilir. Hiç değilse sezon başlarında gelip 1 hazırlık maçı yapmak çok zor olmamalı :) Ama stad yok haklısın bu konuda sana katılıyorum

Çevrimdışı gokhanwww

Teşekkürler bilgi için @Necmi...tt arenanın dışı bile beton dryo o yuüzdrn sordm kötü olrdu

Çevrimdışı cagdas44

Teşekkürler bilgi için @Necmi...tt arenanın dışı bile beton dryo o yuüzdrn sordm kötü olrdu

Bizi toki ile karıştırmayın :bandit:

Çevrimdışı ademkestane

valla o tarz müziklerden hiç hazetmesemde parayı getirende onlar avrupada böyle büyük konser alanı yok denecek kadar az
ve bu gruplar böyle yerler arıyor. biletlerde sağlam para yazın vereceğimiz 5-6 konser bize bir sezonun tribün gelirini getirir.
yani tamamen duygusal işte. Ciddi toplulukların yurt dışından bile izleyicisi olur. sezon biter konserlerini verirsin 10-15 M$ cebine
koyarsın sonra sahanı kazır tekrar çim ekimi yapar yeni sezona hazırlanırsın. Yerli sanatçılarla yapsan yaz boyu her akşam konser yapsan bu parayı kazanamazsın.
konserleri vodafone yapacak ve gelirini komple Beşiktaşa bırakacak bu sponsorluk gelirinden bile kârlı bir iş
   Necmi abi ona bişey demiyorum sezon dışında para alınarak konser yapıldıgında kim isterse o versin. işin başlangıcı yönetimin stad açılışında duzenleyecegı konserde kim şarkı söyleyecek muhabbeti e bu adamlar dedavaya gelmeyecek para isticek artı itirazım ben stad ile ilgili bilgi almaya geldıgım forumda 6 -7 sayfa o gelsin bu gelsin yazılarının arasından cımbızla stad ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum sıkıntı o

Çevrimdışı Kartal Ç

Şu stadın arkasındaki küçük çiflik parkın karşısındaki alana ne yapılıyor? orda bi çalışmalar var.
Keşke bize verseler.

Çevrimdışı Efe

hava 1 hafta guzel bu sure zarfinda isler hizlanir insallah paletliyi sökmelerini bekliyoruz artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Çevrimdışı smhkcr

Toplantı nedeniyle şehir dışındayım. Kahve arası foruma bakayım dedim, sinirim bozuldu. İlk defa konu dışı yazacağım, affola...
Metal müziği 23 senedir gururla dinlerim. Bazı arkadaşlar için "ÖKÜZ gibi bağırmak" olan heavy metal, beğenin veya beğenmeyin dünyada 100 milyonlarca dinleyicisi ve kendisine göre bir felsefesi olan bir tür... Bu şekilde konuşma Ve ukalalık yapma hakkını kendinizde nasıl Görüyorsunuz anlamak mümkün değil. Beğenmediğimiz veya yapmadığımız herşeyi küçük görüp aşağılamak zorundamıyız?? Daha da ağır yazardım ama yeri ve Zamanı değil...
Diğer büyüklerimden ve arkadaşlarımdan tekrar özür diliyorum....

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 13:43:21 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

kedi yoluna malzeme mi çıkarmışlar ben mi yanlış görüyorum ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı cursedofdragon