Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5747608 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

Yüz bakalım yarın ararım da bu sene açılsa da gelmeyeceğim 3 maça gittim bu sezon ts gençlerbirliği akhisar hep puan kaybı  :by2:
Şampiyonluğu en geç 33. haftaya kadar garantileriz zaten, en kötü o hafta gidip şampiyonluk kutlarsın.

Çevrimdışı Eyüp Emir

demek parayı buldun  :evillol: :evillol:
evet gece gündüz çalışıyoruz artık yaş 48 oldu inanın İnönü de büyümüş biri olarak her tezararatta artık duygusallaşıyorum kombine alırken hata yaptım benim için numaralı en iyi yer Yeni açık da heyecana ayak uyduramam

Çevrimdışı Eyüp Emir

Yüz bakalım yarın ararım da bu sene açılsa da gelmeyeceğim 3 maça gittim bu sezon ts gençlerbirliği akhisar hep puan kaybı  :by2:
Melekcik kardeşim öğrenince bende haber bekliyorum bilgin olsun

Çevrimdışı Melekcik

Melekcik kardeşim öğrenince bende haber bekliyorum bilgin olsun
Yarın kombine merkezini arayacağım bakalım ne diyecekler sanada haber ederim @Eyüp Emir  :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

evet gece gündüz çalışıyoruz artık yaş 48 oldu inanın İnönü de büyümüş biri olarak her tezararatta artık duygusallaşıyorum kombine alırken hata yaptım benim için numaralı en iyi yer Yeni açık da heyecana ayak uyduramam
Abi işine karışmak gibi olmasın da bence sen her türlü numaralıdan al kendine hem çocuklar rahat söver belki hem de biri belki kız arkadaşını getirir rahat edemez yanında  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Besenlik

Benim kombine aldığım zamanda oluyordu ama sezon başlamadan oluyordu ve uğraştırıyorlardı.

Şimdi passo dan dolayı sıkıntı sanırım

Passo-Beşiktaş kartı alırken sözleşmede bu madde var görünüyor bende olmadığı için bilmiyorum.

13. Her ne sebeple olursa olsun Kombine’yi satın aldıktan sonra iade talebinde ve yer değişikliği talebinde bulunmayacağımı,

...gayrikabili rücu kabul,beyan ve taahhüt ederim/ederiz.

Yine de satış merkezini arayıp şansınızı deneyin.

Yeni açıkta bulunan 3 Arkadaşımızı kapalıya transfer istedik maalesef olmadı.. Önceki sezon alınan biletler tff ve passo ya bildirildiğinden yapılamıyor şeklinde bilgi aldık.

Teknik olarak alınsa bile 3 ay öncesinde bile numaralı ortalarda Adam akıllı yer kalmamıştı. Çok kenarlarda yerler var. Kombine alacak arkadaş var ise elini çabuk tutmalı , kapalı ve numaralıda yer bitmek üzere..

Selamlar

Çevrimdışı sozkul

Hocam sağdaki ya da  soldaki sensen yaşını hiç göstermiyorsun, eğer ortadaki isen yeni açığı 3-5 yıl daha idare edebilirsin. :)
Bende senin gibi düşünüyorum, 430 a gel...  :tabe:

Çevrimdışı cadavra

Yarın şiddetli lodos diyordu hava durumunda vinçler çalışmayabilir.
Hadi ya ocak gelmeden mebrani bitirmelydik biliodum bole olacagini dien cocuk gibiyim su an

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eyüp Emir

Abi işine karışmak gibi olmasın da bence sen her türlü numaralıdan al kendine hem çocuklar rahat söver belki hem de biri belki kız arkadaşını getirir rahat edemez yanında  :)
bak bu aklıma yattı teşekkürler

Çevrimdışı Eyüp Emir

Hocam sağdaki ya da  soldaki sensen yaşını hiç göstermiyorsun, eğer ortadaki isen yeni açığı 3-5 yıl daha idare edebilirsin. :)
Bende senin gibi düşünüyorum, 430 a gel...  :tabe:
abim öpüyorum seni iltifatına teşekkürler  sağımdaki küçük oğlum edirne de trakya diş hekimliğini kazandı gitti, solumdaki ise marmara hukuk 3.sınıf öğrencisi  edirne deki pek maçlara geleimiyecek ama hukuk  da okuyan oğlum her maça gidiyori bakalım sezon açılana kadar bir karar vericem boşda kalan kombineleride sadece bu sitedeki öğrenciler başta olmak üzere arkdaşlara hediye edicem

Çevrimdışı Anıl

Yarın kombine merkezini arayacağım bakalım ne diyecekler sanada haber ederim @Eyüp Emir  :tabe:
Ben de bir dal alırım :) @Melekcik

Çevrimdışı onurturan

ne yazikki yer degistirmiyorlar ben gecen gun denedim mümkun degil dediler haberiniz olsun..

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZORBEY

abim öpüyorum seni iltifatına teşekkürler  sağımdaki küçük oğlum edirne de trakya diş hekimliğini kazandı gitti, solumdaki ise marmara hukuk 3.sınıf öğrencisi  edirne deki pek maçlara geleimiyecek ama hukuk  da okuyan oğlum her maça gidiyori bakalım sezon açılana kadar bir karar vericem boşda kalan kombineleride sadece bu sitedeki öğrenciler başta olmak üzere arkdaşlara hediye edicem

:claps: :claps: :claps:
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yeni açıkta bulunan 3 Arkadaşımızı kapalıya transfer istedik maalesef olmadı.. Önceki sezon alınan biletler tff ve passo ya bildirildiğinden yapılamıyor şeklinde bilgi aldık.

Teknik olarak alınsa bile 3 ay öncesinde bile numaralı ortalarda Adam akıllı yer kalmamıştı. Çok kenarlarda yerler var. Kombine alacak arkadaş var ise elini çabuk tutmalı , kapalı ve numaralıda yer bitmek üzere..

Selamlar

Ben 2007 de almıştım en son kombineyi  :D o zaman vardı  :) Passo dan sıkıntı diye biliyordum ben de hem yer de yok dediğine göre değiştirmek isteyen arkadaşlar için üzüldüm.

Selam,saygı bizden olsun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sozkul

Ben 2007 de almıştım en son kombineyi  :D o zaman vardı  :) Passo dan sıkıntı diye biliyordum ben de hem yer de yok dediğine göre değiştirmek isteyen arkadaşlar için üzüldüm.

Selam,saygı bizden olsun.

Sorun galiba passo sw'ini geliştirenlerde, bütün mantık ben nasıl para kazanırım üzerine kurulmuş, ortada bir hizmet verme mantığı yok o nedenle bu olasılıklar düşünülmemiş.

Çevrimdışı kivanc

Ntv hava durumu cuma lodos kesiliyor diyor. O zaman kedi yolunu bitiryoruz insallah yarin

Çevrimdışı sozkul

Sorun galiba passo sw'ini geliştirenlerde, bütün mantık ben nasıl para kazanırım üzerine kurulmuş, ortada bir hizmet verme mantığı yok o nedenle bu olasılıklar düşünülmemiş.

Ama şu mümkün, siz varolan kombinenizi passo üzerinden aynı yerden kombine almak isteyen birine komple kombine devri ile devredip, diğer taraftan yeni kombine alabilirsiniz.

Çevrimdışı Anıl

Ama şu mümkün, siz varolan kombinenizi passo üzerinden aynı yerden kombine almak isteyen birine komple kombine devri ile devredip, diğer taraftan yeni kombine alabilirsiniz.
Yok abi baktım şuan kombineyi tamamen devredemiyorsun, sadece maç maç devrediliyor :)

Çevrimdışı ahmetx

Koltuklar stada gelmiş fotoda gördüklerimin hepsi beyazdı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ts lilerin Akyazı için başkanlarına önerileri olacakmış. :D
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 02:07:47 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Koltuklar stada gelmiş fotoda gördüklerimin hepsi beyazdı
Abi Foto nerde

Çevrimdışı Deniz

Bizim siteyi iyi takip etmişler  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hibrit çimmiş abisi :iblush:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Of anam of.

Yeni statta ilk 3lü ha? Kafayı yicem hayal edemiyorum :bandit:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."