Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5747184 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kartalcan

şu köşeye saklanmış mavi ufaklık çim işinde kullanacağımız yeni cengaverimiz mi acaba?

Çevrimdışı ahmetx

çatıyı bitirdik çok şükür. membran başlayacak ışıklandırma, vodafone vericileri, koltuklar, drenaj, çim hepsi tamam 70 günde bitebilir.
benim anlamadığım şey şu. Hala ytong geliyor yeni açık arka tarafa koyuyorlar. yani içeride hala duvar örüyorlar. içeride ki işlerin 70 gün içinde bitmesi bence çok zor bir durum.
bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz içeride ki işler hakkında.
ne bitmesi yahu bu kedi yolları , numaralı hafriyatı gibi ömrümüzü yedi .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

stad bittiğinde çatının gölgesi sahayı kapladığında bana hak verceksin @Efe . Fotoda görüldüğü üzere sağ tarafta çatının gölgesi çimlerin üzerinde görülüyor eğer çatının bu kısmı şeffaf olmasaydı çimlerin bu kısmı ışık alamayacaktı.

Stadın çimleri gerçekten çok hoşuma gitti.

Bu sene değil belki ama gelecek yıl hibrit çime geçtiğimizde bizdeki görüntü de böyle olacak gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ya o şiş kebap olayını da çok mu abartıyoruz acaba.. ispanya'da çoğu stat açık o adamlar şimdiye zenci olmalıydı :)
Acik alanla bir mi abi bu :D

Simdi Dirwkt gunes isigi alma ile Naylonun altinda bekleyip Gunesin gelmesi ayni seymi ? Veya Camin altinda bekle bakalim güneşli havada ne oluyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Çözer

Acik alanla bir mi abi bu :D

Simdi Dirwkt gunes isigi alma ile Naylonun altinda bekleyip Gunesin gelmesi ayni seymi ? Veya Camin altinda bekle bakalim güneşli havada ne oluyor :bandit:

camın altında bekledim bi şey olmuyor.. naylon dediğin bizim membranların altında da açık hava olduktan sonra pek bi şey değişmez gibi geliyor ama bilemedim.. denemek lazım :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı gokhanwww

Lyon yeni stadyla bizim stad mukayese etmez arkadaslar...açık olun biraz adamlar harikaa bir stad yapmışş..hem büyük hem estetik...

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gokhanwww

Ayrıca yeni lyon stadında bizdeki gibi tribnlerde bulunan sacma sapan demir korkulklar yok...cati üle tribün arasi tam kapalı ve koltklarun kale arkasndakileri bile rahatlğna biiir bakın

camın altında bekledim bi şey olmuyor.. naylon dediğin bizim membranların altında da açık hava olduktan sonra pek bi şey değişmez gibi geliyor ama bilemedim.. denemek lazım :)
Cam , Naylon , Plastik Pbc gibi malzemeler isiyi yansitir abi , sıcaklık bir anda iki katina cikar pisersin altinda

Biz Yazi bayagi iyi yasayan bir ulkeyiz ve Etfe turu membran kesinlikle bizim Ulke iklim şartlarına uygun degilmis yoksa etfe yapardik abi Membrani..

Etfe suan kullanacağımız membrandan daha uygun fiyat olarak

Çevrimdışı FARUK

Ayrıca yeni lyon stadında bizdeki gibi tribnlerde bulunan sacma sapan demir korkulklar yok...cati üle tribün arasi tam kapalı ve koltklarun kale arkasndakileri bile rahatlğna biiir bakın

Güvenlik için yapılan bir şeye saçma sapan demek hiç hoş değil görsel olarak beğenmezsiniz orası ayrı

Çevrimdışı Efe

Aksine çok güzel bir stat. Ayrıca daha iyi malzemeden kasıt nedir? Bu stat yaklaşık 350 milyon euroya mal olacak bizim hayalimizde göremeyeceğimiz malzemeler kullanılmıştır. Tamam bizim stadımız gerçekten güzel ama böyle güzel statlara da toki arena muamelesi yapmak bir fotoya bakıp bana çok mantıklı gelmiyor. Özellikle dışı gayet başarılı..
sence güzel ama bence toki arena  :icool: bütünlük sıfır ben beğenmedim kullanılan malzemeyi bilmiyorum ama bizdekilerden çok farklı olmadığını tahmin ediyorum yani hayaller bizim stadımızda da var  :D

şunu akliyim dışı güzelmiş onu görmemiştim hakkını verelim içi iyi değil  :D
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 15:01:12 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Mustafa nın resimlerinde saha satablize malzeme geldiği gözüküyor. Yeni açığın köşeden itibaren dökmeye başlamışlar benim saha üzerinin sıyrılması teoriside bununla birlikte forumun karanlık sayfalarına gömülüyor. :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

Zevkler nasıl farkedebiliyor.. Lyon stadı bence locasından dış görüntüsüne her noktasıyla çok kötü..
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 15:07:19 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yalnız üst katlara korkuluk konması zorunluluk.

Korkulukların şeklini beğenir ya da beğenmezsiniz orası ayrı tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

yayık olduğundan yok işte dik olsun mecbur koyacaksın bu şekilde bi stad yapsaydık burda ne eleştiriler okurduk neyse artık lyonada hayırlı olsun  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Zevkler nasıl farkedebiliyor.. Lyon stadı bence locasından dış görüntüsüne her noktasıyla çok kötü..
Kesinlikle farkediyor

Bende begenmedim Lyon stadini

Donbas arena cok daha Estetik ve Güzel bir stad bu stada göre..

Çevrimdışı poyraz37

Cam , Naylon , Plastik Pbc gibi malzemeler isiyi yansitir abi , sıcaklık bir anda iki katina cikar pisersin altinda

Biz Yazi bayagi iyi yasayan bir ulkeyiz ve Etfe turu membran kesinlikle bizim Ulke iklim şartlarına uygun degilmis yoksa etfe yapardik abi Membrani..

Etfe suan kullanacağımız membrandan daha uygun fiyat olarak

bu sözlere başkanımın bir sözüyle cevap vermek istiyorum '' yer vardı da biz mi yapmadık''

herkes birşey soyluyor ,beyler bu olcude bir arazide yapılabileck en güzel stadı yapıyoruz şükredin biraz  yoksa sultanbeylide 60000 kişilik stadı anahtar teslim veriyolardı

Çevrimdışı Efe

bu sözlere başkanımın bir sözüyle cevap vermek istiyorum '' yer vardı da biz mi yapmadık''

herkes birşey soyluyor ,beyler bu olcude bir arazide yapılabileck en güzel stadı yapıyoruz şükredin biraz  yoksa sultanbeylide 60000 kişilik stadı anahtar teslim veriyolardı
aynen kim gidecekse artık oraya her maç 20 bin kişi gidecekti boş boş oynayacaktık biz kendi stadımıza bakalım bitsin yeterli koltuk kapasite saha falan önemli değil artık 19.03 te açılsın yeter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arazinin büyüklüğü ile çatı malzemesinin arasındaki ilişkiyi kuramadım bir türlü?  :alala: Ezbere yorum yapıyorsunuz yorumu tamamen okumadan kavramadan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mesahan

ben bişe soracağım,
maç oynanabilmesi için şuan en acil şeyler serme çim , koltuklar, aydınlatma (gündüz maçı olursa ona bile gerek kalmaz) ve passolig turnike sistemleri.
Yani membranı da hazirandan sonra hybrit çimle beraber yapılsa ne olur olmaz mı :)
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben bişe soracağım,
maç oynanabilmesi için şuan en acil şeyler serme çim , koltuklar, aydınlatma (gündüz maçı olursa ona bile gerek kalmaz) ve passolig turnike sistemleri.
Yani membranı da hazirandan sonra hybrit çimle beraber yapılsa ne olur olmaz mı :)
Locaları su mu bassın sonra? :) Skorbordların da üstünü laylonla kapatırız, en olmadı mikail ile anlaşıp maç günlerinde yağmur kar yağmamasını sağlarız  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Benim söylediklerimle senin yadiklarin ne alaka ?

Seffaf membrandan bahsediliyor bende diyorumki Seffaf membran ( Etfe ) , Suan bizim kullanacagimiz membran cesidinden daha ucuz

Etfe Membram cesidi Bizim Ulke iklimine uygun olmadigi icin tercih edimemis , Bu stad siradan bir proje degil her sey en ince ayrintisina kadar düşünülmüş bir saheser..

Çevrimdışı ErsinA.

Sahanın içinde 6 tane kedi yolu var monte edilmeyi bekleyen.

Çevrimdışı faith

hadi diyelim stat 19 Mart 2016 tarihinde açılacak ve kapasite 42 bin kişi olacak. Bu da demek oluyor ki yarın dahil açılışa 72 gün var. Yarın itibariyle koltuk takılmaya başlansa, günde yaklaşık 600 koltuk takılabilecek mi?

Çevrimdışı ahmetx

San Mames , Allianz Arena , Donbass Arena ,  Matmut Atlantique , Green Point çok keyifli stadlar . Yeni yapılanlar içerisinde Vodafone arena , Krasnodar arena ,Yeni Luzhniki ,Yeni Mestella .Yapılacaklar arasında da Stamford Bridge gerçekten müthiş olacak.