Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749810 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı dessocu

Çevrimdışı Mehmet92

Başakşehir stadındaki kediyollarına dikkat ettim her maçta 4 tribüün köşelerden demir ana kirişe bağlı bir yoldan çıkılıyordu.Bizim de aynısı olacak sanırım tek fark uzun olukluların üstünde olmaz altında olur.

Çevrimdışı Efe

bugun kedi yollari bitecek bence 2 vincte son kalanlari takiyor fotoda yeni acik kose ve eski acik kosede kalan 6 kedi yolu bitirilecek aksama kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

şöyle bir şey mi alacaklar acaba stada  :D bize 36 m yükselebilen yeterli  :bandit:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

şöyle bir şey mi alacaklar acaba stada  :D bize 36 m yükselebilen yeterli  :bandit:

bende bunu veya benzeri bir modeli kullanacaklarını tahmin ediyorum artık iyiden iyiye malum çatı için çelik kontrüksyon anlamında hiç malzeme kalmadı görünürde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cadavra

Bu su oluklu zimbirtisi bitti mi nedir kimse yok catinin ustunde ben mi yanlis goruorum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

şeffaf kısmın genişliğini güneşin geliş yönüne göre ayarlamak lazımdı bizim çimlerde ışık problemi olacak ,hem de  elektrik tasarrufu olurdu çim ışıklandırmasında. İngilizler buna çok dikkat ediyorlar.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Doğuhan

19 mart bana hala çok uzak geliyor 72 gün kalmış bu sürede membran çim küfeki passolig skorboard koltuk montajı ışıklandırma nasıl olacak. koltuk montajı günde 1000 tane takılabilecek mi ? eski açıkta içerdeki çalışmalar bitmemiş olacak restorasyon ne durumda eski açığa taraftar girişi nasıl olacak. genelde şubat ortası yoğun kar yağışını yaşarız o sürede saha ve membran nasıl etkilenecek bilemedim karamsar olmak istemiyorum ama 100 gün daha ideal gibi bu sene açılacağı kesin neyseki :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Köşedeki skorboardlar şunun dev olanından olsa ne güzel olmaz mı? :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

şeffaf kısmın genişliğini güneşin geliş yönüne göre ayarlamak lazımdı bizim çimlerde ışık problemi olacak ,hem de  elektrik tasarrufu olurdu çim ışıklandırmasında. İngilizler buna çok dikkat ediyorlar.

çok mantıklı sen bunu paylaşınca tekrar emirates'e baktım çatının büyük bölümü şeffaf.. biz niye şeffafı tercih etmedik acaba?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

çok mantıklı sen bunu paylaşınca tekrar emirates'e baktım çatının büyük bölümü şeffaf.. biz niye şeffafı tercih etmedik acaba?

londranın güneşli gün sayısı/yıl oranı sanırım istanbulun çok gerisinde olduğu için olabilir mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

bizde güneşin geliş açısı daha dik olduğu için şeffaf değilde buzlu olması tercih edildi ancak yukarıda dediğim gibi güneşin geldiği taraflar olan eski açık ve numaralıda ptfe mesh kullanılan kısımlar daha geniş tutulabilirdi.

Çevrimdışı birkanmaraz

@ahmetx abi bence böyle bir şey almazlar.Maç esnasında veya konserlerde bir arıza meydana geldimi bu vinçi sahaya sokmayı düşünmezler. Ama tabiki bu alet bize lazım olur  depoda durur derseniz farklı ama her tribünden portatif bir merdiven gibi birşey yaparlar.

Çevrimdışı Efe

Bu su oluklu zimbirtisi bitti mi nedir kimse yok catinin ustunde ben mi yanlis goruorum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o cok problem bi is degil elleriyle monte ediyorlar buyuk oluk takiyorlar sahaya bi etkisi yok bizim icin sahadan cikilmasi onemli artik pazartesi iceride vinc gormemek lazim 70 gunde drenaj ve serme icin cok yeterli oylede olacak gibi gorunuyor kaybettigimiz 4 gun var simdiye vincler tam olarak cikmisti sahadan mebran isi icinde yeterli suremiz var 45-50gun icinde mebran kaplamada biter o sure zarfinda koltukta es zamanli takilacak hersey icin zamab var yeterki bitirilmek istensin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Aklıma gelen tribün ortasındaki kedi yolundan hareketli bir merdivenle üst tribün ilk sırasına ulaşımdı aşağı indirerek parçayı ama mesafe 21 metre zaten dış kiriş e uzaklık kapalı numaralıda 30 açıklarda 38 metre civarı direk yatay ulaşım daha mantıklı
Az kaldı hep beraber şahit olacağız

Bir tahmin de benden.
Oraları malzeme yüklemek için açık bıraktılar.
Daha sonra kedi yolu gelecek ve orayı kapatacak. Ek yatay kedi yolu/yolları dış kolonlara doğru çatının altına asılacaktır..
Güvenlik açıdan orası boş kalamaz ve lift sistemiyle çözülemez  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı tangaz

@ahmetx abi bence böyle bir şey almazlar.Maç esnasında veya konserlerde bir arıza meydana geldimi bu vinçi sahaya sokmayı düşünmezler. Ama tabiki bu alet bize lazım olur  depoda durur derseniz farklı ama her tribünden portatif bir merdiven gibi birşey yaparlar.

dünyada bugüne kadar herhangibir maç esnasında aydınlatma elemanları arızası nedeni ile kedi yoluna yada aydınlatma direğine çıkıldığını duydunuz mu? ben örneği olduğunu sanmıyorum... bende bir şekilde kedi yoluna ulaşımın tribünlerden olacağını biliyorum tahmin ediyorum ama resimdeki mini hafif taşımacılık vinci ile pek alada uygulanabilir.

Çevrimdışı iyimserure

TFF'nin sitesinde sadece 2. yarı ilk hafta oynayacağımız Mersin maçı Başakşehir'de görülüyor, onun dışındakiler olimpiyatta. 3 maçlık anlaşma yapıldı diye biliyorum, detayını bilen var mı?

Çevrimdışı Efe

bizde güneşin geliş açısı daha dik olduğu için şeffaf değilde buzlu olması tercih edildi ancak yukarıda dediğim gibi güneşin geldiği taraflar olan eski açık ve numaralıda ptfe mesh kullanılan kısımlar daha geniş tutulabilirdi.
yukaridan bakildiginda goruntuyu etkileyebilirdi seffaf bolumun genis tutulmasi ben isik konusunda bi sıkıntı olacagini dusunmuyorum gerekirse takviye makinalarla yapilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

TFF'nin sitesinde sadece 2. yarı ilk hafta oynayacağımız Mersin maçı Başakşehir'de görülüyor, onun dışındakiler olimpiyatta. 3 maçlık anlaşma yapıldı diye biliyorum, detayını bilen var mı?
maclar oynandikca stadlar degisiyor haftalik olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

dünyada bugüne kadar herhangibir maç esnasında aydınlatma elemanları arızası nedeni ile kedi yoluna yada aydınlatma direğine çıkıldığını duydunuz mu? ben örneği olduğunu sanmıyorum... bende bir şekilde kedi yoluna ulaşımın tribünlerden olacağını biliyorum tahmin ediyorum ama resimdeki mini hafif taşımacılık vinci ile pek alada uygulanabilir.

@tangaz abi ben duymadım fakat bizde bu şans var iken ilk biz oluruz ama inşallah gerek bile kalmaz :D o vinç bize ışıklandırma ve ses sistemi montajlarında çok yardımcı olacaktır fakat tekrar söyleyeyim yönetim kedi yoluna çıkışı tribünden verir bence.

Çevrimdışı ahmetx

Bir tahmin de benden.
Oraları malzeme yüklemek için açık bıraktılar.
Daha sonra kedi yolu gelecek ve orayı kapatacak. Ek yatay kedi yolu/yolları dış kolonlara doğru çatının altına asılacaktır..
Güvenlik açıdan orası boş kalamaz ve lift sistemiyle çözülemez  :alala:
sana katılıyorum ama peki şöyle bir kontra soru gelirse cevabın ne olur ? Eksik kedi yolları nerede o zaman?

Çevrimdışı Kemal

İçerde ki işler nasıl ki ?

Mabet gelip arada bilmem ne kötü kadar bitti şu bu diyodu oda gelmez oldu , keşke stat bitince evlenseydi düğünüde vodafone arenada yapardı hem