Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754741 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı KUMANOVALI

evet @KUMANOVALI nın paylaşımına göre şeffaf membran daha yeni üretilmeye başlanmış.

hayırlı olsun

neden geç kalınmış acaba ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

ay bitmeden mebran baslar 19.03 kadarda cok rahat bitirilir dert etmeyin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mikailtatli

ay bitmeden mebran baslar 19.03 kadarda cok rahat bitirilir dert etmeyin

Membran i takarken koltuklarida es zamanli taksalar superovic olur  :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Fiberflon olduğuna göre aynı firma NY red bull stadının şeffaf kısmına da malzeme üretmiş şöyle bir görüntüsü olacak iç halkanın

http://www.fiberflon.de/News/Page-287-17.aspx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

krasnodar stadı bizimkine benzemekle beraber soğuk bir havası var.açıkçası pen pek beğenmedim.260 milyon euro harcanmış olsa dahi bizim stadtan fazlası olmasığını düşünüyorum.bizim stadın aynısını yapmaya kalksalardı yine o civarlarda paraya çıkartabilirlerdi.avrupada 350 milyon euroya yapılan bir stad göstersem bumu 350 milyon euro dersiniz.her ülkede inşaat maliyetleri farklıdır.

https://tr.wikipedia.org/wiki/St._Jakob-Park 

220 milyon euro
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 17:16:39 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

geçici serme çimi duyunca bazı arkadaşlar ya hep öyle kalırsa şüphesine kapılmıştı ya.. o açıdan dediydim :)
burda günlerdir söylüyorum bakım malzemelerinin bile siparişi o zaman verilmişti ama dinleyen yok

Çevrimdışı aa.aslan

korkuluklar neden öyle ? biri yüksek biri alçak düzgün değiller.
sonradan kaynak yapılacak mı acaba öyle bırakılmaz heralde.

Hizalanır heralde böyle olmaz. Hem çirkin hem tehlikeli gòrünüyor.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Exory_1903

Gözden kacırdıysam affınıza sıgınarak işaretli yerler acık mı kalacak
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimiçi Necmi

krasnodar stadı bizimkine benzemekle beraber soğuk bir havası var.açıkçası pen pek beğenmedim.260 milyon euro harcanmış olsa dahi bizim stadtan fazlası olmasığını düşünüyorum.bizim stadın aynısını yapmaya kalksalardı yine o civarlarda paraya çıkartabilirlerdi.avrupada 350 milyon euroya yapılan bir stad göstersem bumu 350 milyon euro dersiniz.her ülkede inşaat maliyetleri farklıdır.
aslında güzel stad oldu hakkını yemeyelim bizde küfeki onlarda traverten kaplı maliyeti bizim 1/4 ümüz falandır
yada 1/3 traverten zamanla güneşde yanan bir taş neden tercih ettiler anlamadım :alala: acaba içerlermi traverten
oralar soğuk olur traverten delikli buz tutar ve taşı don çatlatır anlamadım dolguda yapılmamış

Çevrimiçi Necmi

evet

Çevrimdışı ahmetx

aslında güzel stad oldu hakkını yemeyelim bizde küfeki onlarda traverten kaplı maliyeti bizim 1/4 ümüz falandır
yada 1/3 traverten zamanla güneşde yanan bir taş neden tercih ettiler anlamadım :alala: acaba içerlermi traverten
oralar soğuk olur traverten delikli buz tutar ve taşı don çatlatır anlamadım dolguda yapılmamış
iç dış hepsi traverten .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

evet abi  :) daha mı pahalı bu ?
küfeki sanırım dört katı falan daha pahalıdır son dönem fiyatlarını bilmiyorum tahminen söylüyorum
dahada pahalı olabilir çünkü traverten dünyanın her yerinde bulunabilen bir mermer ve dünyadaki en ucuz taştır.
küfeki sadece bölgemize hastır sınırlı miktardadır bir de ne kadar beyaz o kadar para demektir taşlarda küfeki fiyatlarını
hiç bilmiyorum çok uzun zamandır almadım ancak tahmin edebilirim @ahmetx

Çevrimdışı doctore

gönül isterdi ki en azından sütunların etrafına yalancı kolon yapılıp küfekiyle kaplansaydı ama böyle kalacak malesef. stadta içime sinmeyen tek şey çatı sütun ve kirişleri.  :(
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı denilanz

Bu korkuluk nerenin korkuluğu yeni mi diğerlerinden farklı gibi geldi gözüme boyu da daha uzun sanki
Yatay uzunluğu ne kadar acaba? Çıkış kapılarının önüne gelebilir mi diye düşündüm ama daha uzunsa belki de en arka sıranın arkasına konulacaktır.

Çevrimdışı denilanz

Belli bir yükseklikte cam olacak o kısımlarda. Örneği takılmıştı. Yaklaşık yarısı camla örtülecek denebilir yani.

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Necmi

Balıkesir'den herkese selamlar,saygılar...Çok çok uzun süreden beri takip etmeme rağmen bu ilk mesajım aranıza yeni katıldım.Burada emek harcayıp, fotoğraflarıyla,bilgileriyle bize stadımızın inşaatını an be an aktaran,yaşatan  tüm değerli abilerime,kardeşlerime teşekkür ediyorum.Sabrettik ve azıcık daha etmeye devam edeceğiz.Umutsuzluk yerine ümit etmek en büyük güçtür bize.Hep birlikte o coşkuyu yaşamak için biraz daha dayanalım artık.Biz Büyük  BEŞİKTAŞ ailesiyiz,bir bütünüz.Bu bilinçle yeni stadımıza kavuşmak  ve burada adımızı tüm dünyaya duyurmak için birleşelim.Sözü çok uzattım kusuruma bakmayın hepinizden özür diliyorum.( Yılların birikimi ne de olsa ilk mesajım bu  :)  )
Hoşgeldin kardeşim aynı zamanda Toprak @Halil10

Çevrimdışı ahmetx

ptfe mesh kullanılmış red bull arenadan

Çevrimdışı kivanc

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Yatay uzunluğu ne kadar acaba? Çıkış kapılarının önüne gelebilir mi diye düşündüm ama daha uzunsa belki de en arka sıranın arkasına konulacaktır.
banada öyle geldi sanki çıkış kapılarının önü için

Çevrimdışı Oktay

https://tr.wikipedia.org/wiki/St._Jakob-Park 

220 milyon euro
murat sana bi katkıda bulunayım
FORD un ingilteredeki ceo su zamanında ; biz ingiliteredeki fabrikamızda işcilere ücret vermeden çalıştırsak yinede türkiye (ford fabrikası) bizden daha ucuza maleder..