Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758738 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı bjklimert_

Çatı kaplaması ne kadar sürede tamamlanabilir ve 19.03 size gerçekçi geliyor mu nasıl bi aşamadayız bilgi verirseniz teşekkürler

Çevrimdışı Besenlik

hoşgeldin kardeşim ziraatmi  :D
orda herkes Beşiktaşlı

Herkese çok teşekkür ederim hoşbuldum....

Ziraat değil y k b

Çevrimdışı Efe

Merhaba, ben Barış, uzun takip sonrası foruma üye oldum.

Yaş 36, bankacı, 416 kapalı üst kombine

Herkese selamlar
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ali Aba

kedi yollarını bende 24 saydım çok geriden okuyarak geldim biraz geç oldu kusura bakmayın  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Yalçın

Bizim Baskan malum sinekten yag cikariyor. Stad kapaliyken nasil bir stad disi reklam stratejisi belirleyecek merak ediyorum.. Ozellikle dis sutunlarin uzerinde.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese çok teşekkür ederim hoşbuldum....

Ziraat değil y k b
:hosgeldin abi

Olsun sikinti yok KOC un bankası oda bizden Ogullari haric :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı vural

Bizim Baskan malum sinekten yag cikariyor. Stad kapaliyken nasil bir stad disi reklam stratejisi belirleyecek merak ediyorum.. Ozellikle dis sutunlarin uzerinde.

Bildiğim kadarıyla stadın dışına reklam alınamıyor , görüntü kirliliği açısından o dokuyu reklamlarla bozmaya izin verilmiyor. Sadece köşelerde mini puntolarda vodafone arena amblemi olacak.

Çevrimdışı Yalçın

Bildiğim kadarıyla stadın dışına reklam alınamıyor , görüntü kirliliği açısından o dokuyu reklamlarla bozmaya izin verilmiyor. Sadece köşelerde mini puntolarda vodafone arena amblemi olacak.

Hmm mantikli. Sonlara geldikce konusacak pek birsey de kalmiyor. Artik varsayimlar uzerine yuklenmeye basladik.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Sezer94

19.03 de acilmasina karsi degilim fakat çim haricinde loca kati reklam panosu gibi unsurlar eksik olursa bu sezon hic acmayalim derim turkiyenin en iyi stadi nasil eksiklikleriyle acilir ya olmamali boyle birsey :(
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yalçın

19.03 de acilmasina karsi degilim fakat çim haricinde loca kati reklam panosu gibi unsurlar eksik olursa bu sezon hic acmayalim derim turkiyenin en iyi stadi nasil eksiklikleriyle acilir ya olmamali boyle birsey :(

Fakat bunu burada defalarca konustuk. Herkes ister tam anlamiyla dort dortluk bir stad olarak acilmasini. Fakat gelisen olaylar, sartlar vesaire bir yigin etkenler var. Bunu gectigimiz sayfalarda bolca bulabilirsin. Ayni seyleri yeniden konusarak zaman kaybetmekten ziyade artik bu stad nasil hazir gibi gorunerek acilir buna odaklanmak lazim.

Sozun ozu su; bu sene takimimiz sampiyon olamazsa cok sey kaybedecek. Maddi manevi ozguven camia motivasyonu ne ararsan. Bu stad bu sene acilmali.

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

reklam panosu konacakmı belli değilken nasıl eksik olduğunu söyleyebilirizki :alala:
kaldıki çalıştığı andan itibaren para kazandıracak bir şey için şimdi kalsın denirmi sence :D
Başkan dedi konuşmasında yaz boyunca 7-8 tane açılış yapacağız hepsi bir anda değil müze ayrı kartal yuvası ayrı vodafone iletişim merkezi ayrı
moda merkezi ayrı stad ayrı ve hepsi tamamlandıktan sonra yazın büyük açılış yani zincirleme şova döndürecekler açılış dizisi yaparakyani açılışı toki stadları gibi düşünmeyin adamların staddan başka gösterecekleri bir şey yoktuki stadı açtılar bitti Biz açmayacağız her dakika gözlerine sokacağız müzenin mükemmel bir şey olacağı söyleniyor bunun açılışı stad açılışıyla aynı anda yapılıp sönük kalmasına neden olamaz Türkiyenin en büyük kartal yuvasını adına yakışır şekilde açmak gerekir. restoranların dekorasyonu için 10 M$ gibi bir para harcanıyormuş diye duydum Divan bunu harcıyorsa düşün nasıl bir açılış olur vodafone ana sponsorumuz sizce iletişim merkezini açma işini şova dönüştürmek istemezmi Biz nasıl el pençe divan durup bize stad yapın demediysek her bir karışını emeklerimizle paramızla yaptıysak o stad nasıl açılırsa açılsın bu gurur bizim ama kesinlikle bu kadar emek harcayanlar açılışı oldu bittiye getirmez açıldığındada eksik göremezsin açılışın görkemini bozacak hiç bir şeye göz yumulmaz hadi yönetim mecburuz açmaya dese bile vodafone buna izin vermez. Adamlar 150 M$ döktüler bütün dünyaya yarım yamalak açıldı dedirtirlermi onların isminin prestiji var orda ve bu isim dünyada önemli bir isim stadın açılışıda dünya çapında olacaktır.

Çevrimdışı Erdinç

Günaydın Beşiktaş Arena ... günümüz güzel ve bereketli olsun.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Günaydin Forum Ahalisi.Bugun kedi yollarinda patlama bekliyorum.Cuma gunu bitisi yapariz kedi yollarinda.Bu arada loca kat arasi led ekran stadin tüm videolarinda gozukuyor.Aynisi PSG'nin stadinda da var!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı heart

skorboard ne zaman takılacak ?
ondan ses yok hala.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Ensar

reklam panosu konacakmı belli değilken nasıl eksik olduğunu söyleyebilirizki :alala:
kaldıki çalıştığı andan itibaren para kazandıracak bir şey için şimdi kalsın denirmi sence :D
Başkan dedi konuşmasında yaz boyunca 7-8 tane açılış yapacağız hepsi bir anda değil müze ayrı kartal yuvası ayrı vodafone iletişim merkezi ayrı
moda merkezi ayrı stad ayrı ve hepsi tamamlandıktan sonra yazın büyük açılış yani zincirleme şova döndürecekler açılış dizisi yaparakyani açılışı toki stadları gibi düşünmeyin adamların staddan başka gösterecekleri bir şey yoktuki stadı açtılar bitti Biz açmayacağız her dakika gözlerine sokacağız müzenin mükemmel bir şey olacağı söyleniyor bunun açılışı stad açılışıyla aynı anda yapılıp sönük kalmasına neden olamaz Türkiyenin en büyük kartal yuvasını adına yakışır şekilde açmak gerekir. restoranların dekorasyonu için 10 M$ gibi bir para harcanıyormuş diye duydum Divan bunu harcıyorsa düşün nasıl bir açılış olur vodafone ana sponsorumuz sizce iletişim merkezini açma işini şova dönüştürmek istemezmi Biz nasıl el pençe divan durup bize stad yapın demediysek her bir karışını emeklerimizle paramızla yaptıysak o stad nasıl açılırsa açılsın bu gurur bizim ama kesinlikle bu kadar emek harcayanlar açılışı oldu bittiye getirmez açıldığındada eksik göremezsin açılışın görkemini bozacak hiç bir şeye göz yumulmaz hadi yönetim mecburuz açmaya dese bile vodafone buna izin vermez. Adamlar 150 M$ döktüler bütün dünyaya yarım yamalak açıldı dedirtirlermi onların isminin prestiji var orda ve bu isim dünyada önemli bir isim stadın açılışıda dünya çapında olacaktır.
güzel bi açıklama oldu abi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yasin A.

günaydın beyler, koltuk raylarının montajında ne durumdayız? tüm stad henüz kaplanmadı sanırım, ne zaman bitecektir? ayrıca neden hala hiç koltuk örneği görmüyoruz misal rayı tamamlanan bir kısma pilot yer olarak 9-10 sıra yerleştirebilirlerdi sanki bugüne kadar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın beyler, koltuk raylarının montajında ne durumdayız? tüm stad henüz kaplanmadı sanırım, ne zaman bitecektir? ayrıca neden hala hiç koltuk örneği görmüyoruz misal rayı tamamlanan bir kısma pilot yer olarak 9-10 sıra yerleştirebilirlerdi sanki bugüne kadar.
Çatı örtüsü kapanmadan koltuk montajına geçilmeyecek sanırım, karda kışta yağmurda zarar görmesin diye. Zaten 2-3 tane takılmıştı bir bölüme.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yasin A.

Çatı örtüsü kapanmadan koltuk montajına geçilmeyecek sanırım, karda kışta yağmurda zarar görmesin diye. Zaten 2-3 tane takılmıştı bir bölüme.
tamam, mantıklı lakin her ne kadar koltukları korumak adına yapılsada, bildiğim kadarıyla, çatı bütün tribün koltuklarını örtmeyecek, kanımca önlerden 4-5 sıra yağmurlu zamanlarda ıslanacaktır. acaba çatı tüm koltukları yağmurdan koruyacak şekilde mi dizayn edildi?
ben aslında fikir vermesi açısından yazmıştım, yağmur zamanı branda vs.. sererdin, kuru iken nasıl duruyor gibi fikir vermesi açısından,  2-3 tane takılan eşantiyon diye biliyorum, asıl takılacak koltuklar degildi sanki..

Çevrimdışı ahmetx

ondan ses yok hala.
skorbord drenaj bittikten sonra takılır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

skorbord drenaj bittikten sonra takılır.
Her zaman en son scoreboard takiliyor. Bizde de oyle olur buyuk ihtimal...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ensar

ondan ses yok hala.
çok mu önemli birşey ne kadar takılıyorsunuz bu skorbord işine :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deadam

Günaydın

Bu gün istanbul için kuvvetli lodos uyarısı yapıldı inşallah inşaatı engellemez .
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz