Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761195 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar kusura bakmayın bi soru takıldı kafama. Konuşulmuş olabilir ama kaçırdım. Bu kedi yollarına nasıl ulaşacak işçiler. Resimdeki gibi kenardan kedi yollarına geçmek bi bağlantı olacak mı ?
Bir geçiş mutlaka olacak ama elimizde nasıl olacağına dair bir bilgi yok
Yerde duran kedi yolları da bir bilgi vermiyor yapıldıkça görüyoruz bu kısımları

Çevrimdışı mutixls

çatıya konan yeni malzemelerin membran ve oluklardan gelen suyu toplamada kullanılacak malzemeler olduğunu düşünüyorum. kırmızı ile işaretli yere konularak tüm çemberi dolaşacak sanırım

Çevrimdışı Deadam

çatıya konan yeni malzemelerin membran ve oluklardan gelen suyu toplamada kullanılacak malzemeler olduğunu düşünüyorum. kırmızı ile işaretli yere konularak tüm çemberi dolaşacak sanırım

Mantıklı suyu orada toplayıp depolara gönderecekler herhalde bir nevi saçak
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

evet abi mantıklı ama meyil var mı ki burada su birikmez mi ? bakalım nasıl olacak

Çevrimdışı canergiray77

abilerim, kardeşlerim, sonunda bu günleride gördük şükürler olsun az kaldı 3 ay daha sabredip açıldığını göreceğiz inşAllah. stad sayesinde bir çoğumuz inşaat'dan anlamazken herkes prof olacak duruma geldi neredeyse :D şirket kuralım bu işe girelim forumca :D ( şaka şaka vurmayın :D )
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı mmeteris

@bjk_mabet artık gelmiyor sanırım

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı ErsinA.

abilerim, kardeşlerim, sonunda bu günleride gördük şükürler olsun az kaldı 3 ay daha sabredip açıldığını göreceğiz inşAllah. stad sayesinde bir çoğumuz inşaat'dan anlamazken herkes prof olacak duruma geldi neredeyse :D şirket kuralım bu işe girelim forumca :D ( şaka şaka vurmayın :D )

maalesef memleketimizde insanlar inşaat işini bildikleri zaman değil, ihalesiz iş alabildikleri zaman inşaat şirketi kuruyorlar ;)

bize de kimse iş, proje, taşeronluk vs. vermez  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

evet abi mantıklı ama meyil var mı ki burada su birikmez mi ? bakalım nasıl olacak
o oluklar bazı noktalarda deliklidir su aşağı doğru borularla atılır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

Aksam yeniinonunun resmi onemli 2 gunluk isin cevabini verir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Aksam yeniinonunun resmi onemli 2 gunluk isin cevabini verir.

numarali ve eski acikta montaj yapildi yeni acikta yapildimi bilmiyoruz belki orayada takmislardir bide vinc sokuluyormu
Şampiyon Beşiktaş JK

#STSLİkinciYarı programında merak ettiğiniz maçlar: 26. Hafta: Beşiktaş-Antalyaspor 19 Mart Cumartesi 19:00

:tabe: :lol:

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı cadavra

numarali ve eski acikta montaj yapildi yeni acikta yapildimi bilmiyoruz belki orayada takmislardir bide vinc sokuluyormu
Yeni açıkta bitane kedi yolu takilmisti dun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

#STSLİkinciYarı programında merak ettiğiniz maçlar: 26. Hafta: Beşiktaş-Antalyaspor 19 Mart Cumartesi 19:00

:tabe: :lol:
Antalya maçına açılması bence imkansız. 2,5 ayda aşağıdaki tüm işlerin bitmesini bekliyoruz. Keşke açılsa ama gerçekten çok zor. Bugüne kadar hiç bir şey çeşitli sebeplerden öyle veya böyle istenilen tarihte bitmedi tüm işlerin son sürat devam edeceğini düşünsek bile bu zamanın yeteceğini düşünmüyorum. Ekstradan 100-150 kişi daha alınır o zaman bazı şeyler değişebilir ama mevcut ekiple işler zor. Benim fikrim herşeyi bitmiş olarak önümüzdeki sezon açılması ama şampiyonluk yarışı yolunda stat bize fayda mı sağlar dezavantaj mı olur bunu kestiremediğim için net bir yorum yapamıyorum.

Koltuk ankrajları
Koltuklar
Korkuluklar
Membran
Işıklandırma
Led Paneller
Drenaj sistemi
Serme Çim(Oturması vs)
Localar
Küfekiler
Çevre düzenlemesi
İçerideki ince işçilikler
Basın tribünleri
Elektronik altyapı
VIP Loca
Büfeler
Kartal Yuvası Mağazası (Bence olmazsa olmaz, gelecek o kadar taraftarın yapacağı alışverisi düşününce)

Aşağıdaki kısımlar belki sonradan bitirilebilir :

Müze
Restoranlar
Vodafone Shop
Diğer Ufak Kartal Yuvaları
Kulübe ait olan ofisler
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 14:20:37 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

Yeni açıkta bitane kedi yolu takilmisti dun

Dün toplam 4 tane takıldı arkadaşlar 22 oldu

Çevrimdışı cadavra

Antalya maçına açılması bence imkansız. 2,5 ayda aşağıdaki tüm işlerin bitmesini bekliyoruz. Keşke açılsa ama gerçekten çok zor. Bugüne kadar hiç bir şey çeşitli sebeplerden öyle veya böyle istenilen tarihte bitmedi tüm işlerin son sürat devam edeceğini düşünsek bile bu zamanın yeteceğini düşünmüyorum. Benim fikrim herşeyi bitmiş olarak önümüzdeki sezon açılması ama şampiyonluk yarışı yolunda stat bize fayda mı sağlar dezavantaj mı olur bunu kestiremediğim için net bir yorum yapamıyorum.

Koltuk ankrajları
Koltuklar
Korkuluklar
Membran
Işıklandırma
Led Paneller
Drenaj sistemi
Serme Çim(Oturması vs)
Localar
Küfekiler
Çevre düzenlemesi
İçerideki ince işçilikler
Basın tribünleri
Elektronik altyapı
VIP Loca
Büfeler
Kartal Yuvası Mağazası (Bence olmazsa olmaz, gelecek o kadar taraftarın yapacağı alışverisi düşününce)

Aşağıdaki kısımlar belki sonradan bitirilebilir :

Müze
Restoranlar
Vodafone Shop
Diğer Ufak Kartal Yuvaları
Dun burda cok sert tartismalar oldu hic acma o muabbeti bazi dengesiz insanlarin hakarete varan solemleri dahi oldu kapatalim.

Çevrimdışı ahmetx

Dun burda cok sert tartismalar oldu hic acma o muabbeti bazi dengesiz insanlarin hakarete varan solemleri dahi oldu kapatalim.

dengesiz diyerek fitili ateşlediğinin farkındamısın ? @cadavra
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı cadavra

Ben aslinda bi kisiyi kast ettim stadin gec bitecegini dusunenlere bildigin hakaret etti neyseki fazla uzamadi onun ustunden muabbet kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki yok.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deadam

20dk önce

Maşşallah drenaj malzemeleride tasnif edilmeye başlanmış istifli yerlerinden ayrılmışlar.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı anarchist_penguen

Çevrimdışı ahmetx

Maşşallah drenaj malzemeleride tasnif edilmeye başlanmış istifli yerlerinden ayrılmışlar.
onlar çatıya konacak sifonik oluklar herhalde

Çevrimdışı tangaz

Drenaj malzemeleri derken neyi kastettiniz? benim göremediğim neler var orada :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona