Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5760567 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Onlar uzunluk göstermek için çıkarılmış bence çok net değil ama köşede olanlarda v şeklinde görülüyor mesafe için bence

Çevrimdışı tangaz

burda arkaya cikinti var

resime göre arkaya çıkıntı yok. o gördüğünüz çizgiler teknik resimde uzunlukları göstermekte kullanılan yardımcı çizgilerdir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Günaydınlar herkese,
Beşiktaş’ın, 26. haftadaki Antalyaspor maçıyla birlikte Vodafone Arena’ya geri dönmenin planlarını yaptığı belirlendi. Rulo çimin 400 bin euroluk maliyetini kabul eden Başkan Fikret Orman’ın, “Şampiyon olursak daha fazlasını kazanırız” dediği ifade edildi.

Yapımı hızla süren Vodafone Arena’da çatının kalkmasıyla geri sayıma geçen Beşiktaş Yönetimi, hava şartlarının uygun olması durumunda iki hafta sonra zemin çalışmalarına başlayacak.

En az üç aylık süreç gerektirdiği için hibrit çimi sezon bitince ekmeyi düşünen siyah-beyazlılarda, Başkan Fikret Orman’ın, mali bir analiz yaptırarak rulo çimin kulübe ne kadar masraf çıkartacağını belirlediği ortaya çıktı. 9 santimlik rulo çimin yaklaşık 400 bin euroya mal olacağını öğrenen Orman’ın, “Bu parayı vererek takımı Vodafone Arena’ya daha erken getirmeliyiz. Biz geçen sezon son haftalarımızı kendi evimizde oynasaydık şampiyon olurduk. O nedenle en kötü ihtimalle 26. haftadaki Antalyaspor maçıyla stadı açmalıyız. Kalan son haftaları orada geçirirsek şampiyon oluruz” dediği belirlendi.

Hibrit çimin sezon bitince daha rahat serilebileceğini de dile getiren Başkan Fikret Orman’ın, “Kasamızdan 400 bin euro ekstra para gidecek ancak şampiyon olursak, Şampiyonlar Ligi’nden çok daha büyük paralar gelecek. Buna fazlasıyla değer. Sezon bitince hibrit çimi yaparız. Ardından Barcelona ile sezon açılışını gerçekleştiririz” ifadelerini kullandığı aktarıldı.
Kaynak Milliyet

400 bin € olduğuna göre çimler Hollanda dan geliyor , bakalım İstanbul iklimine ayak uydurabilecekler mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalcan

400 bin € olduğuna göre çimler Hollanda dan geliyor , bakalım İstanbul iklimine ayak uydurabilecekler mi?

birde çimlerin nazını çekmeyelim  :) uysun onlarda ortama, sonuçta dünyanın en güzel stadına örtü olarak serilecekler.

Çevrimdışı Efe

resime göre arkaya çıkıntı yok. o gördüğünüz çizgiler teknik resimde uzunlukları göstermekte kullanılan yardımcı çizgilerdir.
dedigin gibi olabilir ahmet x in paylastiginda da yok dediginiz gibi ben hep onlari disa cikinti var diye goruyordum  :D zaten tribunlerin arkasina cam korkukuk yapilacak yagmur girmez iceri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

maliyet cok az hemen drenaj baslasin cimler serilsin mart basina isler bitsin girip oynayalim bitsin bu çile artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

maliyet cok az hemen drenaj baslasin cimler serilsin mart basina isler bitsin girip oynayalim bitsin bu çile artik

:tabe:  :tabe:  :tabe: evet bencede hedef fener maçı sonrası eskişehir maçı olmalı 19.03.2016'yı beklemeye gerek yok   :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı FARUK

SIS 2012 Aralık ayında ttarena da drenaj ve çim için çalışmaya başlamış 15 ocakta 2013 te Hollanda dan gelen çizim serilmeside dahil tamamlamış ve 27 Ocak ta gs -  Beşiktaş maçı oynanmış

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

birde çimlerin nazını çekmeyelim  :) uysun onlarda ortama, sonuçta dünyanın en güzel stadına örtü olarak serilecekler.
sonuçta canlı organizma farklı iklime adapte olması zaman alacaktır plastik çim değil.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tangaz

dedigin gibi olabilir ahmet x in paylastiginda da yok dediginiz gibi ben hep onlari disa cikinti var diye goruyordum  :D zaten tribunlerin arkasina cam korkukuk yapilacak yagmur girmez iceri

aslında çatılarda dışa çıkıntı genelde oluyor ama ben şahsen o çıkıntının görselliğini sevmeyenlerdenim. bizimkisi bu hali ile daha estetik kolonları ve o saray havasını bu tasarım daga çok koruyacak die düşünüyorum. ayrıca yılda kaç maç yağmura denk gelecekki? belki 3 belki 5 ordan girecek 3-5 damla yağmur çok da önemli değil aslında...

Çevrimdışı FARUK

Eski açıkta montaj var gibi ama tam emin olamadım

Çevrimdışı emress

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama çatıyı havada tutan siyah demirlerin rengi öylemi kalacak acaba ?

Çevrimdışı kivanc

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama çatıyı havada tutan siyah demirlerin rengi öylemi kalacak acaba ?
ben de sormustum. Öyle kalicak dendi.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Bahçeşehir sponsor abi geçen sene değil mi bu
bende şimdi ona bakıyordum o maçta hangi formayla oynamışız diye

Çevrimdışı kivanc

Bahçeşehir sponsor abi geçen sene değil mi bu
BAU iki sene önce diye hatirliyorum

Çevrimdışı kivanc

bende şimdi ona bakıyordum o maçta hangi formayla oynamışız diye
siyah forma gri toyota yazili formada gölge besiktas amblemi vardi diye hatirliyorum

Çevrimdışı kingfisher.side

:claps:
Uzanmışsın sahanın ortasında yatıyorsun Obi Mikel
Yeşilin ne güzeldi senin
Ne yüklere omuz verdin o koca cüssenle
Bir O yana bir bu yana koştun aylarca
Artık Dİnlenme vaktin geldi obi mikel,

Bir heyecandı gelişin
Bir hezayan oldu gidişin
Sen bizim devimizdin evimizi inşaa eden
Şimdi artık yol alma vaktidir obi mikel.

Boşluğunu dolduracak bir SİS
Yavaşça yerleşecek çimenler
Etrafında binlerce kartal
Kupalar sayende kalkacak obi mikel

Biz seni unutmayız
Sende bizleri unutma
Paletine taş değmesin
Güçlü rüzgarla bomuna zeval vermesin

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK o maçta beyaz konç kullanmışız , o maçın görüntüsü değilmiş. Videodan bakdımda saha tam oturmamış gibi o maçda zemin.

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 13:25:05 ahmetx ]

Çevrimdışı kartal14

Arkadaşlar kusura bakmayın bi soru takıldı kafama. Konuşulmuş olabilir ama kaçırdım. Bu kedi yollarına nasıl ulaşacak işçiler. Resimdeki gibi kenardan kedi yollarına geçmek bi bağlantı olacak mı ?

Çevrimdışı FARUK

O şekilde kalacak