Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758214 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cisse557

Çatı iskeleti monte edilirken koltuk işi yapıldı da membran kısmında neden koltuk montajı yapılmıyor onu anlamadim

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı enemy1903

Kar yılbaşı tatil derken 1 hafta kaybettik. biraz hizlaniriz inşallah

Çevrimdışı onurturan

Çatı iskeleti monte edilirken koltuk işi yapıldı da membran kısmında neden koltuk montajı yapılmıyor onu anlamadim

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
16 saattir ben de bunu düsünüyorum  :alala:

Çevrimdışı Efe

Drenaj calismasi icin malzemeler yola cikmis.
hafta ici sis iceri girecek anlasildi su vincler sokulsun bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

hafta ici sis iceri girecek anlasildi su vincler sokulsun bakalim
@Efe abi, bitiyor be :icool:

Çevrimdışı Efe

Efe'ye sormak lazım.
Mucize röntgen gözleriyle geleceği  ve  görünmesi imkansız olan yerleri net görüyor.... :ok: :) :captain:
bencr yeni inonuyu bekleyelim röntgen gözleri bozacagim en sonunda bakmaktan :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

19 Mart'a 2 buçuk ay kaldı.Sıkın dişinizi arkadaşlar çime başlıyoruz 1 haftaya..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Anıl

19 Mart'a 2 buçuk ay kaldı.Sıkın dişinizi arkadaşlar çime başlıyoruz 1 haftaya..
Eğer haftaya bugün başlayabilirsek zemine ekme hibrit çim bile yetişir 19 Mart'a :)

Çevrimdışı eaglemania

Bu hafta kedi yollari biter.Cim serme olacagi icin telass gerek yok.Membran ve koltuklar marta kadar biter.Işıklandirma elektromanyetik isler ic kisimlar da marta kadar biter.Relax  olalım beyler az kaldı.Tahminim haftaya stadin kesin acilis tarihi 19 Marttaki Antalyaspor maci olarak aciklanir.

Çevrimdışı Seckinn79

Koltuk membran ilişkisi:
Çok basit, koltukların yağmurdan vs etkilenmesini istemedikleri için önce üstünü örtecekler sonra koltukları koyacaklar.

Çevrimdışı osman1903

Eğer haftaya bugün başlayabilirsek zemine ekme hibrit çim bile yetişir 19 Mart'a :)
Haftaya bugün başlasak 19 marta 70 gün kalır o Zaman hibrit yapsınlar yahu ne fark kalır o Zaman çimi serme yapacağımıza göre 6 mart Eskişehir maçıyla açılmalı

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Haftaya bugün başlasak 19 marta 70 gün kalır o Zaman hibrit yapsınlar yahu ne fark kalır o Zaman çimi serme yapacağımıza göre 6 mart Eskişehir maçıyla açılmalı

Başkan konserlerde hibriti korumak daha çok maliyetli dedi , 3 maçlık serme sonra konser sonra sıfırdan hibrit daha az maliyete geliyormuş

Çevrimdışı Kalyoncu

öncelikle burada ve her yerde muhalifler olabilir, olmalıdır da ama insanları damgalamadan önce biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor.. aşağıda geçmişte bu foruma attığım bir mesaj var:

"Bu laf banaysa büyük bir yanlış anlama var.. Ben Başkan'ın adamı falan değilim sadece bu kadar çabalayan bir adamı (hataları elbette var ve herkesin olur) böylesine haksızca eleştirmeye karşıyım

Çok iyi ve gönülden bir Beşiktaşlı var karşımızda.. Tek derdi bu kulübü iyi bir noktaya getirmek.. Bunu anlamak için stada bakmak yeterli.. Kendisi için en hayırlısı stadı bir kaç sene daha izin alamıyoruz diyerek ötelemek olurdu.. Bu sırada gelecek şampiyonluklar staddan çok daha fazla prim yapmasını sağlardı ama o kendini bu kadar borçla uğraşırken bir de kulübün geleceğini kurtarmaya adadı.. Hala da yetinmiyor bu sefer Basketbol salonu ve yeni tesisler peşinde koşuyor..

Hataları elbette var.. Tecrübe edindikçe düzeltiyor.. Bazı sözleri bana hoş gelir başkasına gelmez ama genele bakarsak çok doğru işler yapan bir adam var.. Fikret Orman'ı YD ile kıyaslamaksa gerçekten ayıp olur"
Arkadaşım şu stad başlığına artık totem yaptım sadece gece girerek uyumadan herşeyi okuyup resimlere bakıp uyuyorum şuan 5 sayfa senin yüzünden ve sana cevap verenler yüzünden gitti muhalefet olabilirsin ama yeri burası degil ayrıca Beşiktaş başkanına yalancı demek bizi bir adım ileri götürmez ortak payda Beşiktaş unutmayalım ona göre kelimeleri seçelim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yalçın

Bu forumda yazilanlari (tabi ki stadla alakali olanlari) kitap haline getirip Baskana hediye olarak gondermeyi dusunuyorum. @Necmi Abi ses ver, yapalim mi boyle bir sey? Ne dersin belki muzeye bile koydurabiliriz Baskanin gormesini saglarsak..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

youtube videosunu nasil buraya playerle birlikte koyabilirim ?

Çevrimdışı denilanz

youtube videosunu nasil buraya playerle birlikte koyabilirim ?
Https ile başlar video bağlantı adresi. www.youtube... olarak koyarsan olur.

freysas yeni video yüklemis biglift hakinda
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 00:24:38 siyah-beyaz1903 ]

Çevrimdışı Anıl1903

Teşekkürler video için,stadımız her aşamasıyla harika bi bitsin muhteşem olacak @siyah-beyaz1903

Çevrimdışı vural

bildiğin duygulandım :) müzik falan herşey harika olmuş , keşke en son halinide koysalardı.

Teşekkürler video için,stadımız her aşamasıyla harika bi bitsin muhteşem olacak @siyah-beyaz1903

eyvallah sgl herzaman :icool:

Çevrimdışı kadir137

Gerçekten çok güzel bi video olmuş. Teşekkürler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Hafta Sonu çok güzel drone çekimi yapılabilir.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena
su anda yagmur var insallah calislamlari cokda fazla olumsuz etkilemez.

Çevrimdışı Ensar

muhteşem olmuş , stad bitince yapılacak olan belgeselin fragmanı gibi olmuş :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !