Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754998 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı KUMANOVALI

Ferhat Senturk
@feranyo

[eklenti yönetici tarafından silindi]
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2016, 15:03:44
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yeni mabed de sigara içebilecek miyiz  :bandit: sanki en son yasaklandı gibi ama sıkıntı çıkmıyor diye okumustum baya oldu maçlara gitmeyeli, inönü'de pöfür pöfür tüttürüyorduk, yeni stad yeni kurallar, yeni alışkanlıklarla gelecek ve biz adapte olmak zorundayız, peki ya sigara konusu?  :icool:
yeni koltuklar da yanlarda bardaklık ve küllük varmış :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deadam

Yeşil vinç yatmış mı banamı öyle geliyo yoksa sökülüyor mu

Acil yeniinönü lazım :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı emre1

Yok be abiii ne yaptin 200 milyon diyerek  :bandit: En fazla 60-70 milyondur. O kadar da yoktur da...
3 sende 51 lig maçı avrupa ve kupa maçlarınıda katarsak 70 e kadar yolu var düşünsene yeni açılmış vodafone arena da 70 maç maç başı 4 milyon lira gişe elde etsek ortalama 280 milyon olur düz hesap hiç de abartılı değil

Not : özür dilerim ben vodafone arena da ki kayıptan bahsediliyor zannettim :) ama 3 senede başakşehir ve olimpiyat stadının ortalamasını alırsak taraftarın ilgisizliğinden dolayı gene 150 milyonla 200 milyon arası kayıptan söz edilebilir
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2016, 15:15:41 emre1 ]

Çevrimdışı Tarık16

Yeşil vinç yatmış mı banamı öyle geliyo yoksa sökülüyor mu

Acil yeniinönü lazım :D

hakkaten yaa..yeşil vinç nerde resimlerde göremedim bende..

Çevrimdışı Deadam

Anladığım kadarıyla köşelere kedi yolu gelmeyecek. o yüzden yeşil vinci sökmeye başlamışlar resimde gözükmediğinden öyle kanaat oluştu, numaralıyla eski açığı yarın veya çarşamba bitirirlerse siyah paletli de söküme başlanır. Kalan işleri siyah paletli halledecek gibi
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erçin

yeşil vinç sabah çalışıyordu şimdi ortalarda yok.. sökülmeye başlandı sanırım.

Çevrimiçi sozkul

bende imalat işi ve montajı yapıyorum, bende işe başlamak ihaleyi aldığım gündür.

sizin başlamadı dediğiniz işlerde bir dünya imalat yapılmıştır

@ayayhan foton çok güzel...  :)

Çevrimiçi sozkul

güzel :)

Güzel ama şeffafı az beyazı çok olmuş. Şeffafı az olunca işlevselliği azalmaz mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Fatih

3 sende 51 lig maçı avrupa ve kupa maçlarınıda katarsak 70 e kadar yolu var düşünsene yeni açılmış vodafone arena da 70 maç maç başı 4 milyon lira gişe elde etsek ortalama 280 milyon olur düz hesap hiç de abartılı değil

Not : özür dilerim ben vodafone arena da ki kayıptan bahsediliyor zannettim :) ama 3 senede başakşehir ve olimpiyat stadının ortalamasını alırsak taraftarın ilgisizliğinden dolayı gene 150 milyonla 200 milyon arası kayıptan söz edilebilir
Edilemez.

Her mac derbi degil. Her mac Olimpiyat stadini 75.000 kisi dolduramazsin. Ozel maclar haric o stadin hakki en fazla 40.000'dir. Kaldi ki ozel maclarda da bence taraftar hakkini verdi o stadin.

Oncellikle bahsettigin paradan buyuk maclarda kazanilan parayi ornek alip daha sonrasinda sene de kac kere Olimpiyat gibi buyuk bir stadta oynadigini gormen lazim. Ankara'da, Basaksehir'de mac basina kazanabilecegin para miktarı belli. Tum stat full olsa bile 1 milyon tl'yi gormez. Diger ozel maclarla hepsini toplandigin zaman da 60 milyon'u gecmez. Sene 3 kere derbi, 3-4 tane de avrupa maci.

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre.Guler

Küçük vinç numaralıya kediyolu takmaya başlamış

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Edilemez.

Her mac derbi degil. Her mac Olimpiyat stadini 75.000 kisi dolduramazsin. Ozel maclar haric o stadin hakki en fazla 40.000'dir. Kaldi ki ozel maclarda da bence taraftar hakkini verdi o stadin.

Oncellikle bahsettigin paradan buyuk maclarda kazanilan parayi ornek alip daha sonrasinda sene de kac kere Olimpiyat gibi buyuk bir stadta oynadigini gormen lazim. Ankara'da, Basaksehir'de mac basina kazanabilecegin para miktarı belli. Tum stat full olsa bile 1 milyon tl'yi gormez. Diger ozel maclarla hepsini toplandigin zaman da 60 milyon'u gecmez. Sene 3 kere derbi, 3-4 tane de avrupa maci.
Tam hesaplayan adam muhabbeti yapmış arkadaş  :evillol:
"Oğlum tanesini 10 liradan satsa günde 1000 tabak pilav satsa uuu paraya bak"
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

demekki dogruymuş sökum isleri kar yagdigi icin ertelemisler numaraliyada kedi yolu takiliyor  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tarık16

Vay be yeşil vinç'te gitti :)

ee vinç sökülüyorsa eğer,onlarca sayfa tartışma boşamı gitti :)

Çevrimdışı ahmetx

ee vinç sökülüyorsa eğer,onlarca sayfa tartışma boşamı gitti :)
millet boşu boşuna birbirini yedi, beyaz yalan değilde yeşil vinç yalan oldu.Seni unutmayacağız Obi Mikel.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dr.ozan

Çevrimdışı sallapati

membran yerleştirmede kullanılanacak vinçler sarı mobil vinçler mi?

numaralı arkadan uzatabilecekmi? orası resmen istinat duvarı gibi olmuş..

bence stadın en kötü yeri numaralı arka.... ordaki istinat duvarına ne tip bir peyzaj yapacaklar merak ediyorum.. öylece mi kalacak orası?

Çevrimdışı Mehmet92

millet boşu boşuna birbirini yedi, beyaz yalan değilde yeşil vinç yalan oldu.Seni unutmayacağız Obi Mikel.

Abi obi mikel ney Allah iyiliğini versin :D

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Efe

digeride ibrahimovic :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dessocu

foto yok mu yaw?

faruk'un işler bugun yogun ellaaam.

Çevrimdışı Efe

foto yok mu yaw?

faruk'un işler bugun yogun ellaaam.
yeni inonu gelir birazdan
Şampiyon Beşiktaş JK