Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740067 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı GörkemGörkem

1:çatı montajını sade kedi yolları kaldı
2:çim başkanın dediği gibi rulo çim olacak yazın konserden sonra hibrite dönlemek
3:koltuk takılacak Demirler takılıyor
4: vinçler dışarı alınıp çatı kaplaması dışarıdan olacak 19 Marta yetiştirilmesi planlanıyor
Bu arada geçmiş olsun umarım ailen sağlığı sıhhati iyidir

Hem verdigin bilgiler hemde gecmis olsun dileklerinden dolayı tesekkurler.

Çevrimdışı Efe

şuan serme hibrit çimi seyrediyorum 1 yılda yetişmiş ve rulo halinde gelip makinalar tarafından seriliyorlar bizim için 1 yıl önceden bu işi yapmaları gerekiyordu aslında bunu yapmaları en net çözüm olacaktı ama bunu 1 yıl önceden görmek çok zordu yerinde ekmek çok daha hızlı ve güvenilir olacak bence çözüm çok iyi bulundu ilk normal serme çim yaz aylarında saha yenilemeyle hibrit çim en hızlı çözüm olarak bu ön görülmüş doğru yapılmış gibide duruyor hayırlısı bakalım 19.03 e açılsın herkes bi rahatlasın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Hem verdigin bilgiler hemde gecmis olsun dileklerinden dolayı tesekkurler.
Önemli değil ailen ve sen iyi ol nede olsa stat yapılıyor
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

şuan serme hibrit çimi seyrediyorum 1 yılda yetişmiş ve rulo halinde gelip makinalar tarafından seriliyorlar bizim için 1 yıl önceden bu işi yapmaları gerekiyordu aslında bunu yapmaları en net çözüm olacaktı ama bunu 1 yıl önceden görmek çok zordu yerinde ekmek çok daha hızlı ve güvenilir olacak bence çözüm çok iyi bulundu ilk normal serme çim yaz aylarında saha yenilemeyle hibrit çim en hızlı çözüm olarak bu ön görülmüş doğru yapılmış gibide duruyor hayırlısı bakalım 19.03 e açılsın herkes bi rahatlasın
@Efe bir arkadaşım la görüştüm çim işlerinden anlayan dediğin gibi 1  yılda veya tohumunu göre 2 yılda yetisiyormus ama büyük çim şirketlerin ellerinde hazır bulundurdukları çim ler oluyormuş o nun tek sıkıntısı istanbul sartlarina havasına uyumsağlayabilmesi önemli dedi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Milli takim isterse bu stadta oynar. Donemsel yoneticiler ve spor adamlari guzunden degerlerimizden nasil oldu da bu kadar uzaklastik. Milli takimdan bahsediyoruz, fenerden gsden degil. Milli takim futbolumuzun butun degerlerinin uzerindedir. Cok uzuluyorum tersi yorumlari okuyunca...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Melekcik

Milli takim isterse bu stadta oynar. Donemsel yoneticiler ve spor adamlari guzunden degerlerimizden nasil oldu da bu kadar uzaklastik. Milli takimdan bahsediyoruz, fenerden gsden degil. Milli takim futbolumuzun butun degerlerinin uzerindedir. Cok uzuluyorum tersi yorumlari okuyunca...
Kelimesi kelimesine katılıyorum

Çevrimdışı Efe

@Efe bir arkadaşım la görüştüm çim işlerinden anlayan dediğin gibi 1  yılda veya tohumunu göre 2 yılda yetisiyormus ama büyük çim şirketlerin ellerinde hazır bulundurdukları çim ler oluyormuş o nun tek sıkıntısı istanbul sartlarina havasına uyumsağlayabilmesi önemli dedi
normal çim vardır siste ama hibritin yerinde yapılması ve sentetiğin çakılması çok daha hızlı @Melekcik başkan ve yönetimde bunu düşünerek normal rulo çim serecek ama alt yapı hibrite uygun yapılacak temmuz ayında normal çim sökülerek hibrit çim işlemi başlayacak bence çok mantıklı malilyetide öyle sanıldığı gibi pahalı bişey değildir şampiyon olduğunda 10 tane yaparsın hibrit saha şampiyonluk parayla ölçülmez inşallah 19.03te açıp şampiyon olacağız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

Sorulmuş ve cevap verilmemiş bir soruyu tekrar sormak istiyorum. Şimdi bu rulo çim işinin yapılma sebebi stadımızı erken açabilmek. Çimin dışındaki diğer işler( koltuk, membran, ince işler gibi) de zaten 2-3 ay sürmeyecek mi. Çim zaten bu işlerle parelel yapılmayacak mıydı? Biz çimi yarın bitirmiş olsak bile, en az mart ayına kadar bu diğer işleri beklemeyecek miyiz zaten? Rulo çim bize nasıl bir zaman kazandırıcak? Ve herkese iyi geceler dilerim :)
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 01:33:51 kadir137 ]
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Gonzo

@Yunus Emre Dökmeci hoş bulduk, bu deniz seviyesi mevzusunu bilmiyordum, hiç aklıma da gelmemişti açıkçası. Gene de 3 tane olmasaymış keşke.. Neyse en azından çıkış olmayan köşe kapalı-yeni açık arası; hem en eğlenceli yer hem de TV'de kötü görünmeyecek. Teşekkürler bilgi için..

Çevrimdışı Melekcik

normal çim vardır siste ama hibritin yerinde yapılması ve sentetiğin çakılması çok daha hızlı @Melekcik başkan ve yönetimde bunu düşünerek normal rulo çim serecek ama alt yapı hibrite uygun yapılacak temmuz ayında normal çim sökülerek hibrit çim işlemi başlayacak bence çok mantıklı malilyetide öyle sanıldığı gibi pahalı bişey değildir şampiyon olduğunda 10 tane yaparsın hibrit saha şampiyonluk parayla ölçülmez inşallah 19.03te açıp şampiyon olacağız
Rulo çim hibrit yapilabiliyormuş tek kadesi serilen rulo çimin zemine kök saması gerekiyormuş @Efe

Çevrimdışı Melekcik

Sorulmuş ve cevap verilmemiş bir soruyu tekrar sormak istiyorum. Şimdi bu rulo çim işinin yapılma sebebi stadımızı erken açabilmek. Çimin dışındaki diğer işler( koltuk, membran, ince işler gibi) de zaten 2-3 ay sürmeyecek mi. Çim zaten bu işlerle parelel yapılmayacak mıydı? Biz çimi yarın bitirmiş olsak bile, en az mart ayına kadar bu diğer işleri beklemeyecek miyiz zaten? Rulo çim bize nasıl bir zaman kazandırıcak? Ve herkese iyi geceler dilerim :)
Çim işi ne kadar hızlı giderse koltuk ve kaplama hızlanır şirketler iş bitme aşamasında herzaman hızlı oluyorlar bu tek burada değil nekadar şantiye gördüysem böyle

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Membran hava durumuna bağlı ama 3 ayı bulmaz(45-60 bence). Koltuklar 90 gün dendi. (traversler dahildir diye düşünüyorum) 5 aralık da başladı zaten 2 aya biter. Çim işi 70 gün sürecekti. Bunun 40 günü drenaj zaten Rulo çim 1-2 günde serilebiliyor. 1 aya yakın bir süre tasarruf ettirecek bize. He mantıken bana da çok çeşitli iş var daha illa birinde aksaklık olabilir hibrit de yapılsa aynı sürelere denk gelebilir gibi geliyor. Ama başkanın ısrarla söylediği 15-20 ocak tarihinde kesinleşecek gün ve saat zaten göreceğiz attığımız taş vurduğumuz kuşa değecek mi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Factatum

Milli maç polemiği tatsızlaşmaya başladı.

Ülkeyi kutuplaştırıp bundan oy devşirenler yüzünden, maalesef milli takım seyircisi ve Istanbul United seyircisi diye bir şey çıktı. Bir kısım diğerine hain, diğerleri de bilmem ne kılı diyor diğeri için. 

Bu çekişmede taraf olmak; Konya'da, Başakşehir'deki milli maçtaki çirkin manzara ve pespayeliği meşru kılmaktan öte bir şeye hizmet etmiyor.

Bu bayrak da, bu din de hiçbir kesimin tapulu malı değil. O yüzden bu tartışmanın içerisinde olup, art niyetlilerin ekmeğine yağ sürmeyin.

Milli takım Vodafone Arena'da maç yapacaksa, buyursun yapsın. O maçta da tribünde biz olalım ki, o pespayelik yerine millet gerçek taraftar görsün.

Çevrimdışı Deniz

Ben hala zeminin direkt hibrit olacagini ve acilisin mart ayinda olmayacagini dusunuyorum bekleyip gorelim onumuzdeki 1 ay bize açılış hakkinda daha net fikirler verecektir.hakkimizda hayirlisi olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

250 sayfa okudum geldim , stadı mart ayı içinde açıyoruz evelallah.çok mutluyum , çok huzurluyum, en büyük BEŞIKTAŞ..

Çevrimdışı mellfred

Stat maç oynanacak durumda olsun da görünmeyen kısımlar varsın sıvasız olsun. Peyzajı eksik kalsın biz oraya bi canımızı atalım. Kritik maçlara 40000 kişi çıkalım gerisi hallolur. Çim işine takılan kimselerin ciddiyetinden de şüpheliyim.Real Madrid bile doğal çimde oynuyor. 700 m avroluk takım. Allah aşkına abartmayın 

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Milli Takım Tabiki de Vodafone Arena da Oynamalı Aksini Düşünmek Bile istemiyorum.. Vodafone Arena varken Başka Stada gidilmemeli..
Milli Takımın Vodafone Arena'da Oynamasını Tartışmak hiç kimsenin haddi de değildir, hakkı da..
İyi Geceler..

Çevrimdışı emre1

Biraz bencil gözükebiliriz ama asıl istenmeyen bence milli takım değil yani futbolcularla kimsenin alıp veremediği yok.. mesele stadın o maçlarda tüm herkese açılıyo olması yani fblisi gslisi bursalısı falanı fileni işte.. malum çok kıskanıyolar bu stadı ve insan profili olarakta (taraftar açısından) çirkinleşen kitlelere sahibiz demek istediğim stada zarar verirler mi orasını burasını çizerler mi atıyorum küfekilere spreyle bişeyler yazarlar mı vs.vs tüm tedirginlik bu.. gelmesinler abi bu stada Beşiktaşlıdan başkası girmesin bu da eşittir milli takım bu stadda oynamasına denk düşüyor. stad mı yok koca ülkede hemde hepsi yeni yapılmış modern stadlar. bana sorarsanızda oynamasınlar. kimsenin milli takımla futbolcularla o hissiyatla alıp veremediği yok, o yüzden olayı milli duygulara vatana bayrağa bağlamayın karşı çıkanlar
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 02:49:07 emre1 ]

Çevrimdışı emre1

Milli Takım Tabiki de Vodafone Arena da Oynamalı Aksini Düşünmek Bile istemiyorum.. Vodafone Arena varken Başka Stada gidilmemeli..
Milli Takımın Vodafone Arena'da Oynamasını Tartışmak hiç kimsenin haddi de değildir, hakkı da..
İyi Geceler..
Milli takımın Vodafone Arena'da oynamasını tartışmak neden haddime olmasın ki yahut sen had bilirici misin ? herkesin herşeyi tartışmasına hakkı olduğunu düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

He he oyle. Zaten ulkede butun isler sozlesmelere, projelere gore yuruyor.

Bu sene sonu yapilacak konserlerden sonra bir daha hic konser yapilmayacak mi stadda ?
evet o sözleşmenin sonucu milyonlarca euro harcadıysan mecbur uyarsın. Biz bundan aylar önce
röportaj yaptığımızda firma gerekli bütün ekipmanın satın alındığını söyledi.
Evet bundan sonrada konser yapılacak ama bilmediğiniz bir şey var hibritte yapılsa her yaz sökülecek ve yeniden yapılacak
Renovasyon sistemi dedikleri o Hibrit sahalarda zaten bakım zorluğu bu nedenle oluyor her sene Renovasyon uygulaman
gerekiyor sadece bakım ekipmanları için 1,5 M € harcandı ikisinin arasındaki tek fark bizim için şimdilik serecekler yazında serdikleri çimi kaldırıp yerine tohumlama yapacaklar ve hibrit kökleri çakacaklar buda 40 gün sürüyor. Drenaj ısıtma havalandırma vakkum sistemleri şimdi yapılıyor.
onlarda 1 ay sürüyor zaten  büyük ihtimal 6 martta eskişehir maçıyla start verilecek zaten 3 maç ikinci yarı başakşehirle anlaşıldığına göre
eskişehir maçıyla vodafone arena diyorlar. bir hafta önce fener maçı var o Dönemi basının dikkatini stada verip Fenerin psikolojik baskısınıda
bertaraf etmek istiyor olabilirler. Fener maçının olduğu haftayı Beşiktaş şovuna dönüştürecekler gibi duruyor. @Serkan_KaNaDa

Çevrimiçi Necmi

nasil mahvolcak? koruma sistemi yokmuydu, yani her konserden sonra cim mi degisecek?
her konserden sonra değil ligi oynayacaksın bitince konser sezonu başlayacak kaç konser verilecekse
bittikten sonra saha fırçalanacak mevcut çim sökülecek ve yeniden kumlanıp tohumlanacak bu her sene
böyle olacak bunu röportajda vermiştik zaten yani ekilen çimi bir sezon kullanacağız. Hibritin zaten kuralı bu
bu seneki işlem bize ek 300000 € bir maliyet getirecek bu paradan fazlasını zaten olimpiyata kira olarak veriyoruz. @ekesicil

Çevrimdışı BJKTÜRK23

her konserden sonra değil ligi oynayacaksın bitince konser sezonu başlayacak kaç konser verilecekse
bittikten sonra saha fırçalanacak mevcut çim sökülecek ve yeniden kumlanıp tohumlanacak bu her sene
böyle olacak bunu röportajda vermiştik zaten yani ekilen çimi bir sezon kullanacağız. Hibritin zaten kuralı bu
bu seneki işlem bize ek 300000 € bir maliyet getirecek bu paradan fazlasını zaten olimpiyata kira olarak veriyoruz. @ekesicil
Abi yenilemenin maliyeti ile ilgili 4-5 m demiştin geçen gün yanlış hatırlamıyorsam hazır konusu açılmışken sorayım o yıllık değildir inşallah.  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

silindi.
Eleştirini hakaret etmedende yapabilirsin. Ne olursa olsun Beşiktaşa başkanlık yapmış birine bu forumda hakaret edilmez.
Renklilerin yaptığı yakıştırma bize yakışmıyor. Yanlışını eleştir. Ama hakaret kabul edilebilir bir şey değil.
hakaret yapılanı değil yapanı küçültür. @zübeyir çakmakçı

Çevrimiçi Necmi

Abi yenilemenin maliyeti ile ilgili 4-5 m demiştin geçen gün yanlış hatırlamıyorsam hazır konusu açılmışken sorayım o yıllık değildir inşallah.  :D
5 M € gibi yapım maliyeti oda arsenal stadının bizimkinde çok daha teknolajik
işler olacağı için biraz daha maliyetlidir. Biz 5 yıl bakım ücreti ödemeyeceğiz ama
sadece elektrik mailyeti yıllık 1 M€ civarı tutuyor. tahminim bu sahanın bize her yıl
1,5 M€ dan aşağı bakım maliyeti olmayacak @BJKTÜRK23