Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740170 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canergiray77

Denetimler cok siki insaatta. Is Guvenliginden sorumlu yetkililer, gorevli haricindekileri stadyuma sokturmuyorlar diye biliyorum.
forumda gördüm başkalarının selfielerini stadı inleme yapıyoduk falan o girenler nasıl girdi geçen şevşek ali abi kızı duruyla gitmiş girmiş facede gördüm o yüzden sordum @Yalçın @ONUR KOLCU
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yalçın

forumda gördüm başkalarının selfielerini stadı inleme yapıyoduk falan o girenler nasıl girdi geçen şevşek ali abi kızı duruyla gitmiş girmiş facede gördüm o yüzden sordum @Yalçın @ONUR KOLCU

Guzel kardesim ne yalan soyleyeyim ben de gidip girdim stadin icine. Ha nasil girdin dersen, denk geldim iyi bir adama rica minnet girdim. Ki o da dusun stadin besyuz metre yukarisinda calisiyorum, hepi topu uc senede bir defa girebildim. Ama inan imkanim olsa yarin kalkar seni sokardim iceriye. Fakat dedigim gibi.. Gecen hafta resim cekebilirim diye yuklendim makinami, ama iste havagaziyla dondum..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Dewe erol da girmisti ,bazi kisilere calisma olmadigi zaman kisa bir sure musade ediliyor bence de iceriye kolay kolay taraftar alinmamasi dogru karar ,milyonlarca taraftar stadi gezmek istiyor her gun calismalar bu sekilde aksar daha da kotusu birinin basina birsey gelirse zarari Beşiktaş gorur.az kaldo zaten acilinca bol bol girecez :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

Guzel kardesim ne yalan soyleyeyim ben de gidip girdim stadin icine. Ha nasil girdin dersen, denk geldim iyi bir adama rica minnet girdim. Ki o da dusun stadin besyuz metre yukarisinda calisiyorum, hepi topu uc senede bir defa girebildim. Ama inan imkanim olsa yarin kalkar seni sokardim iceriye. Fakat dedigim gibi.. Gecen hafta resim cekebilirim diye yuklendim makinami, ama iste havagaziyla dondum..
anladım abi teşekkür ederim ya arkadaşım gidecekti benim için oda fenerli ama sırf benim için gidecekti müsait olduğu anda denk gelir girebilirsem gideyim demişti bende boşuna gitme bir soralım dedim teşekkür ederim bilgi için işi o tarafa düşerse gidip şansını denesin bir :D umut fakirin ekmeği boşa dememişler :D @Yalçın
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kadir137

anladım abi teşekkür ederim ya arkadaşım gidecekti benim için oda fenerli ama sırf benim için gidecekti müsait olduğu anda denk gelir girebilirsem gideyim demişti bende boşuna gitme bir soralım dedim teşekkür ederim bilgi için işi o tarafa düşerse gidip şansını denesin bir :D umut fakirin ekmeği boşa dememişler :D @Yalçın
Ya abi valla bulursan bir yol benimle de paylaş. Üniversitr sınavına hazırlanıyorum günün tamamı ders çalışmakla geçiyor beynimiz uyuştu artık. Çok güzel bir moral olurdu gerçekten. Okulum stadın dibinde. Ama giremiyorum içeri işte...
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimiçi Necmi

yönetimden izin alıyorlar ve sınırlı bir alanda giriyorlar buda genelde eski açık üst veya yeni açık üst oluyor
çok uzun zamandır içerden resim geldiğini görüyormusun girenlerde çekemiyor sadece çektikleri kapalı loca katlar çünkü orda işler devam ediyor.
@canergiray77

Çevrimiçi Necmi

Dewe erol da girmisti ,bazi kisilere calisma olmadigi zaman kisa bir sure musade ediliyor bence de iceriye kolay kolay taraftar alinmamasi dogru karar ,milyonlarca taraftar stadi gezmek istiyor her gun calismalar bu sekilde aksar daha da kotusu birinin basina birsey gelirse zarari Beşiktaş gorur.az kaldo zaten acilinca bol bol girecez :)
geçenlerde hangi maçtı civardaki bütün taraftarı almışlardı içeri ben geç gitmiştim ara ara yapıyorlar böyle
yoksa millet kapıda yönetici torpili bekliyor genede giremiyor.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Komsum istanbuldaydi stadin yanindan gecmis. Agzi acik kalmis hala kapanmamis. Gsli kendisi. Diyorki. Adam stad yapmamis, bildigin tarihi sanat eseri dikmis. GURURLAN.. :D
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Gunaydin.Kapali kufeki kaplanmak uzere.Kufeki kaplamaya Sabah 8'de basliyorlar.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın o kutlu güne 1 gün daha yaklaştık.

Çevrimdışı Yasin A.

günaydın arena ailesi, bu hafta güzel geçsin.

Çevrimdışı karakartalım

Bugün istanbul da 60km hızla rüzgar varmış allah çalışanlara kolaylık versin
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin :)

An itibari ile İstanbulda FIRTINA var , bugun Vincler çalışmaz :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Evet firtina yogun suan Taksimdeyim stada dogru gidicem gelisme varsa yazarim.

Çevrimdışı tunceryawuz

O kadar rüzgar yok,ben de taksimdeyim fırtına seklinde degil rüzgar var sadece..

Günaydın herkese :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı happy_

Stadı yapanlara tek bir soru hakkım olsaydı, yeni açığın arkasındaki süs sütununu neden eksik yaptıkları olurdu. Hala çözebilmiş değilim.

Çevrimdışı ErsinA.

@İhsan ve @Birisi kedi yollarından haber yok mu ?

Kedi yolu çıkışları bugün gelecek diyorlar. Ayrıca ilave başka parçalarda gelecekmiş çatıya.

Çevrimdışı ahmetx

Kedi yolu çıkışları bugün gelecek diyorlar. Ayrıca ilave başka parçalarda gelecekmiş çatıya.
şeffaf kısmın projede değiştirilen semerleridir. --- semerler reloaded ---
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Stadı yapanlara tek bir soru hakkım olsaydı, yeni açığın arkasındaki süs sütununu neden eksik yaptıkları olurdu. Hala çözebilmiş değilim.

o kısımlarda turnikeler olacak onun için

Çevrimdışı Efe

kedi yolu ve semerler gelsede takilsa artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Kedilere semer vurup yollara atıp üzerini membrala döşeyip çim serelim

Forumda okumaktan devreler gitti bende
Kısa bi ara vereyim ben
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Gorgaze

ben nerdeyse bir hafta once soyledim, hatta birden fazla sistemin gelem olasiligi var ocak sonuna kadar araliklarla kar olacak

valla helal olsun siz bir hafta önce söylediyseniz orta akdeniz kökenli siklonların tahminleri oldukça güçtür. Bu arada 18 ine kadar kafa yorulması gereken iki sistem var.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

O kadar rüzgar yok,ben de taksimdeyim fırtına seklinde degil rüzgar var sadece..

Günaydın herkese :)
yok abi şuan derken saat sabah 8'den bahsettim  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: