Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5742253 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

ne catıymış arkadaş tak tak bitmiyor
bitmiyor valla bittigi gun doguya bakin  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

zenit gazprom arenada koltuklar stadyum inşaat halindeyken monte edildi.70 bin koltuğun montesi kolay değil tabii  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ebabil

membranlar niye bu kadar geç kaldı acaba hiç böyle yapmazdı  :D
ayrıca koltukları taksalar ve üzerine branda falan örtseler olmaz mı

Çevrimdışı Necmi

zenit gazprom arenada koltuklar stadyum inşaat halindeyken monte edildi.70 bin koltuğun montesi kolay değil tabii  :D

sahayı nerden görecek bunlar :nerd:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı KUMANOVALI

via @AdemG tesekkurler
@AdemG eline sağlık

üstteki fotoda prekastlar çürümeye başlamış gibi  :o_o:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

şu fotoya  premier lig stadyumunun çimini photoşoklamak lazım.  :busted_cop:

[img width=700 Yasaklı Link.com/images/gallery/original/IMG_2930.JPG[/img]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Koltuk rayları ve korkuluklar hakkında % verebilecek var mı. Bir sorumda korkuluklar koltuklardan sonra döşenebiliyormu diğer bir deyişle korkuluklar ve koltuk rayları birbirinden bağımsız mı yoksa tek parçamı ? Şimdiden tşk ler @ahmetx  @Efe @FARUK  ve diğerleri
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Koltuk rayları ve korkuluklar hakkında % verebilecek var mı. Bir sorumda korkuluklar koltuklardan sonra döşenebiliyormu diğer bir deyişle korkuluklar ve koltuk rayları birbirinden bağımsız mı yoksa tek parçamı ? Şimdiden tşk ler @ahmetx  @Efe @FARUK  ve diğerleri
Bağımsız ama koltuk varken delik açmak ve vidaları sıkmak zor olur abi

Çevrimdışı Necmi

@AdemG eline sağlık

üstteki fotoda prekastlar çürümeye başlamış gibi  :o_o:
:nerd:
farklı zamanlarda dökülmüş ve kullandıkları çimento ve agresiden renkleri farklı görünür ama kuruyken farketmez @KUMANOVALI

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:nerd:
farklı zamanlarda dökülmüş ve kullandıkları çimento ve agresiden renkleri farklı görünür ama kuruyken farketmez @KUMANOVALI
Bu renk farklılığı koltuk raylarını döşemeden önce prekastları yıkayıp temizlemelerinden kaynaklanmıyor mu yani  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı dorukkaymak

Selamlar, aklima birsey gegldi merak ediyorum bilem vardir belki. Bizim zeminde egim olucakmi? Drenaj icin hani orta saha biraz yuksek hafif egim oluyor sahalarda su aksin diye. Bizimkide bu sekilde olucak mi? Tesekkurler

Çevrimdışı emre1

bizim korkuluklarda böyle olsaymış keşke. Bizimkiler çok sırıtıyor gibime geliyo sanki ben burdayım die bas bas bağırıyor tokininkiler bile gözü yanıltıyor varla yok gibiler yani

Çevrimdışı YunusEmre

Selamlar, aklima birsey gegldi merak ediyorum bilem vardir belki. Bizim zeminde egim olucakmi? Drenaj icin hani orta saha biraz yuksek hafif egim oluyor sahalarda su aksin diye. Bizimkide bu sekilde olucak mi? Tesekkurler

Balık sırtı olacaktır tabiki de...

Çevrimdışı horizon75

Dostlar 10 dakika once icerden aldigim bilgiye gore, vincler hafta sonu gidiyormuş, kedi yollari 2 veya 3 gune bitecekmis, şuan icin son vidalar kontroldan g :claps:eciyormuş! 
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!

Çevrimdışı Necmi

Bu renk farklılığı koltuk raylarını döşemeden önce prekastları yıkayıp temizlemelerinden kaynaklanmıyor mu yani  :alala:
bir sürü nedenden olur prekastlar kirlidir suyu vurunca çamur renk verir Betonun bileşimi farklı renk agresiden olur vs
kafaya takılacak bir şey değil kuruduğunda hepsi gri

Çevrimdışı Necmi

bizim korkuluklarda böyle olsaymış keşke. Bizimkiler çok sırıtıyor gibime geliyo sanki ben burdayım die bas bas bağırıyor tokininkiler bile gözü yanıltıyor varla yok gibiler yani
aslında tam tersi bunlar kalın bizimkiler ince bunlar çok kötü sırıtır bittiğinde iki tribünün resmini atarız yan yana
gerçek çıkar ortaya

Çevrimdışı Necmi

olmak zorunda daha olmayan bir stad görmedim

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 19:35:24
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Dostlar 10 dakika once icerden aldigim bilgiye gore, vincler hafta sonu gidiyormuş, kedi yollari 2 veya 3 gune bitecekmis, şuan icin son vidalar kontroldan g :claps:eciyormuş! 
Hadi hayırlısı o zaman, girelim artık son düzlüğe
Membran ve saha işine başlanması benim için stat bitti demektir  :icool:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

bu güzel haber 1 hafta gecikmeli çıkacaklar benim verdiğim mühlet haftaya pazartesi doluyor ya çıkacaklar yada ... :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hadi hayırlısı o zaman, girelim artık son düzlüğe
Membran ve saha işine başlanması benim için stat bitti demektir  :icool:
benim içinde sadece hızları açılış gününü belirler 15 ine kadar ne yapacaklarsa yapsınlarda bitsin artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

koltuklar takılsın efsane bi görüntü oluşacak tribünlerde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

Son durum olarak 19 03 çok mubsarkacak işler ne zaman gözle görülür derecede değişmeye başlayacak özetleyebilir misiniz ? TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı Efe

Son durum olarak 19 03 çok mubsarkacak işler ne zaman gözle görülür derecede değişmeye başlayacak özetleyebilir misiniz ? TEŞEKKÜRLER
vinçlerin çıkışını bekliyoruz onlar ne zaman çıkarsa o zaman net bişeyler dillendirilir vinçler çıktığında 2 aylık bir zaman kalacak drenaj ve çim serme için yeterli olur mu biraz şüpheli 10 nisana kalabilir 15 i gibi açıklama yapılacaktı onu bekleyelim bakalım bişey söyleyecekler mi
Şampiyon Beşiktaş JK