28.Hafta / Beşiktaş - Bursaspor
28.Hafta / Beşiktaş - Bursaspor

Beşiktaş Forum|28.Hafta / Beşiktaş - Bursaspor Skor : Beşiktaş 3-2 Bursaspor Tarih : 11.04.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Vodafone Arena Hakem : Barış Şimşek Yayın : Lig TV

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

28.Hafta / Beşiktaş - Bursaspor  [Okunma sayısı 132236 defa] 28.Hafta / Beşiktaş - Bursaspor

Çevrimdışı tangaz

acaba diyorum açılış ritüelimiz olan skor mu geliyor? 5-1
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan - Sosa ikilisi neler yapıyor öyle  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Skorboarddaki skor tuttu 3-1 ! :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozguralem

O degilde stad cok güzel bee

Çevrimdışı ozguralem

Bu arada digiturkplayden seyrediyorum.siz daha erken diyorsunuz golleri:))

Çevrimdışı tangaz

olmadı bee çok yakışacaktı oysa trivela  :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Olcay  töre degisikligi gelir birazdan
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı Kutay

john benjamin (...)₁ artık
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı OrhanAker

Cenk girerse 5 olur olcayin yerine tabiki

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı solar

Atiba çılgın atıyor, geçen haftanın acısını çıkarıyor.

Çevrimdışı can1903

Quaresma galiba eski günlerinde döndü.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 11:32:29 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Çağatay

Quareama nin cikma vakti gelmis
Az önce ilcay diyodum da geri alıyorum
Q17 töre degisikligi lazim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma yine şımardı. Tekte orta yapacaksın, Gomez öne koşmuş.

@Çağrı çıldırmıştr :D

Çevrimdışı mylife1903

Insan kendi oyuncusunun ayaginin kirilmasini isterm mi, iste bunlar hep alkolik hareketin sonuclari, baris simsek sari kartla beraber bir de plaket rici edicim jem paul icin

Çevrimdışı tangaz

quaresma fizik olarak düştü bu tempoda normal

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav biraz dayanın be! Azıcık geliyolar gol yiyosunuz hemen!

Çevrimdışı Çağatay

Ne kadar salakca goller yiyoruz

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 23:29:12 atalay ]

Çevrimdışı Yasin02

defansta aman gol olmasın paniği var bu ne ya
Aquila non capit muscas.

Etiketler: