EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 465177 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Tolga

Favorim İtalya'ydı ve kazandılar.

Çeyrek Final de ise favorim Almanya...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

hakkaten yaa o seneazcık kassak 300 500 fazla vereydık ospinave  holebas bizimdi
Iste paldur kuldur cok hata yapildi o sene, feda meda derken iyi pr da yapilmadi. Cok yanlis atlara oynadi fikret orman o sene. Mesela istedigi paraya bakmayip quaresmayi tutmasi lazimdi, taraftar hedefsiz kaldi. Simo ile quaresma tutulup malmeyda ile fernandesi gonderse abuk sabuk sezerdi ugurdu falan filan ugrasmayip, genc cocuklar ile oynasaydi daha basarili bir sezon gecirirdik.

Çevrimdışı tangaz

Gerçek :busted_cop:

Parmadan Juveye REKOR bonservis ile transfer oldu (2001 yilinda tam 15 sene once 32.6 milyon PAUND yani 54.1 milyon € )

Dunyanin en Pahali kalecisi unvani hala Buffonun elinde

Halen daha bu rekor kırılamadı..

Satilirsa Neuer kirabilir bu rekoru sadece onun haricinde hala bu rekoru kırabilecek bir kaleci Bence yok @tangaz abi

way be sen yazmadan dayanamadım transfermarkta baktım orda da 52,88 mio euro yazmış deli para. bence şimdinin 75-80 hatta 100 mio eurosudur o rakam. 2001de dünyanın enpahalı adamı kaç paraydı ki? öyle değerlendirmek lazım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Iste paldur kuldur cok hata yapildi o sene, feda meda derken iyi pr da yapilmadi. Cok yanlis atlara oynadi fikret orman o sene. Mesela istedigi paraya bakmayip quaresmayi tutmasi lazimdi, taraftar hedefsiz kaldi. Simo ile quaresma tutulup malmeyda ile fernandesi gonderse abuk sabuk sezerdi ugurdu falan filan ugrasmayip, genc cocuklar ile oynasaydi daha basarili bir sezon gecirirdik.

aynen öyle almeyda ve ferdiden gelecek para ile ospina holebas alınıp gavur egemen tutulsa escude alınmasa şampiyonduk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

way be sen yazmadan dayanamadım transfermarkta baktım orda da 52,88 mio euro yazmış deli para. bence şimdinin 75-80 hatta 100 mio eurosudur o rakam. 2001de dünyanın enpahalı adamı kaç paraydı ki? öyle değerlendirmek lazım...
2001 yilinda o para deli.paraydi abi , simdinin 100 milyonu falandir tahminen..

Ogun bugündür o rekor kirilamadi hala dunyanin en pahali kalecisi :bandit:

2013 yilinda 35 yasindayken bile tarnsfermarkta tahmini degeri 20 milyon € olarak gosterilmis, öyle bir adam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Zidane yada figo dur sanirim abi

Çevrimdışı mylife1903

2001 yilinda o para deli.paraydi abi , simdinin 100 milyonu falandir tahminen..

Ogun bugündür o rekor kirilamadi hala dunyanin en pahali kalecisi :bandit:

2013 yilinda 35 yasindayken bile tarnsfermarkta tahmini degeri 20 milyon € olarak gosterilmis, öyle bir adam
Yaw tamam onu da alalim

Kadroyu soyle yapalim

Kalede buffon
Sag bek tolga stoper boyko stoper farbi sol bek veysel
Yedek olarak da gunay otursun gabor reisi alamazsak

Çevrimdışı mylife1903

Zidane yada figo dur sanirim abi
Zidane kaca gitmisti 70 falandir herhalde

Çevrimdışı TANERCAN

bu arada GG karşısında şov yapan Nolitonun bu seviyenin oyuncusu olmadığını da gördük  :bandit:
İtalya ile Türkiye yi defans hattına bakarak nolitonun bizim maçta gokhanin kanadında etkili olması ile İtalya defansını karşında yok olması cok normal. Nolito değil kim olsa aynı şekilde etkili olurdu bize karsi

Gökhan topal balta caner

De scglio barzagli chielini bonucci florenzi

Çevrimdışı tangaz

Zidane kaca gitmisti 70 falandir herhalde

74 die aklımda kalmıştı markete baktım 73,5miş

Çevrimdışı tangaz

İtalya ile Türkiye yi defans hattına bakarak nolitonun bizim maçta gokhanin kanadında etkili olması ile İtalya defansını karşında yok olması cok normal. Nolito değil kim olsa aynı şekilde etkili olurdu bize karsi

Gökhan topal balta caner

De scglio barzagli chielini bonucci florenzi

topal balta canerin yanına takoz recepi koy bakalım nolito öyle top koşturabiliyor mu?

Çevrimdışı TANERCAN

topal balta canerin yanına takoz recepi koy bakalım nolito öyle top koşturabiliyor mu?
Barzagli ve bonucci zaten bek özellikli stoper

Birde 3-5-2 nin kanatları da defansta yardım ediyor

Topal balta caner li defansa cafu yu koysan yine otoban olur. Cafu defansa yardım ederken sağ kanatta açık verir

Çevrimdışı tangaz

Barzagli ve bonucci zaten bek özellikli stoper

Birde 3-5-2 nin kanatları da defansta yardım ediyor

Topal balta caner li defansa cafu yu koysan yine otoban olur. Cafu defansa yardım ederken sağ kanatta açık verir

recepi seyretmediğin için böyle diyorsun recepin durduramadığı yegane adam marc overmarstır onu zaten dünyada durdurabilen bek yoktu

Arkadaşlar Juventus Baskani Fikret Ormanin Akrabasi , Kesin Bilgi yayalim :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet57

Bjarnason'a dikkat.

Çevrimdışı Bishamon

Haydi Vikingler

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet57

Avrupa icin fizik yeterli olmali derken bu Izlanda en iyi ornegi.

Çevrimdışı Bishamon

2 oldu adamlar ruya gibi

Çevrimdışı mylife1903

La la bi daha kimse tolgaya boykoya laf etmesin kalp kirarim,  herifin yedigi gollere bak. 
Hadi olm izlanda su hormonlu ingilazlara bir tane daha gecir de uc olsun cikarmasi guc olsun

Forza IZLANDA ! :super:

Çevrimdışı OrhanAker

Hasan şaşa sormak lazım izlandayı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Helal olsun be.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

2 oldu adamlar ruya gibi

Ruya degil

Hirs , Azim , Çalışma ve disiplinin ürünü Elemellerde bizim grupta aldiklalri sonuçlardan ve oynadiklari futboldan sonra aldiklari hic bir galibiyete şaşırmıyorum

Buyuk bir surpriz yapacaklarını ve gruptan cikacaklarini da söylemiştim ve oradanda alinlarinin akiyla ciktilar

Bugun Ingiltereyi eleyecekleri içimden geçiyordu

Çevrimdışı mylife1903

O degilde usunmeyen bir arkadas gazete kupulerini koysa suraya
Eleme gruplarinda rakiplerin belli oldugu gunun kupurleri
Grup maclarinda ilk izlanda macindan onceki kupurler

Ulan sanki biz italya, arjantin falaniz kendimizi biryerlerde goruyoruz ama oynadigimiz futbol cop, takim cop, hoca berbat
Al iste elin gavuru plan, program gelene gidene cakiyor 600bin kisilik bir ulke

Çevrimdışı tangaz

O degilde usunmeyen bir arkadas gazete kupulerini koysa suraya
Eleme gruplarinda rakiplerin belli oldugu gunun kupurleri
Grup maclarinda ilk izlanda macindan onceki kupurler

Ulan sanki biz italya, arjantin falaniz kendimizi biryerlerde goruyoruz ama oynadigimiz futbol cop, takim cop, hoca berbat
Al iste elin gavuru plan, program gelene gidene cakiyor 600bin kisilik bir ulke

maç önü 350 bin nüfuslu ülke diyordu sipikerler

Etiketler: