EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464455 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

futbolda adalet çok önemli milli takımlarda hep hak edenler iyi sezon geçirenler kadrodalar (türkiye hariç) örneğin isviçrenin kaptanı gökhan inler kötü sezon geçirdi oynamadı  anında şutladılar oysa bizde onur kıvrak, semih, caner, burak, arda yatış sezonlarına rağmen kadroda esas oğlandılar...
Ozan, arda, hakan çalhanoğlu, caner direkt ilk 11'de oynattı terim denen şahsiyet

Çevrimdışı atalay

Biz olursak şaşırmam. :d

İzleniyor filan deniliyor. Umarım üfürmedir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İzleniyor filan deniliyor. Umarım üfürmedir.
Bizim scoutlar efsane doğaçlama örneği sunuyor her gün başka biri çıkıyor

Çevrimdışı Mehmet57

Grosicki Sivas'da oynarken ligin en iyi kanatlarindan biriydi. Sahada yaptigi her hareket olumlu sonuclanmayabilir ama cok istekli, kaleyi dusunen oyun yapisi var. Top teknigi iyi, hizli, guclu. BPL'de is yapar.

Glik'in bukadar iyi oldugunu zaten biliyorduk, en azindan kendi adima. Bunun yani sira turnuvadan isteyecegim oyuncu Bjarnason.

Çevrimdışı worns

Grosicki Sivas'da oynarken ligin en iyi kanatlarindan biriydi. Sahada yaptigi her hareket olumlu sonuclanmayabilir ama cok istekli, kaleyi dusunen oyun yapisi var. Top teknigi iyi, hizli, guclu. BPL'de is yapar.

Glik'in bukadar iyi oldugunu zaten biliyorduk, en azindan kendi adima. Bunun yani sira turnuvadan isteyecegim oyuncu Bjarnason.

Bjarnason'u bi Fm 2008'de bi bu turnuvada gördüm zaten. :) Fm 2008'de potansiyelli kanat diye her takıma götürürdüm. Kızılyıldız kariyerimde takımın yıldızı olmuştu.

Fm 2008 ne güzel oyundu bak şimdi oynayasım geldi.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 16:58:00 worns ]

Çevrimdışı TANERCAN

O değilde Egemen Korkmaz milli takıma neden alınmadı?

Gökhan Yalçın A- Egemen Korkmaz İsmail (Caner)

Defansı nasıl olurdu

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

O değilde Egemen Korkmaz milli takıma neden alınmadı?

Gökhan Yalçın A- Egemen Korkmaz İsmail (Caner)

Defansı nasıl olurdu

turnuvadakinden kötü olmazdı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet57

Bjarnason'u bi Fm 2008'de bi bu turnuvada gördüm zaten. :) Fm 2008'de potansiyelli kanat diye her takıma götürürdüm. Kızılyıldız kariyerimde takımın yıldızı olmuştu.

Fm 2008 ne güzel oyundu bak şimdi oynayasım geldi.

Kanat olarak degil ama sol orta olarak isterim Atiba'nin yaninda. Bjarnason-Atiba. Bjarnason guclu, hava toplarinda etkili, oyunun iki yonunu oynayabilen cok yuksek tempolu oyuncu. Bos kosulari ve gol yollarinda etkili oyunu da bize cok kazandirir.

Boyko
Gg/Beck-Gomez-Rhodolfo-Caner
Atiba------Bjarnason
Oguzhan
Quaresma-Gomez-Sosa

Çevrimdışı tangaz

yakup önünü nefis boşalttı önündeki isviçreli alexis delgado hamlesi ile önünü süper boşalttı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ersoy

Maç harika oluyor ama Polonya dünyaları kaçırıyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet57

Schär ucurdu Lewa'yi.

Çevrimdışı tangaz

ben polonyanın hocası olsam milik'i değiştiririm

Çevrimdışı Bishamon

Dortmund Kuba'yı istemiyor alsak super olmaz mi ? :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı atalay

Rakip stoperler Lewa'ya odaklanmış durumda. Milik'in bu kadar pozisyona girmesinin sebebi de Lewa. Toplu/topsuz penetrasyonları ile Milik'e alan yaratıyor.

Çevrimdışı amed.yasa

yalnız levandowski'nin adı levent olsa ve şu oynadığı oyunu bizim milli takımda oynasa eşşeğin bi taraflarına sokulup sokulup çıkartılmıştı. adam polonya hücumlarının bir çoğunu başlamadan bitirdi
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı tangaz

Rakip stoperler Lewa'ya odaklanmış durumda. Milik'in bu kadar pozisyona girmesinin sebebi de Lewa. Toplu/topsuz penetrasyonları ile Milik'e alan yaratıyor.

bu söylediklerinin çoğunu bence ismi yapıyor sahadaki etkinliği iyi seviyede değil.

Çevrimdışı cisse557

Ağzımın tadı ile uzaktan goller izleyemedim ona yanıyorum

Çevrimdışı Ersoy

Fabianski ne kurtardı be.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Ağzımın tadı ile uzaktan goller izleyemedim ona yanıyorum
Modric'in golu var

Çevrimdışı cisse557

Modric'in golu var

O pek zevk vermemişti saymiyom onu :D

Çevrimdışı TANERCAN

Güzel gol

Çevrimdışı Bishamon

Oha Shaqiri

Çevrimdışı atalay

Ceza sahasının içine gömüldüler ve rahat şut imkanı tanımaya başlamışlardı. Gol gelecekti fakat bu ekstra oldu. Mükemmel gol.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 17:43:57 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet57

Turnuvanin golu

Çevrimdışı Tolga

Shaqiri ne gol attı be.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: