EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463092 defa] EURO 2016

Çevrimdışı tangaz

Abi iyiki izlememisin yani. En klasikler tamam. Kara simsek kacmis arada bir de a takimi ile dallas

aa ewet kara şimşek kaçmazdı hatta anton polster demişken ben bu polsteri michael knight'a da benzetirdim :) bir de smith ve jones die bir western dizi vardı dizi biter kovboy seti oyuncaklarımızı (kovboy kemeri+çatapatlı kovboy silahı+hasır fötr şapka) kuşanır sokağa fırlar kovboyculuk oynardık. Allahtan atlı değildik, atın intikamı sahnesine gerek duymuyorduk  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TANERCAN

bu arada quaresma mı nani mi sorusuna yanıtım şudur. 5 gol 5 asistli quaresma mı? 10 gol 10 asistli nani mi?
ben sayısal kökenli bir herifim. sayılar önemli  :busted_cop:
Messi ve Ronaldo yoksa Q7 gerisini salla. :))

Çevrimdışı tangaz

Yok yahu burada yalaka gormedim ben, herkes besiktasli, bir tane varmis aramizda tekmili kiyafet forum sonrasi lacileri cekiyormus. Onu bi kistirirsa iyice rahatlayacak herkes.
Ben bu troll meselesini anlamiyorum zaten, omtarz bir adamin ciddi problemleri vardir.

abi herkes beşiktaşlı ama benim kriterlerime göre 1 kişi var ismi lazım değil boşver :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

aa ewet kara şimşek kaçmazdı hatta anton polster demişken ben bu polsteri michael knight'a da benzetirdim :) bir de smith ve jones die bir western dizi vardı dizi biter kovboy seti oyuncaklarımızı (kovboy kemeri+çatapatlı kovboy silahı+hasır fötr şapka) kuşanır sokağa fırlar kovboyculuk oynardık. Allahtan atlı değildik, atın intikamı sahnesine gerek duymuyorduk  :kop:
Zaten saclar efsane, voller vardi alamanlarda da

Çevrimdışı mylife1903

Ronaldoyu alana kadar tutmak lazim cakmasini zaten. Iyi forma sattiriyor herif.
Kac tane formasi satildi acaba?

Çevrimdışı tangaz

görüşüne saygılıyım quaresmayı da çok  seviyorum ama benim için skor ilk sırada geliyor

Çevrimdışı worns

Eski Avusturya derken İvica Vastic'i de unutmayalım. Benim çocukluğumda o oynuyordu. Polster o zaman bile yaşlıydı. :)

Çevrimdışı tangaz

Zaten saclar efsane, voller vardi alamanlarda da

ben volleri sevmezdim benim herif jurgendi

Çevrimdışı OrhanAker

İsveç turnuvada isabetli şut çekememiş daha :D yuh
Bizimde ilk isabetli şutumuz golmü oldu acaba :alala:

Çevrimdışı mylife1903

görüşüne saygılıyım quaresmayı da çok  seviyorum ama benim için skor ilk sırada geliyor
Abi bu yetenekte olup bu kadar kotu skor yapan oyuncu sadece quaresmadir. Herif gol atmamak icin vuruyor topa galiba. Bugunde harika aldi bohtan bir sut cikartti. O sag ayakla o kadar kotu sut atani odunla dovmek lazim. Herife bakiyorum bakiyorum eksik olani bulamiyorum, kafasi da calisiyor aptal bir insan da degil. Bunun gencligine, cocukluguna inmek lazim.
Senol hoca buna gunde 3 ogun nani videolarini gosterse, nasil kosuyor iceri falan belki hirs yapar bu yasta.
Normal gol atmiyor zaten hepsi jeneriklik, gir iceri iste bos beles gol at yok. Gomezin degisik versiyonu bizim alaman da penalti atmiyor ya, kolay pozisyon hesabi

Çevrimdışı mylife1903

ben volleri sevmezdim benim herif jurgendi
Benim eleman brehme abi. Sol bek denince o dur. Roberto carlos falan populer kultur kalir yaninda, dunya kupasinda sol bek sag ayakla penalti atmisti yahu

Çevrimdışı Tolga

İtalya bir gol bulursa maçı kaybetmez.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Turnuvanın yan hakemleri tam anlamıyla facia...

Çevrimdışı mylife1903

İtalya bir gol bulursa maçı kaybetmez.
Cok pis 0-0 kokuyor o mac. Ganyani kac 0-0in

Çevrimdışı Tolga

Cok pis 0-0 kokuyor o mac. Ganyani kac 0-0in
Bana da 0-0 gibi geliyor ya da 1-0 İtalya alır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Hendrick atiyordu

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Beraberlik belcikaya yaramiyor mu? Neden bastiriyor adamlar

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı TANERCAN

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ronaldoyu alana kadar tutmak lazim cakmasini zaten. Iyi forma sattiriyor herif.
Kac tane formasi satildi acaba?
Ilk zamanlar En cok satan onun formasıydı sonra ne oldu bilmiorum

Tisortu yok satiyor ama Yaklasik 3 Haftadir Kartal.yuvalarını arıyorum yok kalmadi diyorlar geldigi gun bitiyormuş

Uskudar Kartal yuvasına ugradim 2 hafta once , Gomez-Atiba - Sosa Tisortleri 100-150 ser tane vardi Q17 bir tane bile yoktu :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

İtalyanın mutlaka ama mutlaka gol atması lazım.

Çevrimdışı Turco

İrlanda maçın başından beri tek kale oynuyor. italya bizi üzecek galiba.

Ulan yemin ediyorum Gerizekali bunlar

Ulan Quaresmayi tanimayan mi var

Dunya Futbol Lugatina TIRIVELA ve RABONA Terimlerini sokmus adamdan bahsediyoruz :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2016, 22:39:43 Yunus Emre Dökmeci ]

Dunya Futbol tarihinin En iyi 10 Trivela Golu videosundaki 10 Golun 6 si Quarresmaya ait diger 4 Golde Trivela degil zaten Klasik Ayak disi Golü

Adam kalkmis Naniyi Butun dunya taniyor Q17 kim tanıyor diyo :kop: :kop:

Çevrimdışı cisse557

Italy acayip kötü oynuyor. En azından adamlar savunmaci da gol yemediler.

Etiketler: