EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464748 defa] EURO 2016

Çevrimdışı cisse557

Nani'nin aptalligi yüzünden gol yediler.

Çevrimdışı TANERCAN

Nani denen adamı görünce Portekiz yenilsin istiyorum. fenerle alakası yok ama adamdan nefret ediyorum nedense

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Nani denen adamı görünce Portekiz yenilsin istiyorum. fenerle alakası yok ama adamdan nefret ediyorum nedense

Bende tam tersi seviyorum Beşiktaş dışında takımlarına zarar veren oyuncuları hep sevmişimdir heleki bu rakibimizse :)

Çevrimdışı Bishamon

Island atti

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Olur oyle, mesela ben messiden, robbenden, gotzeden falan nefret ediyorum. Tipine uyuz oluyorum herifin. Nani olayi farkli kotu futbolcu degil ama ulan karaktersiz bir herife benziyor, sevmiyom bende.

Quaresma alindigi zaman ben forumda degildim, bir suru nani gelseydi diye aglayan olmustur. Bugun basladim eski transfer basliklarini okumaya acayip lanzini muhabeti donmus.

Bu nani, quaresmanin kramponunun civisinolamaz besiktas icin. Herif ruhsuz resmen. Quaresma sevdigim tip bir futbolcu degil ama herifin kazanma hirsi var, ihtirasli oynuyor.

Çevrimdışı cisse557

Ronaldo cidden frikik falan kullanmasın. Nani ve Q7 daha iyi frikik atıyor. Alves bile iyi vuruyor.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Q7 varken en azından atak yapıyordu Portekiz şimdi onuda yapamıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim gabor boyle oynamaya devam ederse iki mac daha iyi bir transfer yapar ingiltereye sonra nike magazalarinda gabor donu. Keske biz alsaydik bu adami. @tangaz reisle benim favori oyuncular oynuyor bugun carvalho sahada gabor sahada. Ulan bu gera kac yasinda?39+sa onu da alalim.

Çevrimdışı worns

Macaristan yine çok iyi. Bu grupta İzlandayla birlikte çıkmayı hakettiler.

Portekiz ancak bireysel işlerle bu maçtan puan çıkarabilir. Organizasyon olarak çok kötü görünüyorlar. Quaresma oynasa daha etkili olurdu şu oyun tarzında.

Çevrimdışı mylife1903

Portekizde yetenek 100
Akil 10
Macarlarda yetenek 65
Akil70
Sonuc boyle oluyor superstarlar patlama yapmazsa.

Macaristanin oynadigi oyunu seviyorum, iyi oynuyorlar.
Portekizde heyecan verici oynamaya calisiyor ama sonuc yok. Bir benzema yahut bir mario gomez cikartsalar manyak sonuc alirlar. Yazik.
O degil bu pepeyi sevmem ama cok iyi oynuyor.

Çevrimdışı cisse557

Quaresma yerine oynattığı adam yokları oynuyor.

Çevrimdışı Turco

Maçlar bu sonuçlarla biterse biz direk çıkıyoruz değil mi ? Çünkü maçlar bu sonuçlarlar biterse F grubundan da en iyi üçüncü çıkmayacak.

Çevrimdışı Tolga

Avusturya penaltı kaçırmış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Maçlar bu sonuçlarla biterse biz direk çıkıyoruz değil mi ? Çünkü maçlar bu sonuçlarlar biterse F grubundan da en iyi üçüncü çıkmayacak.
Evet Macaristan kazanırsa çıkıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Cucak ne korktu toptan ha sonra gabor reis verdi ayari, dik durun egilmeyin lan, diye

Çevrimdışı Turco

Evet Macaristan kazanırsa çıkıyoruz.

Haklısın Avusturya beraberlik alsa bile en fazla 2 puana ulaşabiliyor. Maçlar böyle biterse  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı mylife1903

Bu nani ile ismaili onlu arkali oynatacaksin varya kansere cozum herkes kalpten gider, kansere kalmaz o is.
Ulan 2m ofsaytsin hatta sadece takim arkadasin var o da iki metre oyun disi sen hakeme parnak salliyon

Çevrimdışı TANERCAN

Olur oyle, mesela ben messiden, robbenden, gotzeden falan nefret ediyorum. Tipine uyuz oluyorum herifin. Nani olayi farkli kotu futbolcu degil ama ulan karaktersiz bir herife benziyor, sevmiyom bende.

Quaresma alindigi zaman ben forumda degildim, bir suru nani gelseydi diye aglayan olmustur. Bugun basladim eski transfer basliklarini okumaya acayip lanzini muhabeti donmus.

Bu nani, quaresmanin kramponunun civisinolamaz besiktas icin. Herif ruhsuz resmen. Quaresma sevdigim tip bir futbolcu degil ama herifin kazanma hirsi var, ihtirasli oynuyor.
Sergene sormuşlar Bülent Korkmaz çok aşırı antrenman yapıyor ne dersin diye. Antrenman yapmassa oynamaz tarzından bir şey demişti tam hatırlamıyorum. Haklı idi Sergen. İnsan da yetenek olunca öyle aşırı antrenmana gerek kalmazdı. Tâbi antrenmanı da yaparsan yetenek varsa dünya yıldızı olursun. Sergen olamadı sebebi üşengeçliği Q7 de tam anlamıyla olamadı çünkü aşırı bireysel(di)

Q7 şuan da yetenek bakımından dünyada ilk 3 arasında bence ama keşke bireysel oyun yerine takım oyunu oynasaydı genç yaşlarda...

Çevrimdışı Tolga

Portekiz attı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu ne beleş goldür ya. Ulan Macarlar dikkat etsenize :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TANERCAN

Nani attı yine. 

Çevrimdışı mylife1903

Gaborun aut atisi efsaneydi. Tek pasla takimi hucuma kaldirdi adam.
Nani sicislarda kesin golu var
Soyle bir kendimden alinti yapam hele. Ne desem bu herife donecek bana girecek.
Cok guzel atti ama, iste bizim quaresma bunlari yapmiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz akiam 22:00 dan sonra öğreniriz çıkıp çıkmadığımızı. Macarların yeneceğini düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

E Grubu'ndaki maçlar çıkıp çıkmayacağımızı belirleyecek.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma girer birinin kaffasina carptirip attirir golu.

Etiketler: