EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464445 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Tolga

Pazdan'ın yıldızı iyice parladı bu turnuvada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Almanya 12 dakikada 4 gol kaçırdı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Almanya adına bu kadro ve formasyon daha doğru. Löw'ün sahte 9 muhafazakarlığından vazgeçmesi lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Su gotzeye acayip uyuz oluyorum, sonra kroos geliyor. Soyle bi alici gozle baktim da bi mulleri seviyorum bide khedira su takimda.

Bizim kulup scoutlarindan aldigim bilgiyi aktariyorum mario gomezi begenmisler ve bu macta izliyorlarmis, yeni kesif

Çevrimdışı Ersoy

Gomez gol atacak diye çok korkuyorum şuan.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Kroosun neresi uyuz.Yuzu duzgun cocuk

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı abdusta

Gomezin ustune kurulu degil oyun

Çevrimdışı Turco

Müller Gomez'in harika asistini yedi. Ne olursa olsun Gomez'i elimizde tutmamız lazım. Topsuz alanda da çok iyi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu takımdan tek sevmediğim Götze benim de.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mmansiz

Yalnız turnuvanın en iyi taraftarı irlandanın

M.Mansız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cha cha cha :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

El Matador :D

Çevrimdışı Turco

Kral attı !!! Poziyonu da kendisi yarattı.

Çevrimdışı onder23

gomez attı  :bawling:

Çevrimdışı atalay

Elinde Gomez varsa Gomez oynar. Müller'e yaptığı 2.serviste golü buldu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Müller'in bi takımda olması o takımın gol sayısına bariz etki eder. Görüşüm budur. Saygılar.

Seviyoruz seni Bavyera'nın Olcay Şahan'ı :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ulan trt gene sifre girdi.
O degil de bu irlanda in santra vurusunu anlamadim ben. Top ileri oynanmak zorunda degil mi?

Abi biss key denedin mi 10000....

Çevrimdışı Ersoy

Neyse piyasası artmaz herhalde bu maçta attığı su golle.  Ama diğer maçlarda da oynarsa yandık.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

golcün kadar konuş.  :bandit:
dans başlasın chachacha  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Abi biss key denedin mi 10000....
Smart tvden izliyorum bilmiyorum biss girisini nasil yapacam ama uydunun doguntarafinda oldugum icin calismaz buyuk ihtimal. Butun dunyada beles bu turnuva zaten neden sifre koyarsin ki

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hector'un hareketleri İsmail'e benzeten bir tek ben miyim?

Sadece hareketleri ama topla ilişkisi, kalitesi vs. değil :D

Çevrimdışı Çağatay

Elinde Gomez varsa Gomez oynar. Müller'e yaptığı 2.serviste golü buldu.

tipik bir Beşiktaş golü, Olcay'ın asisti güzeldi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

gomez hibride alıştı tabii bu zeminde iyi çakamadı  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ergin1903

İyi iyi cok atmasin

Çevrimdışı atalay

Mesut'un oyun merkezini geriye çekip, Gomez gibi statik, Müller gibi destek santrafor ile oynayınca 180 dakikada üretemediğiniz kadar pozisyonu 35-40 dakikada üretiyorsunuz. Kıstas değil lakin Kimmich'i, Höwedes'e göre o pozisyon için daha derli toplu buldum.

Etiketler: