EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464430 defa] EURO 2016

Çevrimdışı atalay

Turnuvada savunma organizasyonları ön plana çıkıyor. Birkaç takım dışında güçlü oyun pratiği olan, hücum stratejilerinde çeşitlilik üreten takım göremedim. Bu tablonun oluşmasında değişen kuralların da etkisi büyük.

Çevrimdışı 38life

Gareth Bale gerçekten takdir edilesi bir futbolcu.

Çevrimdışı atalay

Sporting'in Eric Dier transferinden sadece 5 milyon € kazanabilmesi büyük fiyasko.

Çevrimdışı 38life

Gareth Bale Elemelerde sakatlanmış ve sakat olarak oynamak istemiş. Bir kaç kez böyle sakatlanmış. Real Madrid Galler Futbol Federasyonuna dava açmak istemiş. Bale hayır açmayın parayı benim maaşımdan kesin demiş. Ben kendim oynamak istedim demiş.

Tottenham zamanlarından beri çok beğendiğim bir futbolcu. Helal olsun gerçekten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gareth Bale Elemelerde sakatlanmış ve sakat olarak oynamak istemiş. Bir kaç kez böyle sakatlanmış. Real Madrid Galler Futbol Federasyonuna dava açmak istemiş. Bale hayır açmayın parayı benim maaşımdan kesin demiş. Ben kendim oynamak istedim demiş.

Tottenham zamanlarından beri çok beğendiğim bir futbolcu. Helal olsun gerçekten.
Gel de üzülme. Bizimkiler prim elin adamı oynayım peşinde. Kafa yapımız değişmeli bir şeyleri başarabilmek için.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

güzel bir anektot, KARAKTER işte böyle bir şey  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Boyko bugün başlayabilir.Ukranya zaten elendi

Çevrimdışı Tolga

Bugünkü muhtemel 11 imiz ;

Volkan-Şener-M.Topal-H.Balta-Caner-Volkan Şen-Selçuk-Oğuzhan-Emre Mor-Hakan-Cenk
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arena_

Milli takım kampında Ömer Toprak olayından sonra dilim dilim doğranan ve Gökhan Töre'yi bitirmek için her şeyi yapanlar bugün Arda Turan ve Burak Yılmaz için olayı unutturmaya ve halının altına süpürmeye çalışıyorlar. Ülkenin Cumhurbaşkanı bile çıkıp bu olaya destek verip oyunculara sahip çıkmaya çalışıyor. Çok yazık!

Çevrimdışı worns

Galler için grup liderliği önemliydi, daha rahat baş edecekleri bir rakip gelebilir. Kontralarla 2. tur hatta çeyrek finalde can yakabilirler.

Rusya yine çok çok kötüydü. Aldıkları 1 puanı bile hak etmediler.

Slovakya'da mucize olmazsa gruptan çıktı.

Çevrimdışı Turco

Galler için grup liderliği önemliydi, daha rahat baş edecekleri bir rakip gelebilir. Kontralarla 2. tur hatta çeyrek finalde can yakabilirler.

Rusya yine çok çok kötüydü. Aldıkları 1 puanı bile hak etmediler.

Slovakya'da mucize olmazsa gruptan çıktı.

Yalnız gruptan çıkarsak Galler ile eşleşebiliriz. Çünkü bizim grubun birincisi ya A grubunun ya da B gurubunun lideri ile eşleşecek.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız gruptan çıkarsak Galler ile eşleşebiliriz. Çünkü bizim grubun birincisi ya A grubunun ya da B gurubunun lideri ile eşleşecek.
Oldu da en iyi 3. ler arasına girdik diyelim. Rakibimizin Fransa mı yoksa Galler mi olacağı neye göre belli olacak.

Turnuvanın bu kısmını hiç anlamadım.

Çevrimdışı Turco

Oldu da en iyi 3. ler arasına girdik diyelim. Rakibimizin Fransa mı yoksa Galler mi olacağı neye göre belli olacak.

Orasını bende bilmiyorum ama kura ile belirlenir büyük ihtimal. Yani çıkarsak rakip ya Fransa ya da Galler. Şans yine yanımızda olursa Galler gelir, yok Fransa gelirse sonuç zaten belli. Bu arada Almanya K.İrlanda'ya 3 veya daha fazla atarsa K.İrlanda'nın da önüne geçiyoruz diye biliyorum. Löw bu akşam Gomez'i ilk 11 çıkarabilir.

Çevrimdışı 38life

Gomez İlk 11de.

İnşallah boş kaleye gol kaçırır.

Çevrimdışı mylife1903

Gomez İlk 11de.

İnşallah boş kaleye gol kaçırır.
Gomez atsin 3-5 tane de kurtarsin kendini

Çevrimdışı solar

Söyle karisik bir sistemi var:

En iyi 4 ücüncünün hangi gruplardan geldigi, ilk dört grubun liderlerinin hangisi ile oynayacagini belirliyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Turco

Gomez atsin 3-5 tane de kurtarsin kendini

Kendini değil bizi kurtarsın. Almanya K.İrlanda'yı 3 veya daha fazla farkla yenerse önlerine geçiyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Kendini değil bizi kurtarsın. Almanya K.İrlanda'yı 3 veya daha fazla farkla yenerse önlerine geçiyoruz.
Almanya yener de bizi bilmem

Çevrimdışı mylife1903

Ulan trt gene sifre girdi.
O degil de bu irlanda in santra vurusunu anlamadim ben. Top ileri oynanmak zorunda degil mi?

Çevrimdışı 38life

3 farkla yenerlerse averajları -2 oluyor. Bu durumda biz Çek Cumhuriyetini 2-0 yensek bile iş Fair Play puanına kalıyor orda da K. İrlanda ile bizim 5'er sarı kartımız var. Yani Çekleri 3 farklı yenmemiz lazım. Zaten çekleri 2 farklı yensek biz K. İrlandaya kalmıyor işimiz.

4-0 yenerse Almanya çeklere karşı 2-0 bize yetiyor. 1-0da averaj eşit oluyor fakat fazla gol atan K. İrlanda çıkıyor.

5-0 yenerse Almanya ozaman bize 1-0 yetiyor.

Benim Almanyadan beklentim yok. 1-0 ya da 2-0 yenerler.

Çevrimdışı 38life

Ulan trt gene sifre girdi.
O degil de bu irlanda in santra vurusunu anlamadim ben. Top ileri oynanmak zorunda degil mi?

Değişen kurallardan biri de o. O mecburiyet kalktı.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 19:07:24 38life ]

Çevrimdışı Tolga

Biz çıkacaksak önce Çekler'i 2-0 yenip Arnavutluk'u geçeceğiz.

Sonra da yarın İtalya'nın İrlanda'ya ve Belçika'nın İsveç'e yenilmemesini bekleyeceğiz.

Bunlar olursa en iyi 3. ler arasına gireriz. Diğer ihtimalleri çok fazla düşünmeyin.

Etiketler: