EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464032 defa] EURO 2016

Çevrimdışı 38life

İrlandada Jonathan Walters sakatlığı nedeniyle yok.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2016, 21:14:50 38life ]

Çevrimdışı tangaz

Elemelerdeki başarısıyla gizli favoriymiş. Fakat şampiyona tarihinde bir golleri var.

baya gizliymiş öyleyse hala gizli kalsın die elendiler  :) polster gibi golcüleri yok tabii artık. hatırlarmısın hiç seyretmişmiydin?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TANERCAN

Sirigu kalede kötü kaleci top gelirse gol yer

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Romantiklerin finalist adayı Avusturya turnuvadan 1 puan alarak elendi. Huzur İzlanda!
Hic şaşırmadım , Bekliyordum hatta burada bir kac kez yazdim bu gruptan cikmalari hic sürpriz olmaz diye.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Velinin yoklugunu hissettiler herhalde

Vasat takım... Güçlü bir oyun planları ve iyi bir golcüleri yok. Veli zaten elemelerde de yoktu.

Çevrimdışı mylife1903

Elemelerdeki başarısıyla gizli favoriymiş. Fakat şampiyona tarihinde bir golü var.
Hehehe hepi topu bir kere elemeleri gecmis bir takim yahu. Kimin favorisiymis. Tarihinde bir golu varsa, portekiz gibi, macaristan gibi bir iki veteran oyuncu getirmek lazimdi mesela polster ile herzogu alip gelselerdi cikarlardi gruptan izlandanin yerine.

Bakin biz bile nihat, tumer falan aldik geldik. Veteran oynatanlar gruptan cikiyor, oynatmayip getirenler biraz zorlaniyor ama cikiyor.

Simdi portekiz mac kazanmadan ikinci tura mi cikti?
Hic kaybetmediler de ama :D

Futbolun ALTIN KURALI devreye girdi , YENEMIYORSAN YENILMEYECEKSIN :busted_cop:

İzlanda NÜFUS ( 323.000 )

Asiri Anlam içerir.. :busted_cop:

Çevrimdışı OrhanAker

Türkiyede lisanslı futbolcu sayısı 470.000 :D
(4 te 3 ünü sayma ama. :D )

Çevrimdışı atalay

Polster, Herzog filan n'aptınız siz. 24 yazıyor orada. @tangaz @mylife1903  :D

Çevrimdışı mylife1903

baya gizliymiş öyleyse hala gizli kalsın die elendiler  :) polster gibi golcüleri yok tabii artık. hatırlarmısın hiç seyretmişmiydin?
Yahu @tangaz reis altta yazdim avusturyanin eksigini. Aklin yolu bir

Çevrimdışı tangaz

Türkiyede lisanslı futbolcu sayısı 470.000 :D
(4 te 3 ünü sayma ama. :D )

bizim nüfusun hakkı aslında minimum 2,5 milyon lisanslı futbolcudur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

sen yaptırdın bunu @atalay ansiklopedi gibi çocuksun maşallah, ben izlemişsindir sanıyordum. aç bi izle ikisi de iyi topçu polsterin la liga da yanlış hatırlamıyorsam 38 golle altın ayakkabı almışlığı varbir de sen iyi bir golcüleri yok dedin bende golcünün alasını yazayım dedim :)

Çevrimdışı tangaz

Yahu @tangaz reis altta yazdim avusturyanin eksigini. Aklin yolu bir

@mylife1903  dostum sen futboldan ciddi derece de iyi anlıyorsun zaten. foruma girdiğinde ismail dedin ve ben "işte bu" dedim.

Çevrimdışı mylife1903

323000 bin insan 32300000 koyundan daha verimlidir. Insandir sonucta.
Herifler sistemli gercek avrupa zaten bu kuzey ulkeleridir. Mutlu mesut yasar herifler.
Ispanya, italya bize benzer hirsizlik, rusvet, adamcilik vardir. Son zamanlarda ozellikle ispanya bozuldu cok goc aldi herifler.
Bence somurdukleri ulkelerin ahi cikiyor yavas yavas, adam yerine koymadiklari zenciler geziyor her tarafta.
Kuzeyde durum farklidir

Bir haber okumustum, giden gocmenler kaciyorlarmis kuzeyden, uyum saglayamamislar.

Futbolda 10 yas itibari ile uefa pro lisans ariyorlarmis, calistiricilarda.

Mesela sscb cografyasinda da boyledir. Kucuk cocuklar ile ilgilenen insanlar eski sporcu falan degildir, egitmendir.
Bizim ulkede olmaz. Matematik muhendisi adama git matematik ogretmeni ol denir bizde. Ornekler cogaltilabilir.
Eski futbolcu olmasi, futboldan anladigi anlamini tasimaz avrupada. Cocuklar ile ilgileneceksen, bunun egitimini alacaksin. Sonra bizdeki gibi olaylar yasanir.

Çevrimdışı tangaz

bu arada quaresma mı nani mi sorusuna yanıtım şudur. 5 gol 5 asistli quaresma mı? 10 gol 10 asistli nani mi?
ben sayısal kökenli bir herifim. sayılar önemli  :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

Akil yasta degil, bastadir @atalay bilmiyorum videolarini bulur musun ama polster ile herzog cok ekstra futbolculardi. Sana biraz nostalji futbol yazalim biz @tangaz ile soyle gunde 3 sefer yemeklerden sonra tok karnina 3er dakika yas farkini 5 gunde kapatirsin bu programla.
Ayrica dream on, diye bir dizi vardir bulursan seyret. Ben hayati o dizideki gibi goruyorum mesela. @tangaz kesin hatirlar diziyi

Çevrimdışı tangaz

323000 bin insan 32300000 koyundan daha verimlidir. Insandir sonucta.
Herifler sistemli gercek avrupa zaten bu kuzey ulkeleridir. Mutlu mesut yasar herifler.
Ispanya, italya bize benzer hirsizlik, rusvet, adamcilik vardir. Son zamanlarda ozellikle ispanya bozuldu cok goc aldi herifler.
Bence somurdukleri ulkelerin ahi cikiyor yavas yavas, adam yerine koymadiklari zenciler geziyor her tarafta.
Kuzeyde durum farklidir

Bir haber okumustum, giden gocmenler kaciyorlarmis kuzeyden, uyum saglayamamislar.

Futbolda 10 yas itibari ile uefa pro lisans ariyorlarmis, calistiricilarda.

Mesela sscb cografyasinda da boyledir. Kucuk cocuklar ile ilgilenen insanlar eski sporcu falan degildir, egitmendir.
Bizim ulkede olmaz. Matematik muhendisi adama git matematik ogretmeni ol denir bizde. Ornekler cogaltilabilir.
Eski futbolcu olmasi, futboldan anladigi anlamini tasimaz avrupada. Cocuklar ile ilgileneceksen, bunun egitimini alacaksin. Sonra bizdeki gibi olaylar yasanir.

süper tespitler  :claps:
mesela ben çocukken bir basketbol koçu vardı ülkede 1 numaraydı aydan siyavuş, sanırım hiç basketbol oynamamıştı hatta 16-17 yaşlarında koçluğa başlamıştı...

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  dostum sen futboldan ciddi derece de iyi anlıyorsun zaten. foruma girdiğinde ismail dedin ve ben "işte bu" dedim.
Abi okuz olmasam soyle bu bizim sirketlerin aradigi gibi perezateybil olsam, fanitilik dusunsem falan beni daha iyi anlayacaklar. Kendimi ifade edemiyorum, kitap okumak lazim ki soyle atarli yazayim falan insanlar okusun. Cok genis acidan baktigim icin anlatamiyorum, moderasyon yiyoruz sonra. :super:

Zaten bu ismail olayina dikkat cekmek icin besiktas severler dernegi beni gonderdi bu foruma. Git bir turtekle sunlari, dediler hemen geldim, geldim de @Necmi diye bir admin var birahmiyir, birah birah diyorum, birahmiii

Çevrimdışı tangaz

Akil yasta degil, bastadir @atalay bilmiyorum videolarini bulur musun ama polster ile herzog cok ekstra futbolculardi. Sana biraz nostalji futbol yazalim biz @tangaz ile soyle gunde 3 sefer yemeklerden sonra tok karnina 3er dakika yas farkini 5 gunde kapatirsin bu programla.
Ayrica dream on, diye bir dizi vardir bulursan seyret. Ben hayati o dizideki gibi goruyorum mesela. @tangaz kesin hatirlar diziyi

dostum ben dizi izlemez sadece avrupa yakası izlerdim, çocukken charles iş başında, fame, birde mavi ay...

Çevrimdışı atalay

sen yaptırdın bunu @atalay ansiklopedi gibi çocuksun maşallah, ben izlemişsindir sanıyordum. aç bi izle ikisi de iyi topçu polsterin la liga da yanlış hatırlamıyorsam 38 golle altın ayakkabı almışlığı varbir de sen iyi bir golcüleri yok dedin bende golcünün alasını yazayım dedim :)

Arşivlerden tanıştığım çok oyuncu var elbette fakat hepsini hatırlamam mümkün değil. Polster ve Herzog'u da 98 Fransa'dan hayal meyal hatırlıyorum. O takımdan yine Micheal Konsel'i hatırlıyorum. Roma'da oynuyordu. @tangaz
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2016, 21:49:42 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Abi okuz olmasam soyle bu bizim sirketlerin aradigi gibi perezateybil olsam, fanitilik dusunsem falan beni daha iyi anlayacaklar. Kendimi ifade edemiyorum, kitap okumak lazim ki soyle atarli yazayim falan insanlar okusun. Cok genis acidan baktigim icin anlatamiyorum, moderasyon yiyoruz sonra. :super:

Zaten bu ismail olayina dikkat cekmek icin besiktas severler dernegi beni gonderdi bu foruma. Git bir turtekle sunlari, dediler hemen geldim, geldim de @Necmi diye bir admin var birahmiyir, birah birah diyorum, birahmiii

seni bırakmıyor ama yönetime yalakalık düzeyinde saçma sapan yazanlara bişi demiyor. ben de onu anlamıyorum beşiktaşlıya yalakalık yakışmaz bence  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

bu arada quaresma mı nani mi sorusuna yanıtım şudur. 5 gol 5 asistli quaresma mı? 10 gol 10 asistli nani mi?
ben sayısal kökenli bir herifim. sayılar önemli  :busted_cop:
Abi bu nanininnanin gollerinin cogunun turevini almamiz lazim gelmektedir fark olan gereksiz maclarda atiyor. Quaresmanin golleri ve asistleri ile puan yaptigimiz icin onlari da integrale sokarsak, oradan verim hesabina baslarsak quaresmanin verimi daha iyi cikar.
Hani sey gibin
Mesela bizim haci muratlarda 1.3lt motordur ama tospaganin 1.3lt motoru kadar verim vermez be abi

Aha sayisaldan girip makineye soktum ustune benzin sarfiyatina baglasak hepten senin alanlar abi

Çevrimdışı mylife1903

dostum ben dizi izlemez sadece avrupa yakası izlerdim, çocukken charles iş başında, fame, birde mavi ay...
Abi iyiki izlememisin yani. En klasikler tamam. Kara simsek kacmis arada bir de a takimi ile dallas

Çevrimdışı mylife1903

seni bırakmıyor ama yönetime yalakalık düzeyinde saçma sapan yazanlara bişi demiyor. ben de onu anlamıyorum beşiktaşlıya yalakalık yakışmaz bence  :bandit:
Yok yahu burada yalaka gormedim ben, herkes besiktasli, bir tane varmis aramizda tekmili kiyafet forum sonrasi lacileri cekiyormus. Onu bi kistirirsa iyice rahatlayacak herkes.
Ben bu troll meselesini anlamiyorum zaten, omtarz bir adamin ciddi problemleri vardir.

Etiketler: