Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870503 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

yeniinonuden resım gelırse bugun cok guzel bi manzara görecegımızı dusunuyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

hafta sonuna kaydı cnk hatırladıgım catının siyah demirleri 8 küsür metreydi,, daha onu geçmemiş yani persembe gibi bir düşüncem vardı o hayal oldu olsun fakat simdi siz cokca bahsettiniz ben uzun geliyor diye okumadım tabi

seffaf kısımlar ne zaman takılır ve bu stadın kedi yolları haricinde çelik kısımları bu kadarmı yani kablo yıgını olacak celikler olmucak dimi??
4 mt onlar Ozan

Çevrimdışı İhsan

Her gün banko iki defa kalkıyor.
Renkliler cok kiskanacak. :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı CUBUKLU

v halatlar yerlerine çok yaklaşmış akşama kadar çalışmalar güzel bir şekilde devam ederse cuma akşam biter bu iş
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı cursedofdragon

v halatlar yerlerine çok yaklaşmış akşama kadar çalışmalar güzel bir şekilde devam ederse cuma akşam biter bu iş

Belkide yarın biter :)

Çevrimdışı aesenkaya

Buda kültürünuz insaat izleme be yorunlara maruz kaldım çatıyi çözmeye çalışıyordu dayilar

Bu dayıların yerinde olmak isteyen kaç BEŞİKTAŞ'lı var biliyormusun.

Çevrimdışı CUBUKLU

Belkide yarın biter :)
inşallah kardeşim :) bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek   :halay:

Çevrimdışı Levent BAL

Çatı yükseldikçe stadın heybetide artıyor sanki  :biggrinking:

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı hic2222

inşallah kardeşim :) bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek   :halay:
Öncelikle Bir bilgiye istinaden ifade etmediği belirtmek isterim,
Tahminime göre çatının SJlerden kendi yerlerine bağlanması süreci de biraz meşaggatli olacaktır.
Vazife el değiştirecek sonuçta, geçici yük taşıma noktalarından kalıcı yerine geçecek ve bu süreç biraz zaman alacaktır ve minimumda olsa risk barındırıyordur diye düşünüyorum.
Bunu kesinlikle felaket tellallığı niyetiyle değil, geçişin biraz zahmetli olacağını ve zaman alacağını düşündüğüm için belirtiyorum.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Tahminime göre çatının SJlerden kendi yerlerine bağlanması süreci de biraz meşaggatli olacaktır.
Vazife el değiştirecek sonuçta, geçici yük taşıma noktalarından kalıcı yerine geçecek ve bu süreç biraz zaman alacaktır ve minimumda olsa risk barındırıyordur diye düşünüyorum.
Bunu kesinlikle felaket tellallığı niyetiyle değil, geçişin biraz zahmetli olacağını ve zaman alacağını düşündüğüm için belirtiyorum.

ben de tam tersi bu işin çok abartıldığını düşünüyorum.. özellikle çaprazların yerine bağlanması çok çabuk olacaktır.. sonrasında da bir gün gibi bir zamanda yavaşça sj'ler boşaltılacaktır diye düşünüyorum..

bakalım nasıl olacak :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı hic2222

ben de tam tersi bu işin çok abartıldığını düşünüyorum.. özellikle çaprazların yerine bağlanması çok çabuk olacaktır.. sonrasında da bir gün gibi bir zamanda yavaşça sj'ler boşaltılacaktır diye düşünüyorum..

bakalım nasıl olacak :)
Bu konuda tahminim farklı olsa da sizin dediğiniz şekilde olması en büyük temennim

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı empisayn

bu konuyu biraz gerilerde konuşmuştuk pek bir zahmet içermeyeceğini söylemişlerdi , dilerseniz bursaspor stadının halat bağlamasını izleyebilirsiniz kesinlikle kaldırma işinin yanında o zor durmuyor .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı hic2222

bu konuyu biraz gerilerde konuşmuştuk pek bir zahmet içermeyeceğini söylemişlerdi , dilerseniz bursaspor stadının halat bağlamasını izleyebilirsiniz kesinlikle kaldırma işinin yanında o zor durmuyor .
Öylemi ?
Aslında hemen hemen hergün her sayfayı takip etmeye çalışıyorum, gözden kaçırdım demekki,
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. İnşaAllah dediğiniz gibi kolayca geçeriz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Necmi @bjk_mabet

Abiler halatlar gerekli yüksekliğe ulaştıktan sonra kirişe monte edilmeleri ne kadar sürer?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

link var mı?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 15:25:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu bie

Burada küfekilerin yukarıdan bittiği kısım, yani beton olan yatay kısım da küfeki kaplanacak mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Burada küfekilerin yukarıdan bittiği kısım, yani beton olan yatay kısım da küfeki kaplanacak mı?
Evet kaplanacak Çağrı ama çatı izin vermedi şuana kadar çatı çalışmaları izin verince  başlanır oralara 

Çevrimdışı SDemirsoy

Gomezin boyu kadar mesafe kalmış (1.89 metre)

Çevrimdışı empisayn

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı CUBUKLU

abi pozitif düşünerek çorap söküğü tabirini kullandım ve bundan sonra daha gözle görünür belirli şeylerin ortaya çıkacağını biliyoruz. buda her şeyin yolunda gittiğinin göstergesi olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 15:33:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Evet kaplanacak Çağrı ama çatı izin vermedi şuana kadar çatı çalışmaları izin verince  başlanır oralara 

Daha da güzel bir görüntü oluşacak öyleyse süper, teşekkür ederim Faruk  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli