Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874065 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Kirişlerde çalışan görülüyor belki kaldırma olur

Çevrimdışı ahmetx

Benim dikkatimi antrenman sahasını çevreleyen onlarca reklam tabelası oldu. Bunlardan ne kadar kazanıyoruz konuşuldu mu hiç ? @ahmetx
onlar sponsorlar değil mi zaten
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kirişlerde çalışan görülüyor belki kaldırma olur
bugünün fotosuysa olacak demektir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ceeyyhun

dün kulüp ürün satışından aradılar. stadımız 19.03.2016'da açılacak dedi. onlara ben inanmıyorum ama paylaşayım dedim.

Çevrimdışı Mehmet92

dün kulüp ürün satışından aradılar. stadımız 19.03.2016'da açılacak dedi. onlara ben inanmıyorum ama paylaşayım dedim.

Çimciler 20 ocakta işbaşı yapmış olursa eğer 19 martta zemin futbola müsait hale gelir o kesin ama ince işler,çatı,çevre düzenlemesi ne durumda olur muamma.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çimciler 20 ocakta işbaşı yapmış olursa eğer 19 martta zemin futbola müsait hale gelir o kesin ama ince işler,çatı,çevre düzenlemesi ne durumda olur muamma.

teslim için 70 gün diyorlar yani 20 ocak kurtarmıyor.. tam 70 günde bitirseler bile 9 ocak sınır
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

teslim için 70 gün diyorlar yani 20 ocak kurtarmıyor.. tam 70 günde bitirseler bile 9 ocak sınır

Eski açık çatı kolonları bi de çatının devrilmesi olmamış olsa 19 martta açardık rahat rahat,şu an %20'den bile düşük bence ihtimali.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eski açık çatı kolonları bi de çatının devrilmesi olmamış olsa 19 martta açardık rahat rahat,şu an %20'den bile düşük bence ihtimali.

bence hala mümkün.. zor ama imkansız değil.. çatı kalktıktan sonra işlerin yürüme hızına bağlı

Çevrimdışı Mehmet92

bence hala mümkün.. zor ama imkansız değil.. çatı kalktıktan sonra işlerin yürüme hızına bağlı

Bana bursa stadı gibi olucaz geliyo,koltuk çatı çim bitecek,içersi hala şantiye

Çevrimdışı Deadam

Belki membranlar tam olarak serilmeden açılış yapabilirler. Koltuk, çim ve taraftarın giriş çıkışı için yeterli güvenlik önlemleri alınınca açmayı planlıyor olabilirler. o tarihte uefa kriterlerine tam olarak uymadanda açılabilir yeni sezona dörtdörtlük açılır.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı aykut.celenk

Açıkcası yeni sezonda açılmasından yanayım aceleye gerek yok

Çevrimdışı ahmetx

içerlerde işler mayıstan önce bitmez çok zor , bu arada kırçıllı koltuklar çok yakışmış Bordo stadına @Factatum  :naughty: Natural grass firmasıda çimde uzmandır iyi iş çıkarmışlar  :claps:

[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 16:59:40 ahmetx ]

Çevrimiçi Necmi

Nevzat demirden görüntüler
@Çağrı  bak istediğin gibimi bunu stadda daha koyu düşün çünkü stadda her yerden ışık almayacak :naughty: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bursa inşaatı ile hiçbir benzerliğimiz olduğunu ve olacağını düşünmüyorum.. 4.5 sene oldu o inşaat başlayalı.. çatı bu aşamaya geldiğinde yaklaşık 4 sene olmuştu

Çevrimdışı ahmetx

Açıkcası yeni sezonda açılmasından yanayım aceleye gerek yok
yetişmez zaten rahat ol  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

içerlerde işler mayıstan önce bitmez çok zor , bu arada kırçıllı koltuklar çok yakışmış Bordo stadına @Factatum  :naughty:

bu stad müthiş oldu ya :)

Çevrimdışı Mehmet92

Bursa inşaatı ile hiçbir benzerliğimiz olduğunu ve olacağını düşünmüyorum.. 4.5 sene oldu o inşaat başlayalı

Zaman abi,tek cevap zaman.Şu an ne desek boş,çim biter bitmez top oynanırsa demek ki içerdeki işler bitmiş deriz yok 1-2 ay daha beklersek demek ki bitmemiş deriz.En kısa zamanda biter inşallah başka dicek bişe yok.

Çevrimdışı ahmetx

bu stad müthiş oldu ya :)
ben yatak yorganı alır bu stad da yatarım o derece yani , avrupa şampiyonasından sonra merdivenlerde daralacak bu arada.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 17:02:05 ahmetx ]

Çevrimiçi Necmi

sen ne diyorsun kardeşim içerler bitti en son zeminleride kaplamaya başlamışlardı
aralık sonu en fazla ocak ortası içerlerde iş kalmaz dış cephe taş kaplamasını kestiremiyorum
oda membran kaplanırken yapılabilirmi yapılırda çatıcılar müsade edermi onda terettütüm var

Çevrimdışı Anıl

Tamam da Bursa stadı 4.5 senede koltuk, çatı ve çimi yapana kadar içeriye dokunmamışlar. Biz de hepsinden önce içeriler başladı. Daha çatı bitmeden neredeyse içerisi bitecekti. 5 ay içinde çok rahat bitecektir içeriler.

Çevrimdışı Mehmet92

sen ne diyorsun kardeşim içerler bitti en son zeminleride kaplamaya başlamışlardı
aralık sonu en fazla ocak ortası içerlerde iş kalmaz dış cephe taş kaplamasını kestiremiyorum
oda membran kaplanırken yapılabilirmi yapılırda çatıcılar müsade edermi onda terettütüm var
Soyunma odalarına,localarına,dolaşım alanlarına,turnikelere kadar bitti mi?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

:upto: ihtimal vermiyorum.

Çevrimiçi Necmi

yetişmez zaten rahat ol  :D
halat gerildikten sonra azami 120 gün koyun 120 gün akşamında top santraya dikilir :D  @ahmetx

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

halat gerildikten sonra azami 120 gün koyun 120 gün akşamında top santraya dikilir :D  @ahmetx
210'dur o @Necmi abi 120 olsa duramazsın :D