Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883557 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AngryEagle

Geçen sene Beko'nun yüzde 40'ı gitti @Necmi abi acil ödeme gerekiyordu bunu net biliyorum ama açıklandı mı fikrim yok.

Vodafone sanırım izin vermedi kırdırma olayına zaten başından beri. Ancak 400 milyon civarı rehin var. Öyle ya da böyle karşılığında çekilen paralara karşılık bu sponsorluklar gidecek gibi şuan için maalesef.

KAP'ta halka açık olan bilanço dipnotları diyor ki;

Ağustos 2015 : 83 milyon lira faktoring borcu,  226 milyon lira da banka kredisi
Ağustos 2014 :  81 milyon lira faktoring borcu, 92 milyon lira banka kredisi
Ağustos 2013 : 7 milyon lira faktoring borcu, yaklaşık 100 milyon lira banka kredisi
Ağustos 2012 : 12 milyon lira faktoring borcu, yaklaşık 125 milyon lira banka kredisi

Özetle; evet belli alacaklarımız faktoring şirketlerine kırdırılmak suretiyle acil nakit ihtiyaçları için kullanılıyor görünmekte.
Ancak bu rakam çoğunlukla kısa vadeli yakın dönem alacaklar için yapılıyor gibi, şu anda uzun vadeli toplam faktoring borcumuz 33 milyon lira.
(Faktoring geri ödemeleri, ilgili alacağınızı tahsil edeceğiniz tarihe göre yapılandırılır, faktoring borcu uzun vade ise, karşılığındaki alacak da uzun vadelidir)

Selametle,

Çevrimdışı Efe

Bu arada gece rüyamda @Necmi abi ve @Efe ile arenadaydım çatı epey kalkmıştı sonra necmi abi bana bak bugün son bir kez daha kontroller yapılıp yarın tamamen kalkacak diyordu. kapalı üst en ön sıradaydık çimler felan vardı ama koltuklar yoktu. Bu arada ne @Necmi abiyi nede @Efe yi daha önce görmedim ama buradaki fotolardan yola çıkarak baya benzetmişti beyin :).
içimden biz buradaki ilk 3-4 maçı kesin kaybederiz taraftardan bizim çocukların elleri ayaklarına dolaşır diyordum süperdi ama.  :halay: :halay:
ruyan bence gercege yakin olmus :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

saat 2 de stadtayim ben gidine kadar bakalim ne kadar kalkacak :)
3 metre kalkar herhalde abi :)

Çevrimdışı onurturan

çatının yerine gelmesi için ne kadar yükselmesi gerekiyor?
bugün 1.5 m yükselecek deniyor.
3
3
3
3
(akşam da böyle bağırcaz) :super:

Çevrimdışı Efe

heo benim geldigim gunler yukseltiyorlar korkuyorlar benden stada gittigimde bakacam en az 1 metre kalkmis olmali :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

ruyan bence gercege yakin olmus :evillol:

Aynen çimlerde olmasaydı gitmiş kadar olacaktım arenaya birde seni nasıl canlandırdıysam kafada hiç konuşmayıp habire sağı solu inceliyodun sen   :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ers_an

Gözlerimi açıp kendimi foruma artığım an @bjk_mabet ten müjdeli haber gelmiş, ne de hoş gelmiş. Kazasız belasız üçlemeler başlasın. 🏼

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 09:58:55
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı onurturan

@kaanzor abi rüyan hayır olsun bu gece herkes beşiktaşlı rüya görmüş ben de gerede tesislerinin bitmiş halini gördüm çooog eyiydi..

Çevrimdışı kaanzor

@kaanzor abi rüyan hayır olsun bu gece herkes beşiktaşlı rüya görmüş ben de gerede tesislerinin bitmiş halini gördüm çooog eyiydi..

Eee bugün zaten maç vardı birde mabet üstüne yarın yükseliş var diyince hepimiz Beşiktaşla yattık bu durumda rüyalar kaçınılmaz oldu bence  :kop: :kop:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

olimpiakos karaiskaki stadı iç alan çalışması

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen çimlerde olmasaydı gitmiş kadar olacaktım arenaya birde seni nasıl canlandırdıysam kafada hiç konuşmayıp habire sağı solu inceliyodun sen   :evillol: :evillol:
Gercektede oyle zaten :biggrinking:
Biz Stadi inceleyip muhabbet ederken @Efe abi tam kpnstanrasyon stadi inceliyor bagiriyoruz duymuyor bile okadar konsantre olmus :bandit: @kaanzor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mahmut

Stadin ordayim her strand jackte 2 3 adam var kaldirmaya hazirlaniolar daha baslamadi

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mahmut

Su an fotoluk bir durum yok, ama iceri sokabilecek biri olursa foto atarim icerden

Çevrimiçi Necmi

Su an fotoluk bir durum yok, ama iceri sokabilecek biri olursa foto atarim icerden

yani tamamen forum için kendin için istemiyorsun :D
çok zor kaldırma işlemi varken kimse giremez

Çevrimdışı ALBATROS

birazdan yemeğe çıkarlar öğleden sonra başlanır herhalde  :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Necmi abi durum nedir bilgi yok mu :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sedat_BJK

Cakmak benzin hazir... Kaldirmasinlar da bi goreyim...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mahmut

Sansimi deniyim dedim, her sey forum icin kendim icin bisi istiosam namerdim

Çevrimdışı cio

Hoşbulduk @ahmetemre @Necmi abi  :)

@ahmetemre bOrsalılar isterse açarız neden olmasın  :lol:

Güzel haberlere uyandık bugün, inşallah hayırlısıyla kaza bela olmadan tamamlanır kaldırma işlemi.  :ishock:

@bjk_mabet işlem durmadan devam edecek dediğine göre kontroller detaylı yapıldı ve iş o yüzden uzadı, fazla büyütmeye gerek yok kolay iş değil.