Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883918 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

çatının tüm işleri 1 aralığa yetişseydi iyiydi.. ama sarkacak herhalde..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serkan80

Merhaba arkadaşlar. Beşiktaş'ı büyük yapan, ilk kurulan kulüp olması değildir yalnızca. Tıpkı renklerimizin bize verdiği özel anlam gibi, siyah ve beyaz gibi, duruşumuz, yaşama bakış açımızla biz diğer tüm kulüplerden farklıyız. Siyah-beyaza gönül veren herkesin stadın bir an önce bitmesini istemesi son derece doğaldır. Ancak kulübümüze, renklerimize, taraftarımıza olan sevgimiz bazı gerçekleri gözardı ederek bizi sabırsızlığa itmemelidir. Kulübün içinde bulunduğu ağır ekonomik şartlar karşısında stadımızın bu kadar sürede bitirilme aşamasına getirilmesi bir başarı olarak görülmelidir. Verilen tarihlerde yaşanan sapmalar, kendi ekonomik gücümüzle böylesi büyük bir yatırımı yapmayı başardığımız sonucunu gölgelememeli. Ekonomik, siyasal, sosyal bir çok faktörün zorluklarına karşın stadımızın bitme aşamasına geldiğini kabul edip şimdiden keyfini çıkarmaya çalışalım. Bu bakış açısıyla yanlış tarih vermeler karşısında polyanacılık oynamış olmayacağız. Beşiktaşlı her bireyin toplumun aydın üyelerinden olduğunu kabul ederim. Ancak belirttiğim gibi, yaşanan gecikmeleri maksatlı saymak, emekçilerin çabalarını eleştirmek, biz Beşiktaş ailesinin erdemine aykırı olacaktır. Yarın stadımızın çatısının kaldırılma işlemi tekrar devam edecek haberleri yapıldı. Bunun güzelliğini yaşıyorum kendi adıma. Biraz uzun, biraz optimist bir yazı oldu kusura bakmayın. Hepinize selamlar.

ağzına yüreğine sağlık noktasına virgülüne dokunmadan facebook ta paylaşıyorum. Helal olsun.
KUPALAR GELECEK YİNE
KARTAL UÇACAK GÖKLERE
MERMİLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE
ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE

Çevrimdışı laoban

bence mabet'in kastettigi kanatlanma olayi moskova maci icin, cati icin degil.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

benim basit 1 sorum olacak

şimdi çatıda yuzlerce elektronik malzeme ollacak ışıklar antenler vericiler kameralar vb

bunlar için gerekli olan kablolama elektrik ,kontrol vb gibi şeyleri düşündüğümüzde epey uzun bir mesafeyi dolaşacak

bu kablolar stadın beton yapısının neresinden çatıya çıkarılacak ?

stadda bu çatı ve üzerindeki elektronik aksamı kontrol eden sistem kontrol odası nerede bulunacak ?

Çevrimdışı Anıl

bence mabet'in kastettigi kanatlanma olayi moskova maci icin, cati icin degil.
bjk_mabet ‏@bjk_mabet 18 sa.18 saat önce

Perşembe günü hem sabah hem akşam kanatlanacağız ...yükseklere...

Çevrimdışı Deadam

şimdi çatıda yuzlerce elektronik malzeme ollacak ışıklar antenler vericiler kameralar vb

bunlar için gerekli olan kablolama elektrik ,kontrol vb gibi şeyleri düşündüğümüzde epey uzun bir mesafeyi dolaşacak

stadda bu çatı ve üzerindeki elektronik aksamı kontrol eden sistem kontrol odası nerede bulunacak ?

bunlar için muhtemelen 2 veya daha fazla şaft oluşturulur.

dışardan bizim çok farkedemeyeceğimiz şekilde şaftla yukarı çıkar tüm kablolar kontrol sistemleri
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

güzel soru hocam bi şekilde çıkarılır halatların üzerinden mi geçirirler nasıl yaparlar bilmiyorum ama muhakkak düşünülmüştür yav :)

Çevrimdışı Efe

çatının tüm işleri 1 aralığa yetişseydi iyiydi.. ama sarkacak herhalde..
aralik sonu biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aralik sonu biter
membran dahil şubat ortası biter hava şartları el verirse.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

mart sonu ancak biter çatı tamamıyla
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Aralık sonuna kadar çatı bitmiş olur bencede kedi yolları semerler vs :) Kaplamasına bile geçeriz diye düşünüyorum yeter ki kalksın artık inşallah yarın kalkar artık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

hava şartlarıyla mart sonunu bulur :)
uzun yıllar veri ortalamasına göre İstanbulda en çetin kışlar şubat sonu mart ortası arasında yaşanıyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

mebran haric aralik sonu biter mebrani cati islerinden saymiyorum o kaplama ben iskelete bakiyorum mebran cimle beraber olacak is
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mart sonu ancak biter çatı tamamıyla
eger hava ile ilgili sorun olacaksa mebran nisan sonuna sarkar mart-nisan yaparlar havalar anca toparlar eger sıkıntı olmazsa subat sonu mebran biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mebran bitince çimde biter koltuklarda biter kisacasi stad biter yeni sezonda gül gibi tertemiz geceriz 1 sezonda bize bedava yemede yanında yat  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kolon kaplamalarının bazılarının dışı kaplanmadı resimlerde görürsün merdiven şeklinde bir iskelet var
onlar kablo tutucular stadın etrafında bir çok yerde var kontrol odalarıda sanırım stadın en altında olacak
onlar vodafone un fiberoptik kablolarının geçeceği yerler bazı ışıklandırma tesisatı içinde kolon içine pimaşlar döşendi
çatıya kadar çıkıyor sanırım bununla ilgili betonarme sırasında resimler yayınlanmıştı diye hatırlıyorum @Cenk Mert İnanç

Çevrimiçi Necmi

hiç bir aksilik çıkmazsa ucu ucuna ama ben ihtimal vermiyorum
en erken şubat sonu olur

Çevrimdışı ahmetx

çim işine kışın gireceklerini zannetmiyorum en güzeli mart 15 den sonrası sıcaklık artışı gün uzaması

Çevrimdışı Efe

ahmetx bjk macina kadar acilirmi demissin bursa stadi :D bi ihtimal milli mac arasindan sonraki ilk ic saha maci icerisi baya toparlanmis son resimlerde ama hala cok eksik var bursada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çim işine kışın gireceklerini zannetmiyorum en güzeli mart 15 den sonrası sıcaklık artışı gün uzaması
drenaji yaparlar subattada cime baslarlar mart-nisan sonu bitirirler bence zaten mart ve nisan aylari cim icin en verimli aylar bildigim yagmur var gunes var zaten yapilacak sistem super nisanda istersek acariz stadi bitmis olacak hersey baskana bagli olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yok 5-6 gün önce proje müdürüyle yüzyüze konuştum çatıyı bekliyorlar hemen girecekler
kış şartları zorlar bizi dedi ama bu bizim süremizi etkilemeyecek biz her türlü çalışırız 70 günde teslim ederiz
dedi nevzat demiride tam 70. gün teslim etmişler ben biz daha fazla saydık dedim yok dedi bitim süresi tam
70 gün @ahmetx

Çevrimdışı TALAT

yok 5-6 gün önce proje müdürüyle yüzyüze konuştum çatıyı bekliyorlar hemen girecekler
kış şartları zorlar bizi dedi ama bu bizim süremizi etkilemeyecek biz her türlü çalışırız 70 günde teslim ederiz
dedi nevzat demiride tam 70. gün teslim etmişler ben biz daha fazla saydık dedim yok dedi bitim süresi tam
70 gün @ahmetx

daha once soruldu mu bilmiuorum ama bu 70 gun zemini onlara biraktiktan sonra mi yoksa cimin ekilmeye baslamasiyla mi. cunku cimin altina drenajiydi, sistemleriydi falan cok komplike olacak aciklanana gore. bir de bu cim alti sistemlerini de sis mi yapacak yoksa baska bir sirkt mi?

acikcas ben umraniye de bu sistemlerin cogu yokken nasil stad ile umraniye ayni zaman alacak merak ediyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ensar

daha once soruldu mu bilmiuorum ama bu 70 gun zemini onlara biraktiktan sonra mi yoksa cimin ekilmeye baslamasiyla mi. cunku cimin altina drenajiydi, sistemleriydi falan cok komplike olacak aciklanana gore. bir de bu cim alti sistemlerini de sis mi yapacak yoksa baska bir sirkt mi?

acikcas ben umraniye de bu sistemlerin cogu yokken nasil stad ile umraniye ayni zaman alacak merak ediyorum
Drenaji sistemi cimi herseyiyle 70 dendi , güzel soru abi tesislerde bu havalandırma sistemi yok , nasıl aynı süre de olacak acaba
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Oktay

mebran bitince çimde biter koltuklarda biter kisacasi stad biter yeni sezonda gül gibi tertemiz geceriz 1 sezonda bize bedava yemede yanında yat  :D
@Efe bir kombineyle 2 sezon bide vodafon arena 3 sezon bedavadan biraz ucuz :icool: :icool: