Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887103 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Evet onlar kalkabilir, am şu an aciliyet yok. Hatta belki birazda riskli olabilir. Kaldırırken çatıya çarpabilir.

Çok mantıklı risk almaya değmeyecek bir operasyon olur  :friendship:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bertanb

Herkese günaydın, bu haftasonuna doğru belirli bir seviyeye geleceğini düşünüyorum çatının çok büyük sabır gösterdik :D devam  :halay:
BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu eski beleş tepe hizasında, yeni açık ile numaralının birleştiği yerdeki dış kolonlardan 2 tanesinin arası en alttan en üste kadar beton duvar örülüp birleştirilmiş. Dış kolonların başka hiçbir yerinde bu tip bir uygulama yok. Sebebi nedir acaba?

Çevrimdışı ahmetx

Bu eski beleş tepe hizasında, yeni açık ile numaralının birleştiği yerdeki dış kolonlardan 2 tanesinin arası en alttan en üste kadar beton duvar örülüp birleştirilmiş. Dış kolonların başka hiçbir yerinde bu tip bir uygulama yok. Sebebi nedir acaba?
bende merak ediyorum onu iyi yönden bakıyorum yine yeni bir asimetrik mimari diyorum. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

zannedersem onun aynisini eski acik numarali tarafinada yapacaklar numaraliya gecisi engellesin diye ve disaridan orasi farkli gorunsundiyr yapiliyor iceridende duvar oruldu ve yeni acikla baglanti tamamiyle kesildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 12:21:04 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türken

dün çıkarken konuştuk onu @MURAT  test edecek dedim üstüne sen aradın
ama bizim için farketmiyor @AdemG gidiyor en ücra köşeye park ediyor çıkana kadar
otoparktan bir saat geçiyor :bandit: biz hala Otoparktayken @ahmet türken  evde çayını yudumluyordu kesin :D
ben kestirmeyi stad tribününden çıkarken buldum  :D kapalının en soldaki son çıkış kapısından çıktım. Çıktıktan sonra sola değil sağa saptım. Dİk bir merdiven var. Direk sizin ve benim arabayı bıraktığımız otoparka çıkıyor :D Düşün siz bizden önce staddan çıktınız. Biz tribünler boşalınca çıktık. Ona rağmen ben arabayla otoparktan çıkmıştım siz daha yeni otoparka geliyordunuz.

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı toonch

İnstagramdaki görüntüler ilginç ;

Çatı tezahürata başlamış abi.
Bir zıplayışı var sanırsın Beşiktaş sahaya çıkıyor.

Çevrimdışı warofpoet

ooo bu linkte fena sallanıyor gibi

bu acaba kaldırılırken falan mı çekildi ?? bu sallanmalar metal yorgunluğuna sebebiyet vermez umarım. iyice gerilince sallanması da geçecektir diye umuyorum ama.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Gomez_33

Fotoğrafı paylaşan yazmış altına telefonla cekildiği için bu kadar sallantı normalde gozle gorulur az sallanma var diyor.

Çevrimdışı GD8

bu acaba kaldırılırken falan mı çekildi ?? bu sallanmalar metal yorgunluğuna sebebiyet vermez umarım. iyice gerilince sallanması da geçecektir diye umuyorum ama.
Video altındaki yorumda timelapse çekimi olduğu yazıyor...

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

@ahmetx abi çatı ekibimizdeki elamanlardan birisi krasnadorda da çalışmış

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

ben kestirmeyi stad tribününden çıkarken buldum  :D kapalının en soldaki son çıkış kapısından çıktım. Çıktıktan sonra sola değil sağa saptım. Dİk bir merdiven var. Direk sizin ve benim arabayı bıraktığımız otoparka çıkıyor :D Düşün siz bizden önce staddan çıktınız. Biz tribünler boşalınca çıktık. Ona rağmen ben arabayla otoparktan çıkmıştım siz daha yeni otoparka geliyordunuz.
Siz yine iyisiniz @ZEKI abi ile ben ne yapayim. Tribunden cikip otoparka gelmek en az 15 dakika  :by2: Sen o sira da cayi bitirip ozetlerin sonuna geliyorsun ev de abi.  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kartal1903

AKTİFBANK: Numaralı üst tribün isim sponsoru. 5 yıllık toplam 6 milyon dolarlık
bir anlaşma.

Doğruluk payı nedır bu haberın ???
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı mellfred

ekşi sözlükte çatının bugün 60 cm kadar daha kaldırıldığını yazmış bir kullanıcı .

Çevrimdışı aoguzd

ekşi sözlükte çatının bugün 60 cm kadar daha kaldırıldığını yazmış bir kullanıcı .

öyle bi haber olsa ekşiden önce buraya düşerdi :)

Çevrimdışı ozan062

olurmu senin yazıları gülerek okuyorum :D
ben genelde Beşiktaş kimliği altına saklanıp forumda
trollük yapan renklilerden bahsediyorum
benden bahsediliyor derken yoksa sen renklimisin :nerd:  @ozan062
bu arada senin yaptığın eleştiri saygısız üslup yok ve hakkında
pek şikayet gelmiyor ve şikayet yoksa forum onayından geçmiş demektir
bize yönetici kimliğiyle laf söylemek düşmez ama üye gibi kişisel fikrimizi söyleriz

yok abi zaten renkli dediğin kısımları silerek alıntıladım yoksa onlarda olsa yandım herkes renkli bu der çizik atarlar üstüme :lol:

:kop: :kop:

çokmu hosuna gitti :kuserim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Dun real madrid macini izledikten sonra diyorum ki isiklandirma cok onemli yuksek isiklandirma kullanilmali ve ayni zamanda tribunlerde aydinlik olmali...

bazı stadlarda taraftarların oldugu bolumler karanlık bırakılır yani hafif ısıklandırılır ve tüm odak sahadır
bu konuda bana gore cityin ve chelseanın stadları buyuk ornek tasır bana gore onları ornek almalıyız

yani gsninki gibi hem tribünler hem saha ısıl ısıl olmamalıdır bu bana göre belkide standartlar buna izin vermez ama gonlumden gecen budur

Çevrimdışı Erdem Çözer

bazı stadlarda taraftarların oldugu bolumler karanlık bırakılır yani hafif ısıklandırılır ve tüm odak sahadır
bu konuda bana gore cityin ve chelseanın stadları buyuk ornek tasır bana gore onları ornek almalıyız

yani gsninki gibi hem tribünler hem saha ısıl ısıl olmamalıdır bu bana göre belkide standartlar buna izin vermez ama gonlumden gecen budur

yine anlaşamadık.. bence tribünler karanlık olunca sanki o bölgede arıza varmış gibi oluyor :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

öyle bi haber olsa ekşiden önce buraya düşerdi :)
Gökçe Kızıldere senmisin  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

gs nin tribünler aydınlık mı  :alala:

Çevrimdışı ozan062

yine anlaşamadık.. bence tribünler karanlık olunca sanki o bölgede arıza varmış gibi oluyor :)

hehhh

ama simdi koltukların renginide bilmiyoruz misal gsden ornek verirsek adamlarınki kırmızı ve merdivenler sarı,, burayı cok ısıltılı yapınca garip gorunuyor  parlıyor ve göz yoruyor bana göre

ama bizim koltuklar siyah olursa ilk katlar bana göre birde onu karartırsak müthiş olacak ama tersi yani beyaz koltuk ve merdivenler sarı yada acık renk olur ise

yine biraz karartırız canım kırmayınız beni :icool:

yani kısa ve net kusur gösteriyor acık renkli koltuklar oyle söyleyim ahmet hocamada cevap olsun
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 14:35:20 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 14:35:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
AKTİFBANK: Numaralı üst tribün isim sponsoru. 5 yıllık toplam 6 milyon dolarlık
bir anlaşma.

Doğruluk payı nedır bu haberın ???

Sadece üst ise doğru olabilir. Şu parayı almasak da passoligden aldığımız paraya sayıp bunların bünyesinden ayrılıp kendi sistemimizi kursak çok mu şey istemiş olurdum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli