Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887862 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak

Kaldırma işlemi günde 3mt olacak denildi ama bu işlem aralıksız mı olacak. Atıyorum pazartesi gündüz 3mt kaldırılıp gece ara verilip salı sabahı mı devam edecek yoksa hiç durmaksızın 15mt yüksekliğe çıkana kadar kaldırma işlemi devam edecek mi?

Çevrimiçi Necmi

forumda bazı zamanlardaki laçkalaşmanın gerekesiz muhabbetlerin ve atışmaların hep böyle insanlardan kaynaklandığını düşünüyorum.
ama hatanında site yöneticilerinde olduğunu düşünüyorum (bu şekilde dediğimin için özür dilerim.)
silin kardeşim 2 hesabı olan 3 hesabı olan öyle düşündüğünüz insanları silin.
günün yorgunluğunu inanın buradaki yorum haber ve fotolara bakarak atmak istiyorum. ama olmuyor
burda birden fazla üyelik almak yasak öncelikle olanları ikaz ediyoruz ve üyeliğini kapatmasını
istiyoruz bazende ikinci üyeliği almakta amaç trollük yapmaksa bütün üyelikleri uyarmadan siliyoruz
ama her çift üyelik alanı damgalayamayız bazen şifresini unutuyor bazen sistem hatasından asıl üyeliğiyle
giremiyor bunu tam olarak anlamak gerekiyor tamam forumu bir çizgide tutalım derken birilerinede haksızlık
etmemek gerekiyor @selçukaras

Çevrimiçi Necmi

Kaldırma işlemi günde 3mt olacak denildi ama bu işlem aralıksız mı olacak. Atıyorum pazartesi gündüz 3mt kaldırılıp gece ara verilip salı sabahı mı devam edecek yoksa hiç durmaksızın 15mt yüksekliğe çıkana kadar kaldırma işlemi devam edecek mi?
sanırım 3 metre kaldırıp kontrol sonra tekrar 3 metre kaldırıp gene kontrol şeklinde devam edecek.

Çevrimdışı warofpoet

Acaba stadta yapilacak cimde tek renk mi olacak, nedense türkiyede cimler genelde tek renk yada acik ve koyu renkler birbirinden pek farketmiyor. Keske kareli ve birbirinden baya farkli (acik ve koyu yesil) iki renk olsa.

sisgrassla yapılan röportajda da olması lazım çimin üstündeki desen bi süre sonra kayboluyor çimler uzadığı için ayrıca istenen her türlü deseni yapabiliyoruz demişlerdi( kareli olur başka olur artık ne olursa). idman sahasının desenli olması çok önemli değil bence ama Vodafone Arena da illa ki desen olacaktır, hatta maç maç belki desen değişir bilemiyorum o kadarını. Türkiyedeki en iyi saha bizde olacak ama o kesin.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Ensar

burda birden fazla üyelik almak yasak öncelikle olanları ikaz ediyoruz ve üyeliğini kapatmasını
istiyoruz bazende ikinci üyeliği almakta amaç trollük yapmaksa bütün üyelikleri uyarmadan siliyoruz
ama her çift üyelik alanı damgalayamayız bazen şifresini unutuyor bazen sistem hatasından asıl üyeliğiyle
giremiyor bunu tam olarak anlamak gerekiyor tamam forumu bir çizgide tutalım derken birilerinede haksızlık
etmemek gerekiyor @selçukaras
bjk_mabet'te çift üyelik , gereken işlem yapıldı mi abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

bjk_mabet'te çift üyelik , gereken işlem yapıldı mi abi :D
onun çift üyeliği yokki :alala:
hem o forum yöneticisi bazı forum yöneticilerinin çift üyeliği vardır
test amaçlı kullanır forumu üye gözüyle görmek için. Benim ikinci üyeliğim yok
bjk_mabetin yok bildiğim kadarıyla çağrının yok Ali Rızanın var Altuğun var
Denetci arkadaşların ikinci üyeliği yok

Çevrimdışı idil

şu çim firmasının sayfasına girip baktım twitter'da ve görüğüm şey karşısında sinirlenmeden edemedim? bu nedir şimdi?

gs nin zemini de mi hibrit? ya da olacak mı? eğer şimdiye kadarki zemin bu firmaya aitse biz de mi madur olacağız
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

şu çim firmasının sayfasına girip baktım twitter'da ve görüğüm şey karşısında sinirlenmeden edemedim? bu nedir şimdi?

gs nin zemini de mi hibrit? ya da olacak mı? eğer şimdiye kadarki zemin bu firmaya aitse biz de mi madur olacağız

neden sinirlendiğini anlamadım :alala:

Çevrimdışı idil

neden sinirlendiğini anlamadım :alala:

Çevrimdışı Serjo

sanırım 3 metre kaldırıp kontrol sonra tekrar 3 metre kaldırıp gene kontrol şeklinde devam edecek.

iki kere'de mi kaldıracaklar?
yani tam olarak kaç metre kalkacak @Necmi abi?
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Ensar

onun çift üyeliği yokki :alala:
hem o forum yöneticisi bazı forum yöneticilerinin çift üyeliği vardır
test amaçlı kullanır forumu üye gözüyle görmek için. Benim ikinci üyeliğim yok
bjk_mabetin yok bildiğim kadarıyla çağrının yok Ali Rızanın var Altuğun var
Denetci arkadaşların ikinci üyeliği yok
Ooo hemde gizli ikinci üyelik haaaa kesin ihraç edilmeli :D kendi söyledi abi ikinci bir hesap açtım sessiz sedasız ordan takip ediyorum felan diye :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı FARUK

hibrit degil sorun yaşayınca sis firması çalışmaya başladı orda şuan çok sorun yaşamıyorlar
röportajda bundan da bahsediliyordu tekrar okuyabilirsiniz

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2015, 17:06:30 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

sen bizim röportajı okumadınmı :alala:
gs nin stadı hibrit değil ve neden sorun olduğunu söylüyorlar ve olmayada devam edecekmiş
çünkü stad hatalı yapılmış bizdeki gibi bir sistem yapamıyorlar çünkü stad kendilerinin olmadığı için böyle bir şey
yapmaya hakları yok zaten yapsalarda koruyamazlarmış kontrol devlette bir kalkıyorlar parti toplantısı yapıyorlar
sonra kalkıyorlar türkçe olimpiyatları düzeniliyorlar para kazanmak için habere konser düzenliyorlar orda zemini
düşünen kimse yok ve stad hiç bir şekilde haftada iki maçı kaldıramazmış. zaten suni ışıklarda 9 adet gerekiyormuş ama para yok diye 3 tane almışlar
buda yeterli olmamış sonra altıya çıkarmışlar oda yetmemiş şimdi dokuza çıkartmışlar birde çok elektrik yiyor diye
açmak istemiyorlarmış diye duymuştum sis alt yapısını yeniden yaptı oranın ondan sonra sorun yaşamadılar
fenerin stadıda sis yaptı birde şu an Türkiyenin en iyi zemini olan kasımpaşa stadınıda sis yaptı ve kasımpaşada her gün antrenman bile yapılabilirmiş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sisgrassla yapılan röportajda da olması lazım çimin üstündeki desen bi süre sonra kayboluyor çimler uzadığı için ayrıca istenen her türlü deseni yapabiliyoruz demişlerdi( kareli olur başka olur artık ne olursa). idman sahasının desenli olması çok önemli değil bence ama Vodafone Arena da illa ki desen olacaktır, hatta maç maç belki desen değişir bilemiyorum o kadarını. Türkiyedeki en iyi saha bizde olacak ama o kesin.

Futbolcuların sahaya uyumu açısından idman sahası ile vodafone arena aynı olmalı diye düşünüyorum. Belki çizgileri hesap edip gözü kapalı pas verecekler. Yine de teknik heyet ve futbolcularımızın görüşlerinin alınması yararlı olacaktır.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ooo hemde gizli ikinci üyelik haaaa kesin ihraç edilmeli :D kendi söyledi abi ikinci bir hesap açtım sessiz sedasız ordan takip ediyorum felan diye :D
bilmem sistemde görünmüyor ikinci hesap ama belki yönetici olduğu için görünmüyordur.
açtım dediyse açmıştır ama hesabı ben bilmiyorum. :alala:

Çevrimiçi Necmi

iki kere'de mi kaldıracaklar?
yani tam olarak kaç metre kalkacak @Necmi abi?
15 metre kalkacak kardeşim yani 5 kerede kaldıracaklar inşallah :D

Çevrimdışı Serjo

ben oraları kaçırmışım demek  :D
6-7 metre sanıyordum
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı idil

hibrit degil sorun yaşayınca sis firması çalışmaya başladı orda şuan çok sorun yaşamıyorlar

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html
sen bizim röportajı okumadınmı :alala:
gs nin stadı hibrit değil ve neden sorun olduğunu söylüyorlar ve olmayada devam edecekmiş
çünkü stad hatalı yapılmış bizdeki gibi bir sistem yapamıyorlar çünkü stad kendilerinin olmadığı için böyle bir şey
yapmaya hakları yok zaten yapsalarda koruyamazlarmış kontrol devlette bir kalkıyorlar parti toplantısı yapıyorlar
sonra kalkıyorlar türkçe olimpiyatları düzeniliyorlar para kazanmak için habere konser düzenliyorlar orda zemini
düşünen kimse yok ve stad hiç bir şekilde haftada iki maçı kaldıramazmış. zaten suni ışıklarda 9 adet gerekiyormuş ama para yok diye 3 tane almışlar
buda yeterli olmamış sonra altıya çıkarmışlar oda yetmemiş şimdi dokuza çıkartmışlar birde çok elektrik yiyor diye
açmak istemiyorlarmış diye duymuştum sis alt yapısını yeniden yaptı oranın ondan sonra sorun yaşamadılar
fenerin stadıda sis yaptı birde şu an Türkiyenin en iyi zemini olan kasımpaşa stadınıda sis yaptı ve kasımpaşada her gün antrenman bile yapılabilirmiş

teşekkürler. sorun yok o zaman. sadece bizim hibritse güzel  :iblush:

Çevrimdışı idil

haftaya mı abi?

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Engin

Futbolcuların sahaya uyumu açısından idman sahası ile vodafone arena aynı olmalı diye düşünüyorum. Belki çizgileri hesap edip gözü kapalı pas verecekler. Yine de teknik heyet ve futbolcularımızın görüşlerinin alınması yararlı olacaktır.
@Hasan Tahsin  abi cimin renklendirmesi işi basit iş yukarıda @Necmi abini anlattığı gibi çim biçildikten sonra maç sabahı silindirle çimleri istedikleri gibi yatırıyorlar koyulu açıklı yapılmasının amacı hakemlere kolaylık olsun diye ama birçok şekil verilebiliyor fantaziye kaçtılar artık ama güzel görünüyor tabi isterlerse yuvarlak şekiller bile verebilirler kadife kumaştaki parmak izleri gibi düşün eskiden beri var bu renklendirme işi 90 larda bile vardı ben yusuf ziha öniş ve ali samiyende oynamıştım vaktiyle o zaman bile vardı yakından belli oluyor ne olduğu  çimle alakalı birşey değil yani antreman sahasıyla uğraşmazlar gerek te yok zaten dediğim gibi hakemler için yapılıyor.
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

bir düzeltme yapayım @FARUK  başından beri SIS çalışıyordu ama çimi TOKİ
aracılığıyla yapmışlar onlardada bir standart var karsa ne yapıyorlarsa antalyayada trabzonada aynı standartı kullanıyorlarmış
yani iklim koşulu veya stad konumu dikkate alınmıyormuş buda ciddi sorunları beraberinde getiriyormuş
yani sahibi başka yapan başka kullanan başka bu da karar mercihinde bir sürü hatayı birlikte
getiriyormuş bizde yaşanırmı dedik onlarda Beşiktaş kendi stadyumunu yapıyor burda bizim fikir
vermemize bile gerek kalmadı bu işi okadar iyi bilen bir yönetici grubu vardıki ne istediklerini ve nasıl
olması gerektiğini biliyorlardı bize sadece projelendirmek kaldı dediler. Yönetimi bir çok konuda eleştirebiliriz
ama kesin bir şey varsa bu stadyumdaki her kalem en ince detayına kadar araştırılmış ve en iyisi baz alınmış
bazı kalemlerde dünya standartlarında iyi olanında üstüne çıkılmış çim gibi mesela bizdeki özellikleri
karşılayan başka stadyum yok bir çok stadyumdaki özellikler birleştirilip burda bütünleştirilmiş mesela rusyada ısıtma var
bizde hem ısıtma hem soğutma var shakterde vakkum var bizde hem vakkum hem üfleme var
bizde stadın yer altında olmasından ve deniz kenarında olmasından dolayı bazı olumsuz etkiler var ve bunları bertaraf edecek
sistemlerde kuruluyor stadda 9 ay soğuk iklim hüküm sürüyormuş 3 ay da sıcak ve nemli iklim varmış o nedenle
maç oynanan bölüm kış iklimine denk geldiği için soğuk iklim çimi seçilmiş üç ayda toprağı serinleterek
sera etkisini ortadan kaldıracaklar işin özeti çim büyümesi için ideal sıcaklık 24 dereceyse 365 gün stad zeminini 24 derece tutacaklar
diyelim %30 mu nem gerekiyor bu ölçüde tutacaklar ısı ve nem sansörleriyle sürekli bir kontrol ve elektronik ortamda müdahale var

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

ben oraları kaçırmışım demek  :D
6-7 metre sanıyordum
zaten şu anda 12 metre yukarda 15 daha kaldırdıklarında 27 metre kaldırmış olacaklar
çatı iskeletininde yüksekliği 10 metre toplamda 37 metre de final olacak @Serjo