Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888969 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

küfekiler sararmış :D
Hayir sararmamis , Tas yeni yani Islak zamanla Beyaza ve griye dönecek rengi :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı guardian

@Efe @Necmi abi ne taraftasiniz geldiniz mi stada kartal yuvası tirinin  o taraftarın ben

@Efe @Necmi abi ne taraftasiniz geldiniz mi stada kartal yuvası tirinin  o taraftarın ben
Ozelden mesaj at burdan gormeyebilirler

Çevrimdışı guardian

Ozelden mesaj at burdan gormeyebilirler
Valla özelden attım ses çıkmayınca burdan attım yunus emre ☺☺

@Yunus abi online bide ona mesaj at oda oradadir yada numara verir en azindan ararsin

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bundan sonra  sistemli ve sıkıntısız bir şekilde kalkış devam etsin artık   :pray:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ferhat Türk

Çevrimdışı sabriozyurt

Yattim kalktim kalkmis

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Çatı tüm ring olarak mı havada şu an, yoksa belli bir bölüm mü havada sadece?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Anıl

Çatı tüm ring olarak mı havada şu an, yoksa belli bir bölüm mü havada sadece?
Çatının tamamı, 42 mickey mouse da havada :)

Çevrimdışı Deadam

çatı kalkmamış stad yükselmiş :evillol:, 15 gün sonra kedi yollarına başlarlar diye tahmin ediyorum. Kasımpaşayı yeneydik iyiydi
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Türkay

Hevesinizi aldınız yeter bu kadar diyip çatıyı geri indiriyomuş Fransızlar  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çatının tamamı, 42 mickey mouse da havada :)

Resimlere göre mouse ların bağlı olduğu 4 lü halatlar henüz yeteri kadar gergin değil. Hani önce 30 cm geri çekip  kaldırmaya öyle başlayacaklardı  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Resimlere göre mouse ların bağlı olduğu 4 lü halatlar henüz yeteri kadar gergin değil. Hani önce 30 cm geri çekip  kaldırmaya öyle başlayacaklardı  :alala:

abi gergin olmasa nasıl havalanacak ki evet eski açık ve yeni açık orta halatta germe olmadıgından orda bir gevşeklik görünüyor ama bu çok normal ve o 2 halat yerine takılmadan da düzelmeyecek

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi gergin olmasa nasıl havalanacak ki evet eski açık ve yeni açık orta halatta germe olmadıgından orda bir gevşeklik görünüyor ama bu çok normal ve o 2 halat yerine takılmadan da düzelmeyecek
Oraları gözüme çarptı demek ki  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

4 lü halatlar gergin arkadaşlar fotoda sag altta gösterdigim kısım kapalıdan ve 4 lü halatlar gayet gergin
o görülen esnek kısım yeni açık ve eski açık tam orta halattan kaynaklanıyor
bildigimiz gibi bu halatlarda germe işlemi yok kırmızı yuvarlak içinde gösterdim
çatı tam yükselip bu 2 halat karşılıklı kirişlere tutunup yük taşımaya başladıgında tam gerilme saglanır ancak

@Hasan Tahsin abi öglen yazmıştım bunu fotografta var iletinin aslına tıklayarak gidebilirsin fotoda var

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi öglen yazmıştım bunu fotografta var iletinin aslına tıklayarak gidebilirsin fotoda var
Teşekkür ederim , gördüm emeğine sağlık  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

ben maç günleri pek foruma girmem o nedenle görmem mesajları :D
bu gün sabahdan çatının kalkacağını biliyordum o nedenle girdim @guardian
neyse en azından tanışabildik bir daha aynı tribünden alalım

Çevrimiçi Necmi

o zaman cumartesi-pazar vida sıkma pazartesi tekrar yükseliş :)
kendinizi pazartesi diye beklentiye sokmayın salı günü olma ihtimali daha yüksek @cursedofdragon
pazartesine yetişmeyebilir. ondan sonrada vay pazartesi kalkacaktı neden kalkmadı diye kıyamet koparıyorsunuz.

Çevrimdışı Ferhat Türk

kendinizi pazartesi diye beklentiye sokmayın salı günü olma ihtimali daha yüksek @cursedofdragon
pazartesine yetişmeyebilir. ondan sonrada vay pazartesi kalkacaktı neden kalkmadı diye kıyamet koparıyorsunuz.

haksız mıyız abi :D