Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5891114 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kadir137

içeri girmek şuan sıkıntı ben yarın içeri girmeyeceğim ama daha sonra mabet seni stadta gezdirebilir çatı kalkana kadar içeri girmek sıkıntı  :)

Tamamdır abi iyi akşamlar :)
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı sağduyu

Açıklama yapacak tabi.
Ne demek yapmak zorunda mı?
Binlerce taraftarın dört gözle beklediği projeyi kimse üstü örtülü yapamaz.
Taraftardır oranın sahibi ve her adımdan bilgilendirilmeli.
Yasal olan bazı konular hariç tutulur o ayrı.

Bugündü yarınsı diye diye kaç kere beklentiye sokuluyor?
Başkanımız daha ikimgün önce boy boy TVlerde çıkıp demeseydi o zaman 4 güne çatı havada diye.
Bu ne genişliktir arkadaş.
Bari şu tarihi verdiğiniz bir aşamada tutturun.
Dalga geçer gibi hafta sonu tavanda diyor.
Siz diyorsunuz hergün 1m kalkacak.
Hergün 1m kalkacak olan çatı haftasonuna kadar nasıl gelir tavana?
Biz salak mıyız?

SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendini fazla ciddiye almışsın. Ne açıklama yapan sen tatmin ol diye yapar, ne de iş yapanlar işini gücünü bırakıp şu oldu, bu gitti, planlama bu, şaşma bu, diye dert anlatıp dururlar. Bekleyin, görün.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugün kısa bir gözetleme yaptık statta. @ZEKI ve @MURAT la birlikte. Merdivenler bitti bitecek duruma gelmiş.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 23:35:38
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Eğer bir sorun varsa, endişem odur ki, çatıyı taşıyacak metal kolonlarda veya kolonların betonarme kirişlere bağlantılarında zayıflık ortaya çıkmasıdır.

Daha önce, üçgen elemanların iskeleden çökmesinde de bu endişem gerçekleşmişti. Umarım bu sefer öyle olmaz.

Tekrar ediyorum, metal kolonlarla ilgili veya onların bağlantılarında sorun çıkmışsa iş çok ciddidir, bunun dışında oluşabilecek sorunlar çözülebilecek sorunlardır.

Bunu bir inşaatçı olarak söylüyorum.
Son kaldırma operasyonundan sonra fotolardan görülen çalışmalar çapraz halatlarda ve mickey mouselardaydı

Benim tahminim daha çok ringin stabilizasyonunu ile ilgili çalışmalar yapıldığı yönünde

Biraz yoğurt üfleme durumları yani

Ama bunlar hep dışarıdan tahmin tabi

Şu çatı asılsa da bir rahat nefes alsak artık...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serkan

işim gereği bir çok milletten insanla projelendirme konusunda çalıştım konuştum. bir ürünü tasarlar yaparsınız sonra fat dediğimiz fabrikada kabulü için müşteriyi davet edersiniz. bazı ırklarla alakalı bir kaç fikir elde ettim. mesela araplar. her türlü kabul ettirirsiniz. gıkları çıkmaz. 5 gün için gelir 1 günde hee tamam olmuş olmuş derler diğer 4 gün gezerler. en çok parayı da onlar verir. ama olası bir sorunda firmanızı banlarlar ve 3 yıl ürün veremezsiniz. dolaylı yoldan tüm sorumluluğu size yüklerler yani. paranın göz kör olsun :) italyanlar, yunanlar, ispanyollar bizim gibiler "hallederiz" modundalar. en kıl 2 ırk bir fransızlar bir almanlar. almanlar ille de güvenlik derler özellikle bu biraz fazla can sıkar. serttirler. bir konu olmaz derlerse imkanı yok olura çeviremezsiniz onu. ama asıl sorun fransızlar. 1500 sayfalık bir proje düşünün her sayfasına bakmak isterler. siz sıkılırsınız onlar sıkılmaz. ciddi kıldırlar. gerekirse uzatma alırlar 3 günlük işi 2 haftada kontrol ederler. bunları anlatmamın sebebi çatı ile uğraşan firmanın fransız olması. ciddi anlamda nokta nokta denetleme yapıyorlardır eminim ki. biz sadece para kazanmayı düşünüp herşeyi maddi açıdan yapıyorsak onlar da herşeyi prestij için yaparlar parayı önemsemezler. şimdi bir de bu yönden düşünün çatının gecikme sebebini. biz "kardeşim x milyon euro verdik çatı için bitsin hemen" diyoruz ama onlar gerekirse bir kaç ay fazla çalışalım "para kaybedelim ama prestij kaybetmeyelim" modundadırlar eminim ki. mühendislik ülkemizde çok ileri seviyelerde değil o yüzden serzenişleri anlıyorum bir çok kişide ama biraz sabırlı olmakta yarar var gerçekten. bu adamlar bu işi bitirdiğinde emin olun iyisi olacaktır. bir türk firmaya yaptırsaydık o çatı şimdiye çoktan kalkardı ama sonrası için ciddi sıkıntılar yaşardık. geç olsun fransız olsun hiç mühim değil benim açımdan. siz de takılmayın bu kadar dünyanın sonu değil :) saygılar herkese iyi geceler.

Çevrimdışı cursedofdragon

ysariusta

• Ziyaretçi

Küfenki işi devam ediyor. Otopark kısmı çok güzel oluyor. Alt katta da cam çerçeveleri takılıyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Kolonların ışıklandırmasıyla ilgili aparatlar sanırım bunlar. Sona geliyoruz orası kesin.

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar fore kazık bitseydi derken çatı kalksaydiya geldik, demekki birşeyler ilerliyor. Dolayısıyla komplo teorilerini artık bir kenara bırakalım artık lütfen.
Sıradan bir inşaatta dahi birkaç aylık kaymalar oluyor.
Birşey bir türlü anlaşılamadı galiba.
Burada çatı ile ilgili  tarihler, resmi açıklama değil, söylentiler ve takip edenlerin konuyla ilgili fikirlerine bağlı kanaatleri.
Eleştiri gecikme üzerine yapılamaz ama neler oluyor neden resmi kaynaklardan bilgi paylaşımı yok denilebilir belki ama burada da makul gerekçeler vardır muhtemelen.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimiçi murat

işim gereği bir çok milletten insanla projelendirme konusunda çalıştım konuştum. bir ürünü tasarlar yaparsınız sonra fat dediğimiz fabrikada kabulü için müşteriyi davet edersiniz. bazı ırklarla alakalı bir kaç fikir elde ettim. mesela araplar. her türlü kabul ettirirsiniz. gıkları çıkmaz. 5 gün için gelir 1 günde hee tamam olmuş olmuş derler diğer 4 gün gezerler. en çok parayı da onlar verir. ama olası bir sorunda firmanızı banlarlar ve 3 yıl ürün veremezsiniz. dolaylı yoldan tüm sorumluluğu size yüklerler yani. paranın göz kör olsun :) italyanlar, yunanlar, ispanyollar bizim gibiler "hallederiz" modundalar. en kıl 2 ırk bir fransızlar bir almanlar. almanlar ille de güvenlik derler özellikle bu biraz fazla can sıkar. serttirler. bir konu olmaz derlerse imkanı yok olura çeviremezsiniz onu. ama asıl sorun fransızlar. 1500 sayfalık bir proje düşünün her sayfasına bakmak isterler. siz sıkılırsınız onlar sıkılmaz. ciddi kıldırlar. gerekirse uzatma alırlar 3 günlük işi 2 haftada kontrol ederler. bunları anlatmamın sebebi çatı ile uğraşan firmanın fransız olması. ciddi anlamda nokta nokta denetleme yapıyorlardır eminim ki. biz sadece para kazanmayı düşünüp herşeyi maddi açıdan yapıyorsak onlar da herşeyi prestij için yaparlar parayı önemsemezler. şimdi bir de bu yönden düşünün çatının gecikme sebebini. biz "kardeşim x milyon euro verdik çatı için bitsin hemen" diyoruz ama onlar gerekirse bir kaç ay fazla çalışalım "para kaybedelim ama prestij kaybetmeyelim" modundadırlar eminim ki. mühendislik ülkemizde çok ileri seviyelerde değil o yüzden serzenişleri anlıyorum bir çok kişide ama biraz sabırlı olmakta yarar var gerçekten. bu adamlar bu işi bitirdiğinde emin olun iyisi olacaktır. bir türk firmaya yaptırsaydık o çatı şimdiye çoktan kalkardı ama sonrası için ciddi sıkıntılar yaşardık. geç olsun fransız olsun hiç mühim değil benim açımdan. siz de takılmayın bu kadar dünyanın sonu değil :) saygılar herkese iyi geceler.
bu tahlilden sonra bir fıkra geldi aklıma.
fransızın biri türk arkadaşına siz türkler hep para için çalışıyorsunuz biz ise şerefimiz için çalışıyoruz demiş ;türk cevap vermiş herkes kendinde olmayan için çalışıyor o zaman demiş  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

çatı yarın kalkıyor mu :D
hayır kalkmayacakmış bugün amigo birol vardı ona sordum

Çevrimdışı İhsan

@Efe bu is de bir sorun var kardesim. ilk kaldirma isleminin ustunden 10 gunden fazla zaman gecti. bulonlarla sorun var dendi onlar onarildi hala sorun var belli ki. birilerinin gidip ogrenmesi lazim sorun neyle alakali. acikcasi ben artik korkuyorum halatlarla falan alakali oldugundan. cunku gorduklerimiz hep kismi kaldirma islemleri oldu.

Turkiye'de olsam bin defa gidip ogrenmistim, ama boyle durumlarda sizlerden haber bekliyoruz. Bir sorun oldugu kesin ama ne denli buyuklukte onu bir an once ogrenmek lazim.

Sorun halatlarla ilgili değil.
Halatlara yük verilince bazı mickey mousler kalkıyor, bazıları kalkmıyor. Yani hepsi aynı anda kalkmıyor. Halen daha bazı ayaklar yukardalar.
Bundan dolayı çapraz bağlantıların bazıları fazla yük alıyor bazıları gevşiyor. Bunun 'fine tuningi' yapılıyor. Yani çapraz bağlantıların ayarı yapılınca devam edilecek.
Çatı kaldırma işlemi bir nevi iterasyon metoduyla ilerliyor. Sabır lazım
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Sorun halatlarla ilgili değil.
Halatlara yük verilince bazı mickey mousler kalkıyor, bazıları kalkmıyor. Yani hepsi aynı anda kalkmıyor. Halen daha bazı ayaklar yukardalar.
Bundan dolayı çapraz bağlantıların bazıları fazla yük alıyor bazıları gevşiyor. Bunun 'fine tuningi' yapılıyor. Yani çapraz bağlantıların ayarı yapılınca devam edilecek.
Çatı kaldırma işlemi bir nevi iterasyon metoduyla ilerliyor. Sabır lazım
Sağol İhsan.

Çevrimdışı halvetifarazi

yarın kontrol günü kontrol yaparlar. cmrts pazar zaten tatil seçim vs. pazartesiye sarkar. pazartesi son kontroller. haftaya çarşambaya allah kerim. sonra tekrar cuma tekrar pazartesi vs vs vs.

Çevrimdışı Tugay

Ölmeden ilk üçlüyü görmek istiyorum yoksa gözüm açık giderim.

Çevrimdışı siyah-1903

sanırım seneye de yetişemez bu gidişle
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı halvetifarazi

1 ay sonra kar yağmaya başladı mı o zaman göreceğim ben. 3 ay kış bitsin diye bekleceğiz. şu güzel havaları çok ararız.

Çevrimdışı Tolga

Havalar iyice bozmadan şu çatıyı kaldırabilsek çok iyi olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şu konuyu söyliyimde komplo teorilerinizi ona göre dizayn edin. SJ'lerin geri bırakması yok diye söylendi.  :evillol:
:bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Ersoy

Havalar iyice bozulunca birde meteoroloji takip etmeye başlayacağız. :evillol:
Bundan sonra her sene!