Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5893511 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harunmustak

yüreğimize su serpin @Necmi abi. Bu çatı kalkar mı? belirsizliktir gidiyor
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatı Felan Kalkma yok Başkan Bizi Yiyor Resmen  :akuma:
Ölü taklidine Devam Başkan  :nargile:

Çevrimdışı can1903

Harbiden Ekim ayıda bitti.

Dİyecek bişey yok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gomez_33

Bu çatı inşaatı artık kabak tadı vermeye başladı. Ya tamam zor iş mühendis değiliz biz ama biraz kaldırdık dediler kontrolde kontrol ben anlamıyorum abi heralde bu çatının kalkması mumkun değil ben başka anlam veremiyorum. Hergün şu gun şu gun kalkacak o gün geliyor erteleniyor ekim 20 lerde havada olacaktı güya.

Çevrimdışı Ensar

yok bana 4-5 gün denmişti ama başkası 2 gün dedi sanırım kereme
iz inşaat mühendisleri 2 gün demişti ama günde bir metre çekileceğini bjk_mabet de
onayladı benim duyduğum bilgi doğru gibi duruyor.
Tamamdır abi , bence bu seneyi gözden çıkarmak gerek , en iyi ihtimal iki üç maç oynarız diye konuşuluyor ve hala çatının kalkmadığı bir ortamda bu sene zor boşuna heveslenmeye ve acele etmeye gerek yok , bırakalım yavaş yavaş yapsınlar , allah korusun herhangi bir kaza durumunda herşey biter , çatının devrilme kazasında nasıl halatlarda hasar olmadan kurtulduk bi düşünmek gerek , orda halatlardan biri zarar görmüş olsaydı bu sene hayal olurdu , ordan ders almak gerek taraftar olarak , bence.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Almanlar varken fransizlara guvenip yaptirirsan olacagi bu.

Abicim nereden biliyorsun konuşulmadıģını.Almanların programı belki çok dolu idi takvime uyamadıkları için Mecbur Fransızlar seçildi belki.

Çevrimiçi Necmi

Bence çatı konusundaki bu ketumluk hiç hayra alamet değil. Necmi Abi ve @bjk_mabet niye bir açıklama yapılmıyor?

neden açıklama yapılsın adamlar işmi yapacak açıklamamı yapacak
hoş yaptıklarındada yerin dibine sokuyorsunuz
Dünya üzerinde hangi işde hangi şirket kalkmış açıklama yapmış
bak havaalanı inşaatı var oda bizim paramızla yapılıyor varmı bir bilgin
yada körfez geçişi inşaatı var ne biliyorsun
bu güne kadar bir açıklama yapıyorlarsada bunu sadece taraftarın merakını gidermek için
yapıyorlardı yoksa mecbur olduklarından değil zaten normal olanı yapılmaması
ne açıklamasından bahsediyorsun resim çekmek bile yasak bunu biliyormusunuz
çatı bölümünü şirketin kendi güvenliği koruyor Beşiktaş güvenliği bile karışmıyor
şirket işini yapmakla yükümlüdür bilgi vermekle değil siz iş dünyasını ne sanıyorsunuz
bende iş yapıyorum şantiyelerde ve yaptığım işle ilgili bilgiyi iş sahibine bile vermem
bunlar ticari sırlardır yaptığım işin şantiye dışı üretimini nerde yaptığımı bile bilmezler
söylemek mecburiyetinde değilim zaten söylersende kötüye kullanılır. Geçen arkadaş bir şantiyeye mermer
satıyordu adamlar gelen kamyonlardan adresi almışlar ve direk arkadaşı bypass etmişler.
bu firmada dünyanın en zor çatılarından birini yapıyor ve bununla ilgili bir bilgi vermek istememesi
açıklama yapmaması gayet normal bir durum sen kendini düşünüyorsun adamın kaç tane rakibi var biliyormusun
düşünün membran konusunda Türkiyede kaç firma çıktı kötülemeye başladı yok ucuz olduğu için
kalitesiz mal seçilmişmiş yok stadda uygun bir malzeme değilmiş ya binaya uygun olanın stada uygun olmaması diye bir
durum olurmu stadı özel kılan ne birde ucuz dedikleri malzemenin aslında etfe den daha pahalı olduğu ve
daha özellikli olduğu ortaya çıktı
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 14:29:59 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Tamamdır abi , bence bu seneyi gözden çıkarmak gerek , en iyi ihtimal iki üç maç oynarız diye konuşuluyor ve hala çatının kalkmadığı bir ortamda bu sene zor boşuna heveslenmeye ve acele etmeye gerek yok , bırakalım yavaş yavaş yapsınlar , allah korusun herhangi bir kaza durumunda herşey biter , çatının devrilme kazasında nasıl halatlarda hasar olmadan kurtulduk bi düşünmek gerek , orda halatlardan biri zarar görmüş olsaydı bu sene hayal olurdu , ordan ders almak gerek taraftar olarak , bence.
Kardeşim fransız firma kazadan sonra çok arıza çıkartmış
ciddi hesap sormuş siz nasıl benim adımı böyle bir kazanın içine sokarsınız
diye ve bundan sonra böyle bir şeyin en ufak bir şüphesini bile yaşamak istemiyorum demiş
ve milyonda bir bile risk görsem ben buna izin vermem demiş ve o günden beride iç denetim
en son noktasına kadar defalarca yapılıyor fransızlar ikna olmadığı sürece o çatı kalkmıyor
ve fransızlar bu konuda çok hassaslar.

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Stad yüzünden çatıya ayar oldum bitsin artık biran önce.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Kartal1903

diye ve bundan sonra böyle bir şeyin en ufak bir şüphesini bile yaşamak istemiyorum demiş
ve milyonda bir bile risk görsem ben buna izin vermem demiş ve o günden beride iç denetim
en son noktasına kadar defalarca yapılıyor fransızlar ikna olmadığı sürece o çatı kalkmıyor

adamlar haklı abi bız Türkler yapsaydık şimdıye 10 defa kaldırırdık beklı ama ya bırılerı ölürdu ya buyuk bı kaza olurdu hep bı acelemız var
BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

ikaz ettim ondan sonrada stad dışı konuları silmeye başladım ama siz göndermeye devam ediyorsunuz
ben mod onayına mecbur bırakmayın burda konuyu saptırmayalım burası sponsorluk veya renklilerin bütçelerinin konuşulacağı
bir başlık değil stadla ilgili diye sponsorluklara göz yumuyoruz ama bu kadarda değil sürekli bir sidik yarışında olduğunuzuda
görüyorum ve çözemiyorum neden kendinizi başkasıyla mukayese ediyorsunuzki bu bir ezikliktir.
Herkesin şartları imkanları ve yarattığı olanaklar farklıdır. Heleki taraftarlık kimliği ortada olduğu sürece ne rakamların bir
önemi kalıyor nede başka bir şeyin zenginin biri takımını çok seviyordur çıkartır değerinin on katını verir şimdi bunumu ölçü
alacağız ne kadar anlamsız bir tartışmanın içindesiniz birde bunun için bizim zamanımızı çalıyorsunuz

Çevrimdışı Ensar

İyi de yapıyorlar bence abi , en güvenilir şekilde yapılsın , önümüzde ki sene hayırlısıyla güzelce açarız inşallah.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı ozan062

2 milyon euro kötü rakam değil. Şu krizde iyi rakam.

Ancak eski açığın 1 milyon dolara gitmesi kabul edilemez. O anlaşma tribün sponsorluğu mu hala bilmiyoruz mutlaka açıklama getirilmesi gerek.

kapasitesi düşük diye olabilir mi bi ihtimal hani oradan yırtabilirler?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

abartmayalım cok cabuk eneramoları sezerleri pedroları sametleri ugurları q7yi oynamtmayıp maası odemeyi, pektemekle ersanla uzatmaları cok cabuk unutuyoruz

sakın bu tip ispatlara vs girmeyelim üzülürüz bosuna simdi mis gibi havayı bozmayalım
taraftarlıgada bir yere kadar yani :bandit:
ya yazılanı okumuyosun veya okuduğunu anlamıyorsun seni üzmemek için değil ama forumu meşgul etmemek için burada kesiyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

10. ve 25. dakikalar arasını izlemenizi öneririm. Biraz teknikte olsa Başkan Beşiktaşın başına geçtiği günkü borcun 430 milyon TL değil 600 milyon TL olduğunu açıkça ispatlıyor. tam ibretlik bir durum
Videonun 10 ve 25. dakikalar arasını izlemenizi önerirrim. Gelmişini geçmişini unutmamak adına çok öenmlidir.  Gerçek rakamların tek tek divanda anlatıldığı bu konuşmada klübün borcunun dolar bazında yapılan stad vs. yatırımlarına rağmen hiç artmadığı açıkça ispatlanmaktadır. Okumakta veya anlamakta sıkıntı yaşandığı görüldüğünden  :D görüntülü mesajı tekrar iletiyorum. 

Çevrimdışı Burak Akay

Bence Çatı bi seviye kaldırıldı altlarına takoz gibi birşey koyuldu sonra yeniden o takozlar üzerine indirildi işaretlediğim yerdeki halat gergin değil mesela ama oda aynı seviyede duruyor diğerleriyle
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı empisayn

şuan devam eden kaldırma işlemi necmi abinin söylediği gibi 10 kişiyle oluyorsa ( ki sanırım onların hepsi mühendis ) kaza ile uzaktan yakından alakası olmayan konular yüzünden evhamlı davranıyorlar . kaza insan hatasıyla oldu , şuan yapılan işlemde hem makinalar daha çok ön planda hem de bu işlemi yapanlar daha kalifiye elemanlar .

bu seviyede insan faktörünün devreden çıkması lazım her şey matematik , hesaplama üzerine . hiçbir mühendislik ürünü kusursuz değildir bize okulda boşuna öğretmiyorlar güvenlik katsayısını , hata payını , mühendislik etiğini .

bu kadar evhamlı ve hesap yapan firmanın her kaldırma arefesinde '' ama bazı halatlara çok yük biniyor :( ''  bahanesiyle gelmesi artık bana inandırıcı gelmiyor .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ALBATROS

1 ay sonra çatı hala bu seviyede olursa şaşırmam  :bandit:

Çevrimdışı Ferhat Türk

fransızlar çatıya da fransız. Yazık giden günlere
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

kasim ayinida cati kaldirma islemiyle gecirecegiz belli oldu kalkti kalkmadi tartismalari bitsin ne zaman v halatlar yerlerine takilir cati kalkmis olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

yılbaşına kadar çatıyı bitirmemiz lazım tamamen eğer bitmez ise stadı bırakın 19/03'e önümüzdeki sezona bile zor yetişir.Ayrıca kış geldi artık çetin geçicek deniyor kar var yağmur var illaki çalışmayı etkileyecek.Yaz aylarında bu çatı bitmeliydi öyle planlanmalıydı en azından ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş.
İyi Günde Kötü Günde