Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5893364 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

10. ve 22. dakikalar arasını izlemenizi öneririm. Biraz teknikte olsa Başkan Beşiktaşın başına geçtiği günkü borcun 430 milyon TL değil 600 milyon TL olduğunu açıkça ispatlıyor. tam ibretlik bir durum

Çevrimdışı Kadir G.

Spor Toto 2 milyon euroya denk gelirken denizbank 1 milyon dolar yine de baya fark var. Bir şey çıkacak o anlaşmadan ama bekleyelim bakalım.

Evet o tribün sıkıntılı. Yeni açığın eski açıktan fazla olmasa saçma geliyor bana. Deniz tarafı her zaman daha pahalı olmalı.

İkisini de kapa bildirseler de netlik kazansa artık.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fikret Orman: "Denizbank'tan sonra kale arkası tribünü için de Spor Toto ile 5 yıllık anlaştık. Yıllık 6.5 milyon TL alacağız."  böyle bişey demiş başkan kaçırmışta olabilirim..

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 29 Ekim 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu yönetim döneminde borcun aslında reel olarak 1 TL artmadığının ispatıdır.

Çevrimdışı Kadir G.

@Çağrı şampiyon olursak  +1 den dolayı yayın gelirimizde azda olsa artış olacak mı? Şampiyon olan takıma kupa için ne kadar veriliyor biliyor musun?

Şamiyonlar ligine gidersek zaten 20 milyon euroya kadar gelir elde edeceğiz yanlış mıyım?

Çevrimdışı FARUK

Bana da öyle geliyor.

Zaten Milliyet'in haberine baktım şimdi bunların lobisi hakikaten inanılmaz.

Opel'i hem yıllık 1.6 ödüyor hem de tribün için ayrıca 4 ödüyor göstermişler.

Yetmemiş General Motors'u Opel'den farklı bir sözleşme olarak daha göstermişler. Oysaki anlaşma aynı anlaşma.

geçen @Necmi abinin yazısını hatırlatayım çagrı bir çok olay dönmüş olabilir finansal fair lay la ilgili güncel durum bunu gösteriyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 13:23:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
geçen @Necmi abinin yazısını hatırlatayım çagrı bir çok olay dönmüş olabilir finansal fair lay la ilgili güncel durum bunu gösteriyor

Tam olarak bir şey bilmek zaten bizde bile mümkün değil.

Ancak Galatasaray ve Fenerbahçe bu konuda @Necmi abinin dediği gibi tam kapalı kutu. Fener sadece  dernek borcu açıklıyor mesela şirketle birleşince 1.4 milyarlar konuşuluyor.

Gs alacaklarını düşüp 900 açıklıyor ama 10 yıllık alacağını bile katarak hesaplıyor çıkınca 1.7 milyarlar konuşuluyor. Bir yerde patlayacak bu işler ama bakalım nerede.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Vodafone Arena 29 Ekim 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

@keremfrat1 teşekkürler fotolar için
yeni açık arkasındaki parçalar taşınmaya başlanmış içeri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 13:28:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı şampiyon olursak  +1 den dolayı yayın gelirimizde azda olsa artış olacak mı? Şampiyon olan takıma kupa için ne kadar veriliyor biliyor musun?

Şamiyonlar ligine gidersek zaten 20 milyon euroya kadar gelir elde edeceğiz yanlış mıyım?

%10'u şampiyonluk sayısına göre dağıtılıyor sanırım. Artıl illa ki olur ancak 20 milyondan 22 milyon liraya çıkar ortalama çok artış olmaz. Rakipler bizden 10 milyon fazla alıyor bu kategoride.

Tek katılırsak yaklaşık 20 milyon euro tek olmazsa 16 civarı sadece gruplara kalmak bile doğrudur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sezer94

Almanlar varken fransizlara guvenip yaptirirsan olacagi bu.
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ekrembaser

Kimse aslında net bir bilgi vermiyor çatıyla ilgili kerem kardeşim foto gönderip gidiyo bjk mabet kaldırma işlemi başladığı günden beri yok Necmi abi baya ketum bu konuda bence kulüp dışarı bilgi sızmasını istemiyo olabilir. Bırakalım artık akışına eninde sonunda kalkacak o çatı.

Çevrimdışı Ersoy

Almanlarla anlaşamadık mı çatı işi için yoksa biz mi fransızları tercih ettik ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi kaldirilmaya basladıktan sonra 2 gün içinde tamamen kalkmış olacak dediğinde çok sevinmiştim çünkü günde 1 metre felan kalkacak 20 günde zirveye ulaşır deniyordu , keşke günde 1 metre kalksa ona bile razıyım , gerçi artık bıraktım ben çok kafayı takmamaya çalışıyorum yapıyorlar ışte biz stresten kafayı yesek ne değişiyor sanki :)
ben 4-5 gün içinde kalkacak dedim benim aldığım bilgi bu yönde idi  @Ensar

Çevrimdışı Serdkar

Bizim bu Fransizlara anlasmada madde yokmu belirli bir vakitde islerini bitireceksin diye...Vaktinde kaldiramiyorlarsa neden tazminat icin basvurmuyoruz...
17 M€ yakin para verecegiz ... Az para dgl

Çevrimiçi Kartal Ç

Büyük takımlarla açılış yapmanın yanında dünyanın staddan haberdar olmasının güzel bir yolu daha var. Madem böyle güzel bir lokasyonda bir mabet inşa ettik ve içinde de moda merkezi var, o zaman Victorias Secret Fashion Show 2016 için seneye firmaya Vodafone aracılığıyla bir davette bulunuruz. Acun sayesinde istanbulu bilmeyen top model kalmadı zaten :D Hem moda merkezimiz dünya moda camiasında tanıtılmış olur ve uzun vadede moda merkezi gelirimiz artar hem de firma için zengin orta doğu pazarına yakınlaşma olur. VS'nin iki kıtanın birleştiği yerde boğaza karşı böyle bir fırsatı kaçıracaklarını sanmam. :biggrinking:

Bu arada başkanın tribün sponsorluklarıyla ilgili detayları ve sözde muhalefetin stad maliyetiyle ilgili safsatalarına cevabını 15 kasımdaki divan kurulu toplantısında açıklayacağını düşünüyorum. Divan baya hararetli geçecek gibi.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 14:01:00 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Kartal39

Rakamlar bize düşük gelebilir. Bu anlaşmalar yapılırken mutlaka baz alınan kriterler vardır. Ver elini deyip kurban pazarlığı şeklinde yapılmıyordur herhalde. Ha belki firma sahibi takımımızı tutuyorsa mutlaka bu kriterlerin dışına çıkılıyordur ancak kurumsal şirketlerle yapılan görüşmelerde bu çok zor. Biz biraz çabuk galeyana geliyoruz galiba rakiplerin rakamlarını tam öğrenmeden vurun abalıya yapıyoruz.
Başkanın en son eleştirileceği konuların başında sponsorluk anlaşmaları gelirken fırsat bulduk eleştirelim demek için bile tüm fırsatlar kollanır oldu. Tamam peki Başkan yetersiz diyelim eleştiren arkadaşlar alternatiflerini de yazsınlar buraya onlara ne eleştiriler gelecek  birde onu görelim.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bize ne gs nin gelirlerinden yeri burasımı burası stad başlığı
ve sadece stadla ilgili inşaat işlerinin konuşulması gerekir müdahale etmeyeyim diyorum uzattıkça uzatıyorsunuz.

Çevrimdışı Sezer94

ve sadece stadla ilgili inşaat işlerinin konuşulması gerekir müdahale etmeyeyim diyorum uzattıkça uzatıyorsunuz.

Abi burada sponsor mevzusu yapilmasi degilde uzatilmasi cok bayiyor ya.
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı selçukaras

Abi kusura bakmada gec bile kaldin. Anlamsiz sacma ve gereksiz bir sekilde tartisiyoruz. Gercekten yeter. Arkadaslar maca gidin kombine alin kulube uye olun. insallah hepsi zamanla duzelecek. Baska bir sayfa acip orada devam edin lutfen.

Çevrimdışı Ensar

ben 4-5 gün içinde kalkacak dedim benim aldığım bilgi bu yönde idi  @Ensar
Şöyle hatırlıyorum abi , sana 2 gün denmişti sen bize 4-5 gün demiştin hadi biraz yavaş olsun mantığıyla , yanlış hatırlıyorda olabilirim tabi , neyse 2nin 5in önemi yok artık zaten :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cadavra

Ben catı kalkmaya basladıktan 10 gun sonra havada olacagına da ınanmamaya basladım artık

Çevrimiçi Necmi

Şöyle hatırlıyorum abi , sana 2 gün denmişti sen bize 4-5 gün demiştin hadi biraz yavaş olsun mantığıyla , yanlış hatırlıyorda olabilirim tabi , neyse 2nin 5in önemi yok artık zaten :)
yok bana 4-5 gün denmişti ama başkası 2 gün dedi sanırım kereme
iz inşaat mühendisleri 2 gün demişti ama günde bir metre çekileceğini bjk_mabet de
onayladı benim duyduğum bilgi doğru gibi duruyor.

Çevrimdışı tedd

Bence çatı konusundaki bu ketumluk hiç hayra alamet değil. Necmi Abi ve @bjk_mabet niye bir açıklama yapılmıyor?

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı kadir137

@keremfrat1 fotoğraflar için teşekkürler abi.
bana kalırsa bu çatı kalkmıştır. 3-5 cm belki de ama kalmıştır  :super: :tabe:

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.