Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897613 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

Ya velevki fenerbahce kapisini acti verdi stadi biz birbirimizi biliriz de orda ne koltuk kalir ne tualet ne bi sey yakmaya kalkan bile cikar adamlar bunu dusundugunden dolayi vermiyo bence gs de ayni sekilde ama benim kizdigim konyanin vermemesi asil bi mac verdi ama dierine yok cekti.

Çevrimdışı KUMANOVALI

kardeşlerim

maceraya gerek yok

AIK Solna takımıyla nostalji maçı yapılır

bir de imkan ve ihtimal var ise ilk gol hologramla SEBA ya attırılır :ok:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmet türker

bence çatının geç kalıyor olması halatların fazla yükü çekecek olması olmalı ,tabi uzmanlarının söyleyecekleri önemli benimki bir tahmin...

Çevrimdışı tedd

Necmi abi şu an kaldırma işlemi devam ediyor demişti 2-3 saat önce. Bi gelişme var mı acaba. En azından bi yarım metre kadar kalksaydı bugün, kendi aramızda boş yere tartışmaya girmemizi engelleyecek kadar kalkaydı

Necmi abi de burada tahminlerini paylaşıyor şu anda. İçeride mabet gibi kaynaktan bunca zaman bilgi gelmemesi inşanı düşündürüyor. Mabet çıksa bir açıklama yapsa. Geçen gün mesela son 24 saat demişti. 36 saatten fazla geçti halen çatı yerde. Demek ki bir sorun çıkıyor her denemede. Artık ben böyle olduğunu düşünüyorum. Yoksa mabetin yalan söyleyeceğini sanmıyorum. Takipçi kastıracağını da düşünmüyorum. Yük bindirince bir yerlerde bir hata veriyor heehalde çatı.

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kardeşlerim

maceraya gerek yok

AIK Solna takımıyla nostalji maçı yapılır

bir de imkan ve ihtimal var ise ilk gol hologramla SEBA ya attırılır :ok:
En mantiklisi bu :ok:
Hatta mumkunse kapanis Golunu atan Holoskoda cagrilip 1 macligina bizim takimda oynasin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@bjk_mabet sesime gellllll

buralar karışmadan bizi aydınlattttt

Çevrimdışı warofpoet

stadın açılışı sezon sonuna gelmezse zaten ne renkliler ne de barcelona ile açılış yapılır.. bence sezon ortasında hangi lig maçı denk geliyorsa onunla açacağız. İçimden de Antalyaspor maçı geliyor. onlarla açmak daha zevkli hem  :evillol: :evillol: :evillol:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı pascal26

Oooo. Transferin sonunda bi ortasaha alınmadı diye forumda, bu takımdan hiçbişey olmaz diye dövünen bi iki arkadaş vardı. Fb bizi ikiye katlayacaktı falan. Çatıda sorun görünce hemen gelmişler.

İnşallah o günlerde yazdıkları için de bi pardon demişlerdir. Ben pek göremedim de :evillol:

Çevrimdışı sozkul

önemi yok necmi abi kalkti kalkmadi boşverelim gitsin zaten herkes kendi kafasina gore yazip duruyor 3 metre kalkinca foto koyariz o zaman inanir herkes

Sevgili @Efe, bu ifadeni biraz agresif buldum, gördüğümüze göre bir yorum yapıyoruz, yanlış yorum yapıyor ya da yanlış görüyor olabiliriz ama kafadan atmasyon yapmıyoruz. Negatif yorumları yasaklayın bu sorun çözülür bence. mesela kalktı  ifadesi serbest ama kalkmamış ifadeleri yasak olsun.  :)

Çevrimdışı Karabay

Çatı dün kalkmıştı hani. Yine oturuyor iskelenin üzerinde. Yinemi sorun var.

Çevrimdışı Necmi

güzel kardeşim

aşağıdaki linkteki fotolardan hangisinde kalktığına dair bir emsal var

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-fotograflari-28-ekim-2015-12-30.html

dün gösterdiğine gelince
bundan bir hafta evvelde havada foto vardı ama kalkmamıştı !

bir önceki mesajımda da belirttim

@KUMANOVALI  bak burda desteklerden yukarda duruyor çatı  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi de burada tahminlerini paylaşıyor şu anda. İçeride mabet gibi kaynaktan bunca zaman bilgi gelmemesi inşanı düşündürüyor. Mabet çıksa bir açıklama yapsa. Geçen gün mesela son 24 saat demişti. 36 saatten fazla geçti halen çatı yerde. Demek ki bir sorun çıkıyor her denemede. Artık ben böyle olduğunu düşünüyorum. Yoksa mabetin yalan söyleyeceğini sanmıyorum. Takipçi kastıracağını da düşünmüyorum. Yük bindirince bir yerlerde bir hata veriyor heehalde çatı.

ben çatı kalkıyor şu anda dediğimde tahminmi yaptığımı sandınız :upto:  @tedd

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sanırım açılış maçını kiminle oynayacağımıza biz değilde vodafone yetkilileri karar verecek. Malum , dünya çapında bir takım getirirlerse dünya çapında reklamlarını yapacaklar. Barcelona da öyle masrafına gelmez yüklü bir bedel ister ve bunu da vodafone karşılar. Ben kendi adıma, yukarıda bir kardeşimizin belirttiği gibi  bize stadlarını açan takımlarla oynayıp direk ve dolaylı olarak mesaj vermek isterdim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı terol1903

Stada artık eskisi kadar sık bakmıyorum. Boşuna stres yapıyorum. Adamlar mis gibi yapıyor. Önemli bir gelişme olursa da haberimiz oluyor zaten.
Bu arada Vodafone ile yaptığımız göğüs sponsorluğu anlaşması 5 yıllık $29M.  Harbiden dev anlaşma. Bir de zavallı gs nin anlaşmasına bakın. Doğru yoldayız. Bunları da konuşalım :bandit:
Siyah - beyaz güzel renklerdir !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mrred

Ben Mehmet Demirkol'un söylediklerine katılıyorum beşiktaş camiası büyüklüğünü bu şekilde bir kez daha gösterir. Sonuçta kan davası yok bu camiaların arasında ki olsa bile bir şekilde son verilmeli bu saçmalıklara aramızda sadece sportif rekabet var biz birbirimize düşman falan değiliz.Bjk olmazsa Fb olmaz ya da Gs olmaz. Benim babam FB li ama ben Beşiktaşlıyım birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor.Onların bize stadlarını vermemesi yanlış ama Beşiktaşlılık kötülüğü başından iyilikle ve erdemle savabilmektir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Sanırım açılış maçını kiminle oynayacağımıza biz değilde vodafone yetkilileri karar verecek. Malum , dünya çapında bir takım getirirlerse dünya çapında reklamlarını yapacaklar. Barcelona da öyle masrafına gelmez yüklü bir bedel ister ve bunu da vodafone karşılar. Ben kendi adıma, yukarıda bir kardeşimizin belirttiği gibi  bize stadlarını açan takımlarla oynayıp direk ve dolaylı olarak mesaj vermek isterdim
aslında haklısın açılış olmasa bile osmanlı başakşehir ve konya ile dörtlü turnuva yapmak lazım
hatta ödüllü bir turnuva alır onlarıda onure etmiş oluruz yazın olur hem hazırlık maçı olur hemde herkesden önce
onları stadda öncelikli ağırlamış oluruz ve iyide bir kapak olur anlayana

Aynen oyle :claps: :claps:
Aik stolkhomda olur abi Inonunun acilisini yapan takim sonucta @KUMANOVALI abinin dedigi gibi imkani varsa Hologramla Sayin Süleyman Sebaya da Gol attirlirsa mukemmel olur
Edit : Aik solna hep karıştırıyorum yahu :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 16:47:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı TALAT

nacizane bir gorusumu bildirmek istiyorum. dun bu saatlerde cati yine kalkmadi, kalkmayacak, uzayacak, neden baska firmaya vermedik, neden bu kadar komplike cati secildi diye ortaligi yangin yerine ceviren; kisisel gorusum olumsuzluktan beslenen bazi arkdaslar cok degil bir iki saat sonra mabed cati kalkti dediginde ortaliklarda gorunmedi.
bugun giriyorum siteye yine cati kalkmamis, dalga mi gciyorlar bunlar vs vs. yine sayfalar dolmus.
cati kalkmis ya da kalkmamis olabilir. bilemiyorum ama bizim muhaleftten anladigimiz malesef ulke olarak bu. koltuk sayisindan maliyet cikarma, cati kalkmasin da secimde koz olmasin diye dusunmr(kimse kusura bakmasin boyle zatlar var).
ortak paydamiz ulke, takim vs olmadigi surece yani kisisel hesaplar pesinde kostugumuz surece gelecegimizden endise ederim.
saygilar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Necmi

Ben Mehmet Demirkol'un söylediklerine katılıyorum beşiktaş camiası büyüklüğünü bu şekilde bir kez daha gösterir. Sonuçta kan davası yok bu camiaların arasında ki olsa bile bir şekilde son verilmeli bu saçmalıklara aramızda sadece sportif rekabet var biz birbirimize düşman falan değiliz.Bjk olmazsa Fb olmaz ya da Gs olmaz. Benim babam FB li ama ben Beşiktaşlıyım birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor.Onların bize stadlarını vermemesi yanlış ama Beşiktaşlılık kötülüğü başından iyilikle ve erdemle savabilmektir.
iyi o zaman yarın ihtiyaçları olduğunda stadıda veririz o zaman :bandit:
bunun adına büyüklük denmez yalakalık denir. sokaktaki taraftarla işimiz yok
ama bu kulüpler yok olmanın eşiğinde olsun tek çaresi bizde olsun veren (Hakaret Yasak)₅.

aslında haklısın açılış olmasa bile osmanlı başakşehir ve konya ile dörtlü turnuva yapmak lazım
hatta ödüllü bir turnuva alır onlarıda onure etmiş oluruz yazın olur hem hazırlık maçı olur hemde herkesden önce
onları stadda öncelikli ağırlamış oluruz ve iyide bir kapak olur anlayana
Kesinlikle katılıyorum @Necmi abi
Konya, Osmanli , Basaksehir , Stokholm ve Elazığ 6 li yapalim turnuvayı :bandit:
Bu takimlar hakediyorlar bunu
Elazigda oynamadik ama Besiktasa kapimiz sonuna kadar acik demeleri bile yeterli bir sebep..
Stokholm zaten belli neden cagrilmasi gerektigi..
Edit : Solna olacak o hep karıştırıyorum..
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 16:45:50 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı TALAT

abi ben bu yaz bir vodafone cup bekliyorum acilisi icin olmasa bile
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Erdem Çözer

ama bu kulüpler yok olmanın eşiğinde olsun tek çaresi bizde olsun veren (Hakaret Yasak)₅.

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı mrred

Abi bence onlar yok olunca bizim bir değerimiz olmaz.Çünkü bizim futbolumuz yerel avrupada ya da dünyada bir başarımız yok işte tam da bu rekabetten besleniyor.O rekabet olmazsa biz de yok oluruz.
The great gig in the sky

NOKTA !! :claps: :claps: :claps: :claps: