Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5906624 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 10:38:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
vodafone arenayi acmak icin ici icine sığmıyordur oda o ani bekliyor herkes gibi :)
istiklal marşını dikkat ettim söylemedi kafa yukarda kulağını vermiş akustik nasıl ses boğuluyor mu diye inceliyordu.
en iyi akustiğin burada olacağına eminim herşeyi hesaplamıştır bir biteydi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Emre.Guler

Dün basın toplantısı var diyen Gazeteci Eray Emin Aydemir biraz önce Vodafone Arena da check in yapmış biraz dan belli olur artık neyin ne olduğu

Çevrimdışı makif1903

Değerli arkadaşlarım ,hani 300 misafir 500 misafir diye bahsettiğiniz arkadaşlardan biriyim nicedir.Üye olalı 2 ayı geçti sanırım ama pek aktif olarak aranıza katılamıyorum işimin yoğunluğu dolayısıyla.Ama buradaki öğrendiğim takip ettiğim işler hakikaten dehşet verici.Bir inşaat teknisyeni kadar bilgi sahibi oldum sayenizde.Hepinize teşekkür ediyorum.İyi varsınız iyiki değerli vaktinizde bizi aydınlatıcı olacak kadar koca yüreklisiniz. Stadımızın en yakın zamanda sağlıklı bir yekilde bitmesi dileğiyle ,büyüklerimin ellerinden ,küçüklerimin gözlerinden öpuyorum. 

Çevrimdışı Burak Akay

koltuk baskınına gidecez diyordunuz gittiniz mi bilgileri paylaştınız mı forumda...
Abi gittim ama bilgi vermiyorlar İlhan abiyle görüştüm oda farklı bir koldan bilgi beklediğini söyledi en kötü şartda bir iki gün içerisinde tekrar gideceğiz ilhan abiyle beraber
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

bence catının kalkmama riski ve daha nicesi için basını oraya cagırmak büyük bir baskı unsuru

umarım farkındadırlar bir anlık coskuyla baska işler olmaz İnşallah... Kesin kalkacak deyip 5kere kalkmayınca insan düşünmeden edemiyor :)

güven kalmadı:D Allah bilir kaldırırlar bi 10 dakka sonra tekrar indirirler :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı idil

3 gündür koşturuyorum okulda hep sınavlarım vardı. Nedir durum abiler son yorumlara göre pazartesi de kalkamamış ?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı FARUK

Değerli arkadaşlarım ,hani 300 misafir 500 misafir diye bahsettiğiniz arkadaşlardan biriyim nicedir.Üye olalı 2 ayı geçti sanırım ama pek aktif olarak aranıza katılamıyorum işimin yoğunluğu dolayısıyla.Ama buradaki öğrendiğim takip ettiğim işler hakikaten dehşet verici.Bir inşaat teknisyeni kadar bilgi sahibi oldum sayenizde.Hepinize teşekkür ediyorum.İyi varsınız iyiki değerli vaktinizde bizi aydınlatıcı olacak kadar koca yüreklisiniz. Stadımızın en yakın zamanda sağlıklı bir yekilde bitmesi dileğiyle ,büyüklerimin ellerinden ,küçüklerimin gözlerinden öpuyorum.

merhaba, hoşgeldiniz

Çevrimdışı aoguzd

3 gündür koşturuyorum okulda hep sınavlarım vardı. Nedir durum abiler son yorumlara göre pazartesi de kalkamamış ?

mabet dün twitterda son 24 saat diye paylaşım yaptı. bugün de stadda basın toplantısı var. beklemedeyiz.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Dun mabet son 24 saat demisti. Ve bugun bir basin toplantisi olacak diye biliyoruz. Baska da hayirlisi deyip bekliyoruz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Emre.Guler

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Ev gibisi yok pic.twitter.com/VbdhylNF04</p>&mdash; Eray Emin Aydemir (@ErayEAydemir) 27 Ekim 2015
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Çevrimdışı ErsinA.

Başkan dün antalyadan çatıyı inceleyip durdu.  Artık bugün kaldırmaları lazım.  :bandit:

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 11:21:46
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Emre.Guler

Kestiler yayını Aspor da aktif banka teşekkür konuşması yaptı başkan
Stad ile ilgili yapılan tüm anlaşmalar Stad açıldıktan sonra devreye girecek. Fakat Aktif bank Beşiktaşa güvendiklerini belirtip Finansman konusunda bize yardımcı oldular gibi şeyler anlattı Çatı bu hafta tavana çıka..... derken yayın kesildi

Çevrimdışı Serdkar

http://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin

izleyin fikret orman açıklama yapıyor

Ama aktif bank açıklaması

Is yerinde olmuyor...
Ne anlatiyor Baskan Emre Kardes

Çevrimdışı ahmetx

aktif bank bizi biz aktifbankı yağlıyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 11:31:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
haydi bismillah
işimiz rast gitsin
kazasız belasız sıkıntısız operasyon tamamlanır da haftasonu çatı en tepede olur inşaallah...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deadam

başını kaçırdım Aktifbank bize ne verecek.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz