Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901390 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

bu konuda tarih verilip verilip kalkmaması ve bununda gülücüklerle yazılması artık benim sinirimi bozuyo açıkçası çatı yada stad konusunda şaka kaldıramıycak duruma geldim bırak stadta çalışanı iz inşaatın başında duran adamın hatta çatı kaldırma işinin başında duran mühendisin bile nezaman kalkacağını bildiğini sanmıyorum.....

Çevrimdışı hic2222

bu konuda tarih verilip verilip kalkmaması ve bununda gülücüklerle yazılması artık benim sinirimi bozuyo açıkçası çatı yada stad konusunda şaka kaldıramıycak duruma geldim bırak stadta çalışanı iz inşaatın başında duran adamın hatta çatı kaldırma işinin başında duran mühendisin bile nezaman kalkacağını bildiğini sanmıyorum.....
Bir erteleme yok ama..
Bildiğim kadarıyla @bjk_mabet, son açıklamasında en iyimser yaklaşım pazartesi olur şeklinde bir ifade kullandı.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

yarın kaldırmaya başlanıyor kesin bilgi @Efe
büyük ihtimal maç yüzünden yarına ertelenmiştir. Bütün herkes Antalyada
Ben olsam başkan bende erteletirdim :D
inşallah abi oyledir ben kalkti haberi gelsin ondan sonra inanacagim artik  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kalyoncu

Artık kimsenin tarih verdiği yok ne kadar bilgi alınabiliyosa o biz aslında kendi kendimizi beklentiye sokuyoruz bir hafta önce kaldırılmış olsa marta yetişir diyoruz ekimin sonunda kaldırılsa gelecek sezonada yetişmez oluyo bianda ortasını bulamıyoruz birtürlü iz inşaatda bilmiyo haberi yok demek böyle birşey

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

kalkacagi gun kalkacak artik gunun hic bir onemi kalmadi ekim bitiyor ne zaman oynar yerinden o gun kalkmaya baslamis olur akisina birakin gitsin :bandit:
Saygısızlık olarak alma abi ama artık gına geldi günün hiç bi önemi yok laflarindan , damlaya damlaya göl olur hesabı , her geçen gün hatta saat bizi geri atıyor , acele olmasın düzgün güvenli olsun ama artık olsun yani yetti canımıza :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sinanMCMIII

Bence artık bırakalım tarihleri, günleri, kendimizi boş yere halat gibi germeyi. Oluruna bırakalım.
NE OLACAKSA OLACAK! KESİN OLAN GÜZEL OLACAK :super:  :ishock:

Saygılarla güneşli günleri görmeyi dibine kadar hak eden arkadaşlar
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı ensdndr

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Efe

Saygısızlık olarak alma abi ama artık gına geldi günün hiç bi önemi yok laflarindan , damlaya damlaya göl olur hesabı , her geçen gün hatta saat bizi geri atıyor , acele olmasın düzgün güvenli olsun ama artık olsun yani yetti canımıza :)

banada gına geldi ama şirketin bi dedigi bidedigini tutmuyor elden bisey gelmez bekleyecegiz varsa baska cözüm yolu onu uygulayalım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smtcglr

Çatıyı kaldıramadılar takım 3 puanla dönse bari de pazartesi hüsran olmasa  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

yok o gülücük değildi kızgın halimle yapılmış pis sırıtmaydı
bugün kalkacaktı ama adım gibi biliyordum yarına erteleneceğini
herkes maça antalyaya gitti orda yeni stad açılışı vs olmaları gerekiyor
gidilmese antalyaya saygısızlık olur büyük ihtimal kalkışı yarına o nedenle erteleyeceklerdi
öylede yaptılar :bandit:  @Serkan7738 bir sen değil göründüğü gibi kimse hiç bir şeyi kaldıramıyor :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 13:45:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gerçek sorunun açıklandığını düşünmüyorum bilmediğimiz bir durum var bence.

Gerçek sorun veya sorunlar bildiğimiz şeyler ise de, tüm bu gecikmelerin hesabını kim verecek ve bu sorunlar nasıl çözülecek merak konusu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

banada gına geldi ama şirketin bi dedigi bidedigini tutmuyor elden bisey gelmez bekleyecegiz varsa baska cözüm yolu onu uygulayalım  :)
şirket bir şey demiyorki @Efe onlara kalsa şu ana kadar havadaydı

Çevrimdışı ozan062

ya bişi dicem

antalyanın stadının dısarısı beyaz kırmızı renklerle donatılmıs

bizimkinde öyle birsey yok, yani ne bileyim bizim takımın renklerini ve armasını temsil edecek birseyler yok dışarıdan baktıgımızda stada
hatta bilen biliyor benim yorumumu daha cok beşiktaşın değil vodafonun stadıymıs gibi görünecek adamların her yerde bayisi olacak:))
onların amblemleri kolonların üstünde olacak ama beşiktaştan sekil bile yok,, anlatabilmişimdir umarım...

ha belkide bendedir hata siz söyleyin deyin surda surda karakteristik özelliklerimiz olacak hiç öyle nankör olma deyin amenna

dikkat içeriden bahsetmiyorum dısarıdan bakıldıgında stada ondan bahsediyorum

örnekle arttıreayım,, gsnin stadında bile bir iki şerit var,, bursanın stadı benim diye bagırıyor,, konyanın dısını hatırlamıyorum ama ondada renkler on plandaydı,, fenerin öyle...
anlatabilmişimdir umarım

gerçi bitince konusmak lazım ama hani bi anda aklıma geldide sorayım dedim
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 13:56:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Ne demiştin?

Herkes bu ayın başında çatı kalkıcak derken ben 1 kasım demiştim.5 gün kaldı şurda 1 kasıma bugünle beraber.Seçim'den önce kalkmazsa seçimden sonra Allah kerim.

yok o gülücük değildi kızgın halimle yapılmış pis sırıtmaydı
bugün kalkacaktı ama adım gibi biliyordum yarına erteleneceğini
herkes maça antalyaya gitti orda yeni stad açılışı vs olmaları gerekiyor
gidilmese antalyaya saygısızlık olur büyük ihtimal kalkışı yarına o nedenle erteleyeceklerdi
öylede yaptılar :bandit:  @Serkan7738 bir sen değil göründüğü gibi kimse hiç bir şeyi kaldıramıyor :D

demekki yönetim bu sene içinde bitirlmesini bekemiyor, biz kendi kendimize 1 günün bile önemli olduğunu düşünüyoruz ama karar alınmış bir sezon sonraya açılacak stad.

Çevrimdışı Deniz

Herkes bu ayın başında çatı kalkıcak derken ben 1 kasım demiştim.5 gün kaldı şurda 1 kasıma bugünle beraber.Seçim'den önce kalkmazsa seçimden sonra Allah kerim.
Herkes derken beni ayir sen :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 13:59:35
  • Beşiktaş / Bodrum

demekki yönetim bu sene içinde bitirlmesini bekemiyor, biz kendi kendimize 1 günün bile önemli olduğunu düşünüyoruz ama karar alınmış bir sezon sonraya açılacak stad.

Son 1 aydır anlatmaya çalıştığım buydu tepki alsa da. Hedef tam kapasite ağustosta açmak çünkü nisanda açılacak stadın kimseye bir getirisi yok. Yeterince havasi da yok kaybolur gider 2-3 günde. Ama ağustosta büyük bir turnuva ile açmak aynı şey değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

Son 1 aydır anlatmaya çalıştığım buydu tepki alsa da. Hedef tam kapasite ağustosta açmak çünkü nisanda açılacak stadın kimseye bir getirisi yok. Yeterince havasi da yok kaybolur gider 2-3 günde. Ama ağustosta büyük bir turnuva ile açmak aynı şey değil.
agustosta açılması kadarda mantıklı bi tarih yok...

Çevrimiçi Necmi

Gerçek sorunun açıklandığını düşünmüyorum bilmediğimiz bir durum var bence.

Gerçek sorun veya sorunlar bildiğimiz şeyler ise de, tüm bu gecikmelerin hesabını kim verecek ve bu sorunlar nasıl çözülecek merak konusu.
hangi sorunlar neyi biliyoruz :alala: @Çağrı

Çevrimdışı ozan062

agustos değil mayıs haziran aylarında olur sebebini ben demeyim siz biliyorsunuz:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:03:29
  • Beşiktaş / Bodrum

hangi sorunlar neyi biliyoruz :alala: @Çağrı

Orası güçlendirilecek, burayı bu takılacak, vidalar değişecek kırıldı vs necmi abi devamlı bir şey türüyor ama çatı kalkmıyor. Artık Afyon veriliyor gibi hissediyorum kendime devamlı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

+1 Kesinlikle katılıyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:04:36
  • Beşiktaş / Bodrum

Bana göre sorun yok olması gereken de bu zaten nisanda 3 maç yapacağım diye stadı açmak çok saçma.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı empisayn

başkanın stadta olup olmaması çatıyı kaldırmak için bir kıstas mı ben bunu anlamıyorum . bütün mühendisler , çatı işinden sorumlu çalışanlar buradaysa gerisi pek önemli değil sanırım .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !