Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903096 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurturan

Günaydın herkese,ekşisözlükte dünün en beğenilen entry'leri listesine giren şu yazıyı yazan arkadaş burdan mı acaba :D

https://eksisozluk.com/entry/55782764
İçerik olarak baktığında buradan olmasa bile kesin takip ediyor onu söyliim..ama üslubu böyle birisini görmedim hiç bu forumda.. Ekşi faktörü de olabilir tabii ki bilemedim o yüzden :alala:

Çevrimdışı aoguzd

İçerik olarak baktığında buradan olmasa bile kesin takip ediyor onu söyliim..ama üslubu böyle birisini görmedim hiç bu forumda.. Ekşi faktörü de olabilir tabii ki bilemedim o yüzden :alala:

ekşide küfür ve yardırmaca serbest  :lol:

Çevrimdışı Mehmet92

Buraya da serpiştir 10-20 tane renkli,vodafone arenadan sonra başlayıp biten onlarca staddan biri yazsın bak üslup nası oluyo :D

Çevrimdışı onurturan

Buraya da serpiştir 10-20 tane renkli,vodafone arenadan sonra başlayıp biten onlarca staddan biri yazsın bak üslup nası oluyo :D
Özelden yardırırız panpa :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Herkese Beşiktaş Tadında Günaydınlar,

Kaç gündür bakamıyorum hastayımda,Çatı kalkmış galiba 50 cm doğru mu?

Stad içi ve çevresi ne durumda? Aydınlatabilecek yardım sever kimse var mı?

Çevrimdışı e.keles

gunaydin Dostlar,

Guzel biten gecen hafta, bugun catinin 3m yukselmesi ve Besiktasimizin galibiyetiyle guzel bir yeni hafta olarak devam eder insaaaalllllaaaahhhhh :) Herkese iyi calismalar.

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın Arena

bugün bol hareketli bir gün olacak sanırsam...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

günaydın Arena

bence olacak artik isin sonu cumaya kadar bitirecekler inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Herkese Beşiktaş Tadında Günaydınlar,

Kaç gündür bakamıyorum hastayımda,Çatı kalkmış galiba 50 cm doğru mu?

Stad içi ve çevresi ne durumda? Aydınlatabilecek yardım sever kimse var mı?
Geçmiş olsun abi , valla 50 mi 30 mu bilinmez ama bi miktar kaldırılıp mouselara bir parça monte edildi , bu da adımlardan biriymiş , bugün artık hayırlısıyla yükselmesini bekliyoruz , birşey kaçırmadın yani :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onurturan

günaydın Arena

inşallah abi beklemedeyiz..

Çevrimdışı drmmm

Çevrimdışı VOLKİ3358

günaydın arkadaşlar bugün güzel haberler bekliyoruz önce çatıdan sonra kartallardan hadi bakalım :ishock:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın , hayırlı bir hafta diliyorum. Miki farelerin altına eklenen parçalardan bahseden arkadaşlar fotosu var mı rica etsem ayrıca ne işe yarayacak bu parçalar?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Gomez_33

Çevrimdışı ahmetx

Bu çatı konusunda merak ettiğim birşey var , aşağı doğru eğimli germe çatı bizim çatıdan daha mi yüksek oluyor acaba
bizim çatıda aşağı doğru eğimli olabilir aslında tercih meselesi ama senin demek istediğin üste çelik parçaların gelmeden sadece halatlardan asıp gerilmiş çatılardan bahsediyorsun evet onlar bizimkinden daha yüksek olmak zorunda .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

bizim çatıda aşağı doğru eğimli olabilir aslında tercih meselesi ama senin demek istediğin üste çelik parçaların gelmeden sadece halatlardan asıp gerilmiş çatılardan bahsediyorsun evet onlar bizimkinden daha yüksek olmak zorunda .
Yani mesela bursa çatısı bizimkinden yüksek mi oluyor abi , görselin sağında ki gibi mi yapıldı o

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Günaydın, çatı bugün havalanacak mı diye sormadan önce mikilerin altına parça takılması işi bitti mi?

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı mayan

Stad bölgesinde bugün hava nasıl acaba?

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Ensar

Günaydın, çatı bugün havalanacak mı diye sormadan önce mikilerin altına parça takılması işi bitti mi?
Yanlış hatırlamıyorsam cuma günü bitmisti o iş

Çevrimdışı murat_

vurur yüze ifadesi cati kalkmadimi bitanesi     :ishock: