Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5895316 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

Yarın da 5 e kadar bakmıyacağım Totemler farklı olmaya başladı..

Yarın KALKIYOR inşallah  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 23:08:34
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bu çatı KALKACAK!
bu stat BİTECEK!
içeride dışarıda çok ağlayan olacak ama yapacak bir şey yok  :evillol:
Ölümüne Beşittaş  :super: :super: :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı ZEKI

bu zihniyetle daha coookkk boş kalır.. hazırda sattıkları kombineleri bile bidaha biletle satmaya kalkarsa bahane ile boyle olur .boş stadda izlerler
satılan biletlerin paralarinın passo karta iade edildigini biliptemi yaziyorsun yoksa amac bel alti vurmak oldugu icin mi yaziyorsun  :alala:

Çevrimdışı Kartal1903

satılan biletlerin paralarinın passo karta iade edildigini biliptemi yaziyorsun yoksa amac bel alti vurmak oldugu icin mi yaziyorsun  :alala:

''Inter-Juventus maçını 79,154 taraftar izliyor. Inter'in kasasına giren para 3,740,051 Euro..'' ne kadr dogru bılmıyorum ama asagı yukarı dogrudur..bızde hala bahane uretelım yok kombıneye bılet sattı yok possolıg yok bılet pahalı bla bla blaa..hıkaye hepsı abı
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı msk_bjk

msk

Çevrimdışı ilhan mansız

Basaksehir stadinin bombos goruntusu sadece banami dokunuyor acaba.
Yeni stadta keske 3 kat loca olsaydi yeni aciktada loca olaydi, diyorum.
Zeki abi, en büyük taraftar grubumuz klavye kartalları yine maça gelmedi galiba  :D :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı kaanzor

Basaksehir stadinin bombos goruntusu sadece banami dokunuyor acaba.
Yeni stadta keske 3 kat loca olsaydi yeni aciktada loca olaydi, diyorum.
Yok abi biz büyük taraftarorız yağmurda çamurda bla bla bla
Birde bence yeni stadta taraftara ıq testi yapılıp öyle alınmalı stada bugün yine koy şu rakibe diye bağırıp durdular akıl yok adamlarda bir arada Yönetim gitsin﹗ duydum galiba ama emin değilim ondan

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı İhsan

Zeki abi, en büyük taraftar grubumuz klavye kartalları yine maça gelmedi galiba  :D :D

Arkadaslar, en kalabalık taraftar gurubu ceza yemedi mi?
Kombinelerin %75 cezalı diye tahmin ediyorum.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 23:52:20
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
akıllı düşman aptal dosttan iyidir  :naughty:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan mansız

Yok abi biz büyük taraftarorız yağmurda çamurda bla bla bla
Birde bence yeni stadta taraftara ıq testi yapılıp öyle alınmalı stada bugün yine koy şu rakibe diye bağırıp durdular akıl yok adamlarda bir arada Yönetim gitsin﹗ duydum galiba ama emin değilim ondan

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1903 bu takım aslında bu taraftara biraz fazla, özellikle 2. yarıdaki oyun mükemmele yakındı. Maalese bizim taraftarın çok önemli bir bölümü klavyeden olur olmaz takımı eleştirmekten ve kendi reklamını yapmaya çalışmaktan başka hiçbir işe yaramaz.Lider takım 15 milyonluk İstanbulda nasıl 6.000 kişiye oynar?

Çevrimdışı sağduyu

bıktık usandık bu insanları kandırıp sonra gerçeği açıklamalarından. adamlar resmen dalga geçiyorlar bizle. nasıl iş bu arkadaşşş. bu gidişle başkan iyice yalancı konumunda kalıcak seçilemicek demedi demeyin. bıktık arkadaş yalan dolandan.yok  cuma yok olmadı paxzartesi oda olmadıbıdah  cuma bıdaha pazartesi nedir bu yaa. saçmalıktan başka birşey değil...

Şu forumu bilgilenmek için takip edenler sizin sızlanmanızdan sıkıldı artık. Siz neyin havasındasınız? Yönetimin veya Başkan'ın yok çatı kalkmasının yok başka bir işi kaleminin yapılacağını veya zamanını size rapor etmek gibi bir mecburiyeti mi var?

Ekipler stada Çalışıyor, vakti gelince gererler vakti gelince kaldırırlar, gerekirse geri bırakırlar. Millet işini yapıp gidiyor, ortaya da Beşiktaş için Mühim bir eser çıkıyor. Bu arada Beşiktaş'ı sevmeyenlerde normal olarak kıskançlık içerisinde olabilir ama güya Beşiktaşlıların gamlı baykuş gibi ağlanması kabak tadı verdi biline.

Kolay değil, 200 milyonluk stad Yapılıyor. Her gün yapılan cinsten bir yapı da değil, planlar yapılır, uymayan olur. Germe işi çocuk oyuncağı değildir. Tüm halatlara ve yapılara stres uygulanıyor. Bir spiral yarasından veya başka sebepten özürlenmiş bir halat lifi atar veya bir jack sıyırıp, can güvenliğini riske eder. Merkez halkaya uygulanan germe kuvveti halkanın çapını büyütürken, gerilimin düzenli Dağılımı kontrol edilmek gerekir.

Hevesten sabırsızlananlar işin keyfini 2 hafta fazladan süreceğini düşünsün, belki iyi gelir.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar, en kalabalık taraftar gurubu ceza yemedi mi?
Kombinelerin %75 cezalı diye tahmin ediyorum.

istediği kadar cezalı olsun en fazla 20 bin passo kitlidir satılmıl paso sayısı 210 bine yakın bana kimse hikaye anlatmasın olimpiyat ve başakşehir merkeze uzak olduğu için kimse maça GİTMİYOR bu kadar basit herkes sıcak evinde maç seyrediyor bende bursadan kalkıp maça geliyorum işte ayrıca bugün yine gördüm bursa kartallarıda yine maçtaydı onlarada selam olsun gerçek taraftar böyle olunur adamlar maç kaçırmıyor arkadaş :s20:
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 00:52:21 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

kalkmıyor anıl ters totem kalkmayacak :D
Bu çatı kalkmaz diyelim o zaman :evillol:

Çevrimdışı ers_an

kalkmıyor anıl ters totem kalkmayacak :D
Ters totem candır kalkmaz o çatııı.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Mustafa_UK

@AyhancArsibjk: Bilmiyene duymayana derdi olana duyurulur, çarşı Şeref Bey Stadında kapalı üste olacak.

Arkadaslar bu ne simdi gece gece Cok sinirlendim!!!
Sen paso lig bahanesine takimi her Mac yanliz birak sonra yeni statta en guzel yere kurul!!
Ins yonetim bunlara prim Vermez!

Çevrimdışı Efe

@AyhancArsibjk: Bilmiyene duymayana derdi olana duyurulur, çarşı Şeref Bey Stadında kapalı üste olacak.

Sen paso lig bahanesine takimi her Mac yanliz birak sonra yeni statta en guzel yere kurul!!
kombine almışlarsa olurlar almamışlarsa olamazlar üst katın nerdeyse tamamı kombine olacak çünkü maç maç bilet alıp kimse giremez kapalı üste :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi merhaba;

Hoşbulduk.

0 ile işaretli yeni açık ve eski açık orta noktasında sj olmayacak bunu yazımdada yazmıştım daha önceden forumda bilgi olarak geçildi ve görsellerdede halata karşılık gelen noktada sj olmadığı ortada.

c90 görüş açısı tribün en üst noktasında olan koltuğa oturan taraftar kale çizgisini görebilir. 1-2 olarak işaretlenmiş olan halatların iskelede bağlı bulunduğu noktalar aslında koltuğu baz alarak düşünürsek c90 ile yukarıdan şu anki durduğu noktayı tahminim görmüyor.

aşağıdaki görselde tahmini sarı ile çizilmiş nokta kale çizgisi siyah ile belirtilmiş nokta ise 1-2 nolu iskele halatlarının bulunduğu çizgi.

Tabiki siyah ile çizilmiş çizgi  kotunda değil ve aynı zamanda halatların ucuda tribün üst noktasından 4-5 metre daha yukarda bulunan platformda. Açının kurtarmadığını daha önceki yayınlanan görsellerden ve önlemlerden çıkardım.
Ben tahminle konuşmuyorum kardeşim kurtarıyor rahat ol sıkıntı falanda yok özellikle halatlarla ilgili
çelik yapıda çapraz bağlantılar takılmadı onların yerine destek için malzeme takıldı Fransız firması bu takılan malzemelerin yeterli
olmadığını ve takviye edilmesini istedi ve takviyeler yapıldı şu anda hazır bugün sanırım 11 e doğru kaldıracaklardaha erken veya daha geç olabilir ama işlem başlıyor @aesenkaya

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nesine sinirleniyorsunuz ??
Parasini veren istedigi yerden kombinesini alir izler maci size mi soracaklar ?
Ayrica Baskan dedi zaten Kapali ustun kombine fiyatlarını uygun yapacagiz çArsi isterse oraya gecebilir diye :)
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 01:51:56 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben tahminle konuşmuyorum kardeşim kurtarıyor rahat ol sıkıntı falanda yok özellikle halatlarla ilgili
çelik yapıda çapraz bağlantılar takılmadı onların yerine destek için malzeme takıldı Fransız firması bu takılan malzemelerin yeterli
olmadığını ve takviye edilmesini istedi ve takviyeler yapıldı şu anda hazır bugün sanırım 11 e doğru kaldıracaklardaha erken veya daha geç olabilir ama işlem başlıyor @aesenkaya
:ishock: :ishock: :ishock:
Ozman ben yarin stada gidip Canli canli izleyeyim su kaldirma isini :icool: :bandit: @Necmi abi
Varmi yarin Canli yayin izlemeye gelen ozelden mesaj atabilir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık